- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
Sonuçları almayı beklemedik . Nasılsa 26 sında bir daha gideceğiz diye. İdrarı da veremedik zaten. 26 sından önce gidip idrar veririz , ultrason da çekilip bütün sonuçlarla gideriz gastroentoloji ye tekrar diye düşündüm .
Ankara’ya da gitmek istemedim ama kaynımlar bana gelmişti , o bahane ile Ankara’ya birlikte geçtik . Kaynanam iyi karşıladı . Diğerleri ile zaten pek sıkıntım yoktu . Kaynanam arada hep oğlum yüzünden birbirimizi yanlış anladık vs diye konuyu açmaya çalıştı ama ben kapattım . Çünkü konuşabileceğim insanlar değil . Gittim iki gün kaldık , Sena için doktor konusunda iyi oldu gitmemiz .aradaki buzlar da erimiş oldu hem . Ama giderken yine üşüttük biz. Bakalım sonuçlar da iyi olur inşallah . Kayseri’ye geçtik bile yarın evimize dönüyoruz inşallah . Bayram sonrası bir de tatile gideceğiz inşallah o zamana kadar toparlarız . Kusmalar da daha devam
Kusma devam ediyor canım daha . Her gün bir kere mutlaka kusuyor özellikle yatmadan önce . Sonuçları da 26 sında bir daha gideceğiz o zaman idrarı da verip hepsini toparlayıp götüreceğim .Umudum- cok gecmis olsun canim simdi nasil sonuclar ne cikti ?