2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bende cok bunaldim bu ara. Araba bizi vaya zorladi kullanmadikta hic kapida duruyor. Esimde zaten sirket arabasi var ne diye girdik su araba isine anlamiyorum satilmiyorda bir şansızlık uzerimizde bende durumlar boyle olunca kaldim dort duvar arasinda. Taki olayida aynen oyle birde utanmada yok biz olsak utaniriz. Yakin bir tanidigin dugunune gidemedim su ara durumlar cok iyi degil bizimde birde uzaktı kiza yazdim evine geleceğim diye ama millet utanmadan taki takmiyor ve cok pişkinler.
Esimin abisiyle piknige gidiyoruz haftasonlari onda da gecen hafta bana laf soktu piknikte bende actim agzimi yumdum gözümü neymis saka yapmis. Neymis masa örtüsünü sermeye yardim edemiyormusum esim bana kozde kahve yapabilir misin diye sormus.
Ayy anlatsam bitmez onu gectim ablalarimda hepsi tatillerdeler dedigin gibi herkes isine gore hareket eder olmus bebekli olunca cekici gelmiyorsun insanlara. Bende cok doluyum Ne diyeyim saglik olsun. Sende sıkma canını gececek insallah biraz buyusunlerde

Ya nasıl üzüldüm canım üstüste gelmiş hepsi de. Sağlık olsun diyorsun işte üzülür insan desteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah yardımcın olsun

Benim oğlan tatil modundaymış hep bilememişim kızlar yol biraz zor geçti son yarım saat hatta kustu falan ama şükür kazasız belasız geldik. Otel çok dolu dün adapte olamadık ama bugün sabahtan beri iyiydi. Göktuğ havuza da girmiyor çocuk havuzunda ufak bir dalış kazası yaşadı korktuduş çeşmelerinde oynadı 2 saat kadar kovaya doldur boşalt, gelenlere yılış, küçük çocuksa arkadaşlık kur derken vakit geçiriyor. Şimdi kızları eşimle bıraktım odaya çıkardım uyuttum. Uyanınca bir de denize gidelim. Göktuğ denizi de pek sevmedi kumu hele ben de o uyurken bir boşluğa düştüm napsam akşama yemek yapma saatimdi bu saatler vucut yemek yapmak istiyor

Aynen dilzarım burnundan zorluyordu geçen sene bu sene daha sıcak sanki Ata bahçedeyse sırılsıklam terliyor evde oturduğumuz odada da yatak odasında da klima çalışıyor değilse durulacak gibi değil.
İlahi dilzarım çok yaşa
İnşallah tatilinizi sağlıkla gidip gelirsiniz sorun çıkmaz umarım
Ah Baharım. İnan bazen günde 1 öğün zor geçiyor elime. Evdeyken iyiymiş şimdi nefesim kesiliyor. Yemek çamaşır döngüsünde dönüyorum o kadar uykum var ki... emmeyi bıraktı buna rağmen 3-4 kere uyanıyor deli gibi yatıyor dönüp duruyor şimdi işe gideceğim öğlen arası geldim. Eşim alışverişe gitti Ata’yı yedirdim uyuttum
Yaaa kıyamam bir toparlayamadı kuzum Ata sende harab oldun inşallah hemen geçsin gitsin
Denizde baya durdu dün ama yumurta tetiklemiş nedenini bulunca azaldı baya
Çok geçmiş olsun kuzum
Ne güzel. Biz de Ata nın peşinde koşmaktan ben 2 kilo eşim 10 kilo vermiş ramazandan bu yana diyet yapabilsem demek daha güzel gidecek
İnşallah kuzum çok hareketliler canları saolsun. Günde kaç kez merdiven inip çıkıyoruz. Bayılıyor merdivene heryere tırmanıyor tehlikeye koşuyor uçuyor adeta sağlık olsun inşallah Karadeniz iyi gelecek
Keşke mümkün olsa hepinizi görsem çok isterim . Buraya Eylül 15 ten sonra beklerim misafir edeyim inşallah.
Bu Nisan bebelerinin erkeği de kızı da aynı. İnatları da inat ama çok tatlılar
Aynen canım denizi anneme bıraktık 4 yıl olacak evleneli ilk kez başbaşa tatil fırsatımız oldu sürekli şehir değiştireceğimiz için denizi perişan etmek istemedim
Allah anneciğinden razı olsun. Bu tatil 1 sene götürür sizi.
Ahahah benim cadı da öyle ne yapma desem gözüme bakıp gülerek yapıyor sıpa denizi seven çocuk çok iyi ya diğer türlü güneşin alnında kumla falan oynuyor sadece burnundan geliyor
İşte fıtratlarında var bunların. Sevimlilik kisvesiyle her “yapma” yı yapıyorlar
Size de çok geçmiş olsun canım
Saol kuzum
Çok üzüldüm baharım. İnan içim sızladı. Mal canın yongası. Size bişey olmasın o ayrı da insan hazmedemiyor Allah’a havale alanları
Ben de annem olsaydı. Ataya da bakar bizi de çeker çevirirdi diyorum. Allah rahmet eylesin annelerimize babalarımıza tüm geçmişlerimize . Rahmetli doğan cüceloğlu “annen yok, kimsen yok” demiş ne doğru ne haklı...sen bir de iki çocuk hiç kolay değil. İnsan ister istemez boğuluyor nefes almak istiyor
Baharcım ne yapalım bebeler sağlıkla büyüsün de. Sen de çok yalnız kaldın. Memlekete gidebilseydin değişiklik olacaktı. Araba için de hayırlısı olsun bekli zorlansanız da bir yıla rahata çıkarsınız inşallah gönlünüzce olsun canım benim

İyi tatiller kuzum. Tadını çıkarın. Öperim kuzuları

Çok kötü olmuş yaa üzüldüm inan ki. Nasıl cesaret ediyorlar şaşıyorum nasıl ahlaksız bir toplum olduk biz böyle hayretle seyrediyorum…
Nasıl trilyonluk olunuyor sanıyorsun Allah bol gönüllü veren elden etsin bizleri
Ne güzel maşallah biz de sırf ipek için kalkıştık tatile bakalım biz nasıl geçireceğiz bayramdan sonra da biz gideceğiz. Ben de çok seveceğinden eminim hem suyla oynamayı hem de toprakla çamurla oynamayı çok seviyor ipek

Sıkma canını bir gün gelecek, bizim islerimiz kolaylaştığında yanımızda olmak isteyecekler. Bizde o zaman güzel zamanlarimizi onlarla heba etmeyeceğiz.
Arabaya üzülme alınmış alınmıştır, borcu bittiğinde rahat edersiniz. Çektiğin sıkıntı unutulur. Allah ferahlık versin.
Ya nasıl üzüldüm canım üstüste gelmiş hepsi de. Sağlık olsun diyorsun işte üzülür insan desteksiz çocuk büyütmek çok zor Allah yardımcın olsun
Vallahi misim çok zor, en çokta 100 metre uzağımda olup hem yardım etmeyin, hem sürekli telle akıl verin. Bi aşı için bile çocuklarımı bırakamadım. Falanca bir kadın 4 çocuğu ile heryere gidiyormuş, 4 dude küçükmüş. 2 çocukla aşıya yolladılar beni. Eşim kustu görüşmüyor onlarla. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ne yemeğimi misim tadını çıkar, dinlenmene bak. İyi tatiller bolca güzel anılar biriktir. Benim için buz gibi bir limonata iç. Akşam serinliginde kavenide içmeyi unutma. Derin derinde nefes al
Ah canım ya çok zor senin işin. Allah yardımcın olsun
Çok üzüldüm baharım. İnan içim sızladı. Mal canın yongası. Size bişey olmasın o ayrı da insan hazmedemiyor Allah’a havale alanları
Ne diyim yesimim kismetimden çıkmış demekki. İnşallah benden çok ihtiyacı vardır. Ben gerçekten zarar gördüm. Bugün iki çocuk markete gittim. Su içinde kaldım bı dk durmuyorlar.
Amin canım öyle tabiki nefesleri yeterdi.
Çok kötü olmuş yaa üzüldüm inan ki. Nasıl cesaret ediyorlar şaşıyorum nasıl ahlaksız bir toplum olduk biz böyle hayretle seyrediyorum…
Bazılarının gözleri kara hatta kalpleri kara. Allah ıslah etsin

çok geçmiş olsun Baharcigim, üzüldüm. satsa ne kadar para edecek sanki üç kuruş için yaptığı şeye bak
ama sen yenisine bir dünya para vereceksin, Allahm başka yerden ferahlık versin insallah

1 yaştan önce olsa belki cesaret ederdim ama uyku düzeninin vs bozulmasını hiç istemedim canım

Götürür bence de yeşimcim.. özlendin valla Atamız da sen de

çok geçmiş olsun Baharcigim, üzüldüm. satsa ne kadar para edecek sanki üç kuruş için yaptığı şeye bak
ama sen yenisine bir dünya para vereceksin, Allahm başka yerden ferahlık versin insallah
Sağol canımın içi olan oldu sağlık olsun. Asım Paşamız nasıl, sıcaklarla aranız iyimi.

1 yaştan önce olsa belki cesaret ederdim ama uyku düzeninin vs bozulmasını hiç istemedim canım
En güzelini yapmışsın ne mutlu ki, denize en az senin kadar iyi bakan birilerinin olması. çiftlerin tek başına zaman geçirmeye ihtiyacı var. Fırsat varken enerji depola bol bol gez. İyi tatiller

Aşkım sesim kesildi, aramızda kalsın mal gibi birşey oldum. Hem ruhen hem bedenen çok yorgunum. Sen nasılsın sena kuzum nasıl. Gittinizmi doktora.
Allah gücünü kuvvetini artırsın , güçlü bir kadınsın sen. Geçici bir dönem ama maşallah dediğin gibi üst üste gelmiş . Ne istediniz bebek arabasından , üzüldüm . Geldi mi üst üste gelir zaten . Sena tam iyi bu ara diyorum bir hafta küsmüyorsa arkasına hemen hortluyor kusma . Dün uykudan uyandı kustu , bugun Ankara’ya getirdik hastahane için . Hiç bu saate kaldığı olmamıştı 12 ye geliyordu ağlayarak uyudu . Bugun de kustu yine . Ve şimdi de burnu hırıltılı bildiğin . Hırıl hırıl uyuyor . İnşallah kusmadan dolayıdır bu hırıltılı . Klimadan filan hasta mı oldu acaba diyorum . Sabaha bakalım nasıl uyanacak .
S Susam_tanesi İpek’in gittiği doktordan memnundun sanırm , olmadı ona da gitmek isterim ismi neydi ?

Hatice Tatar Aksoy Tobb hastanesinde canım. İnşallah şifa bulursunuz. Uzun süre mi kalacaksınız? Tetkikler falan ancak çıkar herhalde.

Ay deme bahar ya kıyamam çok kötü olmuş çok üzüldüm can sağlığı olsun tabi ama insan üzülüyor

Ya ne güzel kalbin var naif insanlar çok üzülüyor hep sen çok mutlu ol kuzum benim

Olsun sağlık olsun giden araba olsun. Sen beni boşver senin sıkıntın benden kat ve kat daha büyük. İnşallah kolaycana bulunur bir çare. Başından beri çektiğin üzüntüyü tahmin bile edemem. Hepsi arkada kalsın unutulsun inşallah. Hiç yasanmamis gibi.Allah acil şifalar versin yavruma.
Kalacak yeriniz var mı? Yoksa gelin misafir edeyim sizi
Susamcim bu grupta hiç kötü insan yokmu. Nasılda ince, gönlü zengin bir insansın. Sen kapını açıyorsun Allah'ta bütün kismet kapılarını sana ve ailene açsın.
Be 5 li rakamları gördüm ay ne sevindim
Jadem vallahi tebrikler kim tutar seni. Çıtır anneydin şimdi iyice fıstık oldun. Asya kuzumda tatili sevdi sanırım. Geçen yazacaktim meyve suyu içiyordu, birşey oldu unuttum. Sıcakta kuzumun içi yanmış afiyet bal şeker olsun.

Ay deme bahar ya kıyamam çok kötü olmuş çok üzüldüm can sağlığı olsun tabi ama insan üzülüyor
Bakalım erken buyur benim bebeler. Bazı şeylerin eksikliğini yaşadıkça olgunlasirlar belki. Arabasızliga alismqzlarsa bakicam bı çaresine. Şansımı şimdi hızlı büyütmeden yana kullanıyorum.
Ya ne güzel kalbin var naif insanlar çok üzülüyor hep sen çok mutlu ol kuzum benim
Canımsın hepimiz mutlu olalım, hep beraber olalım. Hepimiz hakettik ne zorluklardan geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…