2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum- Umudum- Umudum- Umudum- naptınız çıktı mı sonuçlar Sena nın ne dedi doktor? İyi pyapmışsınız Ankaraya gitmekle. Kaynanalar nasıl karşıladı sizi?
Sonuçları almayı beklemedik . Nasılsa 26 sında bir daha gideceğiz diye. İdrarı da veremedik zaten. 26 sından önce gidip idrar veririz , ultrason da çekilip bütün sonuçlarla gideriz gastroentoloji ye tekrar diye düşündüm .
Ankara’ya da gitmek istemedim ama kaynımlar bana gelmişti , o bahane ile Ankara’ya birlikte geçtik . Kaynanam iyi karşıladı . Diğerleri ile zaten pek sıkıntım yoktu . Kaynanam arada hep oğlum yüzünden birbirimizi yanlış anladık vs diye konuyu açmaya çalıştı ama ben kapattım . Çünkü konuşabileceğim insanlar değil . Gittim iki gün kaldık , Sena için doktor konusunda iyi oldu gitmemiz .aradaki buzlar da erimiş oldu hem . Ama giderken yine üşüttük biz. Bakalım sonuçlar da iyi olur inşallah . Kayseri’ye geçtik bile yarın evimize dönüyoruz inşallah . Bayram sonrası bir de tatile gideceğiz inşallah o zamana kadar toparlarız . Kusmalar da daha devam 😑
Umudum- Umudum- cok gecmis olsun canim simdi nasil sonuclar ne cikti ?
Kusma devam ediyor canım daha . Her gün bir kere mutlaka kusuyor özellikle yatmadan önce . Sonuçları da 26 sında bir daha gideceğiz o zaman idrarı da verip hepsini toparlayıp götüreceğim .

Şöyle güzel
O ogretmen61 ayy iyi yapmissiniz canim benimde cok ihtiyacim var ama iste kizi kime birakaym babasina bile gitmiyor🙄
Jadesi Jadesi canim bugun bende 5 li rakamlari gördüm hadi gözümüz aydin devami gelir insallah😁
@Zeyay1420 @Nehir8077 Aslihaydo Aslihaydo Helinnnnn Helinnnnn SonsuzUmut SonsuzUmut @Sekerpareeee @ebru_can_ebru siz nasilsiniz canlar? misskokulumm misskokulumm ohh iyi tatiller:)
Kizlar bu arada araba satılıyor insallah pzrtesi gunu bir aksilik olmazsa cok iyi olacak bende hemen memlekete gidecegim kismet olursa
şiödidrn hayırlı olsun canım benim iyiyiz çok şükür sen nasılsın memeleket gibisi yok valla

Sonuçları almayı beklemedik . Nasılsa 26 sında bir daha gideceğiz diye. İdrarı da veremedik zaten. 26 sından önce gidip idrar veririz , ultrason da çekilip bütün sonuçlarla gideriz gastroentoloji ye tekrar diye düşündüm .
Ankara’ya da gitmek istemedim ama kaynımlar bana gelmişti , o bahane ile Ankara’ya birlikte geçtik . Kaynanam iyi karşıladı . Diğerleri ile zaten pek sıkıntım yoktu . Kaynanam arada hep oğlum yüzünden birbirimizi yanlış anladık vs diye konuyu açmaya çalıştı ama ben kapattım . Çünkü konuşabileceğim insanlar değil . Gittim iki gün kaldık , Sena için doktor konusunda iyi oldu gitmemiz .aradaki buzlar da erimiş oldu hem . Ama giderken yine üşüttük biz. Bakalım sonuçlar da iyi olur inşallah . Kayseri’ye geçtik bile yarın evimize dönüyoruz inşallah . Bayram sonrası bir de tatile gideceğiz inşallah o zamana kadar toparlarız . Kusmalar da daha devam 😑

Kusma devam ediyor canım daha . Her gün bir kere mutlaka kusuyor özellikle yatmadan önce . Sonuçları da 26 sında bir daha gideceğiz o zaman idrarı da verip hepsini toparlayıp götüreceğim .
Canım İnş büyüdükçe kusmalar azalır sonuçlarınız temiz çıkar

yaaaa kimeneeee 😒 çok da iyi yapmışsın. sanki onlar baktı çocuğa. şimdi mutlu anne baba denize nasıl iyi gelecek. yatırım yaptınız kaç aylık. bende yapacam ama iki tane olunca az daha büyüsünler diye bekliyorum. hoş gün ici kaçamaklar çok yapardım arel küçükken. haftada1 drama kursu bile vardı hemde akşam. çünkü gündüz ise gidiyordum. haftasonları eğitimlere katılırdım. arel şimdi çok sosyal. civan çekingen. onun için boşver. hem cocugu icin en dogruyu da son sozu de anne soyler✌😊
Kesinliklee bence de çok iyi oldu yenilenmiş gibi hissediyorum😍 anne nefes alıyor çocuğa da daha iyi yaklaşıyor diye düşünüyorum ben de

O ogretmen61 ayy iyi yapmissiniz canim benimde cok ihtiyacim var ama iste kizi kime birakaym babasina bile gitmiyor🙄
Jadesi Jadesi canim bugun bende 5 li rakamlari gördüm hadi gözümüz aydin devami gelir insallah😁
@Zeyay1420 @Nehir8077 Aslihaydo Aslihaydo Helinnnnn Helinnnnn SonsuzUmut SonsuzUmut @Sekerpareeee @ebru_can_ebru siz nasilsiniz canlar? misskokulumm misskokulumm ohh iyi tatiller:)
Kizlar bu arada araba satılıyor insallah pzrtesi gunu bir aksilik olmazsa cok iyi olacak bende hemen memlekete gidecegim kismet olursa
Karya hep senle olduğu için normal baharcım biz ailemle sürekli bir arada olduğumuz için benden çok alıştı onlara nerdeysw 🙏🏼 inşallah senin de nefes alabileceğin bi fırsat olur hepimizin ihtiyacı var böyle bişeye

Dinlendim diyelim helinim🤪 Göktuğ un peşinden sıra sıra geze geze bitirdik tatili şükür ☺️ şimdi zorunlu hizmete gidiyoruz. 1 saatlik yolumuz kaldı. Göktuğ 2.uykusunu uyuyor inşallah uyanmadan varırız gibi. Afyonda mola verdik biraz parkta oynadı havası değişti. 1 hafta da burdayız sonra eve inşallah koli yapmaya🤣
Umudum- Umudum- naptınız çıktı mı sonuçlar Sena nın ne dedi doktor? İyi pyapmışsınız Ankaraya gitmekle. Kaynanalar nasıl karşıladı sizi?
kolay gelsin canim. umarım zorunlu hizmet zorlamaz ✌😁 biz hala ev arıyoruz. çocuk hasta. bayram geldi kayinbabamlarla birlikte kuşadasına eşimin teyzesine geçecez. şimdi yayladayız babamla bayramlasalim diye geldik. hep bi koşturmaca 😶
yıkılmadım ayaktayım ama her an bırakabilirim kendimi 🙈 şakası bi yana stresli kosturmacali geçiyor. siz de arabayı satmışsınız. hayırlısı olsun dünürüm 🙏

keşke şu kusmalar hiç olmasa. iyi sonuçlar alırsınız umarım. 4 gozle iyi haberlerinizi bekliyoruz🙏

Olsun sağlık olsun giden araba olsun. Sen beni boşver senin sıkıntın benden kat ve kat daha büyük. İnşallah kolaycana bulunur bir çare. Başından beri çektiğin üzüntüyü tahmin bile edemem. Hepsi arkada kalsın unutulsun inşallah. Hiç yasanmamis gibi.Allah acil şifalar versin yavruma.
Susamcim bu grupta hiç kötü insan yokmu. Nasılda ince, gönlü zengin bir insansın. Sen kapını açıyorsun Allah'ta bütün kismet kapılarını sana ve ailene açsın.
Jadem vallahi tebrikler kim tutar seni. Çıtır anneydin şimdi iyice fıstık oldun. Asya kuzumda tatili sevdi sanırım. Geçen yazacaktim meyve suyu içiyordu, birşey oldu unuttum. Sıcakta kuzumun içi yanmış afiyet bal şeker olsun.
Bakalım erken buyur benim bebeler. Bazı şeylerin eksikliğini yaşadıkça olgunlasirlar belki. Arabasızliga alismqzlarsa bakicam bı çaresine. Şansımı şimdi hızlı büyütmeden yana kullanıyorum.😄
Canımsın hepimiz mutlu olalım, hep beraber olalım. Hepimiz hakettik ne zorluklardan geçtik.😘
Kuzum benşm teşekkür ederim yapıyoruz bir şeyler 🤪 gerçi sekteye uğradı bu sıra misafirlerim var ablamlar geldi anca giriyorum pek yazamıyorum bende
Tatile gitmedik bu sene ama her fırsatta denize gitmeye çalışıyoruz
Erken olgunlaşması lar ya çocuk olsunlar olgun anlayışlı anneleri gibi naif olmak için bu dünya çok kötü bir yer insanlar da öyle...

Teşekkür ederiz 😊 kaynanamlardayız yarın dönüyoruz inşallah . Götürdük doktora baya ilgilendiler , hemen sevk ettiler gastroentoloji ye ve kardiyoloji ye . Hepsini bugun halletmeye çalıştık ve çok yorulduk. Sena perişan oldu . Kötü etkilendi bugun . Ekg, eko, tansiyon , şeker , boy , kilo , iki kere bilmem kaçar tüp kan alma , idrar , röntgen,muayene derken çocuk baya hırpalandı . İdrar veremedik bir türlü onu da artık pes ettim çocuğu çok hırpaladık bugun. Bir de en son 26 Ağustos ultrason randevumuz var . O zaman daha net konuşacak doktor ama şimdilik gaviscon işe yaradığı için dozunu artırdı . Günde bir şase verirken 4 e çıkardık . Bakalım ultrasonda da bir şey çıkmazsa endoskopi ile bakılacak . İki gündür çok yorulduk . Sonu güzel olur umarım
İbşallah bu kadar hırpalanmaya çözümünü bulurlar da değer inşallah ya🙏🙏🙏🙏

Hadi gözümüz aydın tatlı kız 😎😎😎 kendimize geliriz işte oh

çok sessiz oldu buralar 😕 herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla 😁
Ben firsat buldukca yaziyorum canim ama senin bu gelin hic durmuyor disten mi sicaklardan mi birde cok cadaloz ve inatçı. Birazda kokos olmus ki sorma😁 gunes gözlüğü takıyor sapsik😂 elbise giydiriyorum aynada gidip kendine bakiyor flan 😁 ama diger hallerini ne sen sor ne ben soyleyeyim surekli bagir cagir aglak moddayiz 😏

çok sessiz oldu buralar 😕 herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla 😁
Ben bugünkü mesaj görevimi hemen yerine getireyim o vakit🤭
Geldiğimizden beri çamaşırla uğraştım tatil kirliler yıkandı ütüleri de yaptım bitti. 5 gün sonra dönüş valizini hazırlayacam gerçi🤣🤣
Göktuğ yapıştı burda bana iyice babaannesi oynayalım dedikçe anneeğğğğ diye ağlıyor 🤪 evi yabancıladı tedirgin hep. Bir de kollar hep isilik oldu sudokrem sürüyorum faydası yok gibi 😒sık sık yıkıyorum kollarını da.
Babannesi annem diye seviyor bir de ona gıcığım 😒bu sabah da aşkım diyordu 🤢
Eşimin babannesi var evde bir de. Ben emzirirken geliyor var mı ki süt yutkunuyor ya var mı diyor🤣 en son dedim babaanne napacan sana mı lazım süt diye🤣🤣 olmasa emmez zaten. Neyse ki uzaklardayız🤲gülüp geçiyorum

X