2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum- Umudum- naptınız çıktı mı sonuçlar Sena nın ne dedi doktor? İyi pyapmışsınız Ankaraya gitmekle. Kaynanalar nasıl karşıladı sizi?
Sonuçları almayı beklemedik . Nasılsa 26 sında bir daha gideceğiz diye. İdrarı da veremedik zaten. 26 sından önce gidip idrar veririz , ultrason da çekilip bütün sonuçlarla gideriz gastroentoloji ye tekrar diye düşündüm .
Ankara’ya da gitmek istemedim ama kaynımlar bana gelmişti , o bahane ile Ankara’ya birlikte geçtik . Kaynanam iyi karşıladı . Diğerleri ile zaten pek sıkıntım yoktu . Kaynanam arada hep oğlum yüzünden birbirimizi yanlış anladık vs diye konuyu açmaya çalıştı ama ben kapattım . Çünkü konuşabileceğim insanlar değil . Gittim iki gün kaldık , Sena için doktor konusunda iyi oldu gitmemiz .aradaki buzlar da erimiş oldu hem . Ama giderken yine üşüttük biz. Bakalım sonuçlar da iyi olur inşallah . Kayseri’ye geçtik bile yarın evimize dönüyoruz inşallah . Bayram sonrası bir de tatile gideceğiz inşallah o zamana kadar toparlarız . Kusmalar da daha devam
Umudum- cok gecmis olsun canim simdi nasil sonuclar ne cikti ?
Kusma devam ediyor canım daha . Her gün bir kere mutlaka kusuyor özellikle yatmadan önce . Sonuçları da 26 sında bir daha gideceğiz o zaman idrarı da verip hepsini toparlayıp götüreceğim .

Şöyle güzel
şiödidrn hayırlı olsun canım benim iyiyiz çok şükür sen nasılsın memeleket gibisi yok valla

Canım İnş büyüdükçe kusmalar azalır sonuçlarınız temiz çıkar

Kesinliklee bence de çok iyi oldu yenilenmiş gibi hissediyorum anne nefes alıyor çocuğa da daha iyi yaklaşıyor diye düşünüyorum ben de

Karya hep senle olduğu için normal baharcım biz ailemle sürekli bir arada olduğumuz için benden çok alıştı onlara nerdeysw inşallah senin de nefes alabileceğin bi fırsat olur hepimizin ihtiyacı var böyle bişeye

kolay gelsin canim. umarım zorunlu hizmet zorlamaz ✌ biz hala ev arıyoruz. çocuk hasta. bayram geldi kayinbabamlarla birlikte kuşadasına eşimin teyzesine geçecez. şimdi yayladayız babamla bayramlasalim diye geldik. hep bi koşturmaca
yıkılmadım ayaktayım ama her an bırakabilirim kendimi şakası bi yana stresli kosturmacali geçiyor. siz de arabayı satmışsınız. hayırlısı olsun dünürüm
keşke şu kusmalar hiç olmasa. iyi sonuçlar alırsınız umarım. 4 gozle iyi haberlerinizi bekliyoruz

Kuzum benşm teşekkür ederim yapıyoruz bir şeyler gerçi sekteye uğradı bu sıra misafirlerim var ablamlar geldi anca giriyorum pek yazamıyorum bende
Tatile gitmedik bu sene ama her fırsatta denize gitmeye çalışıyoruz
Erken olgunlaşması lar ya çocuk olsunlar olgun anlayışlı anneleri gibi naif olmak için bu dünya çok kötü bir yer insanlar da öyle...

İbşallah bu kadar hırpalanmaya çözümünü bulurlar da değer inşallah ya

Hadi gözümüz aydın tatlı kız kendimize geliriz işte oh

çok sessiz oldu buralar herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla
Ben firsat buldukca yaziyorum canim ama senin bu gelin hic durmuyor disten mi sicaklardan mi birde cok cadaloz ve inatçı. Birazda kokos olmus ki sorma gunes gözlüğü takıyor sapsik elbise giydiriyorum aynada gidip kendine bakiyor flan ama diger hallerini ne sen sor ne ben soyleyeyim surekli bagir cagir aglak moddayiz

çok sessiz oldu buralar herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla
Ben bugünkü mesaj görevimi hemen yerine getireyim o vakit
Geldiğimizden beri çamaşırla uğraştım tatil kirliler yıkandı ütüleri de yaptım bitti. 5 gün sonra dönüş valizini hazırlayacam gerçi
Göktuğ yapıştı burda bana iyice babaannesi oynayalım dedikçe anneeğğğğ diye ağlıyor evi yabancıladı tedirgin hep. Bir de kollar hep isilik oldu sudokrem sürüyorum faydası yok gibi sık sık yıkıyorum kollarını da.
Babannesi annem diye seviyor bir de ona gıcığım bu sabah da aşkım diyordu
Eşimin babannesi var evde bir de. Ben emzirirken geliyor var mı ki süt yutkunuyor ya var mı diyor en son dedim babaanne napacan sana mı lazım süt diye olmasa emmez zaten. Neyse ki uzaklardayızgülüp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…