İbşallah bu kadar hırpalanmaya çözümünü bulurlar da değer inşallah ya
İnşallah kızlar . İstisnasız her gün kusar olduk . Şükür evime geldim . Kan tahlili sonuçları çıkmış ama pek anlamadım internetten baktım biraz. Bağışıklığa filan da bakıldı . Alerji ile ilgili de bir şeyler söylemişti doktor ama ona da bakıldı mı bilemedim . ÇUmudum- sevindim kaynananın kabahatini anlamasına inşallah bir daha yaşanmaz öyle bir hadise. Senanın da problemi en kısa zamanda çözülür de unutur gidersiniz kusma işini
Çok güldüm yaHelinnnnn mesajına çok güldüm canim. ben de bugünkü mesajımı yazayim az bi durun hele☺☺☺
eriyoruz bacilaaar eriyoruz, yakında yerde küçük bir su birikintisi olarak kalacağız... evde sosyal mesafe kuralı getirdim. birbirimize 1.5 metreden fazla yaklaşmak yasak. Asim dinlemiyor tabi bu kuralı. o bana yapışık. hele zaten hava yapışık, nemliiiii, öyleee pisss bir de bu herif bana yapışıyor, her beden belli bir oranda buharlaştıgi için yaklaşınca daha sıcak oluyor diyorum, dinleyen kim? anca emmeee emmeeee emmmeee, vucudumda su kalmadı bu halaaa emmeee, tut da kendi memeni em diyorum onu da anlamaz çel çel bakar ancak . imdaaaaat diye bağıracağım en sonunda o olacak.
eeee sizde ne var ne yok. işler güçler nasıl, bu günlerin en önemli sorusu, hava nasıl, şöyle püfür püfür esen bir yer var mı acep?
yaaa ayni ayniÇok güldüm yagiresunda mısın dilzar? Valla trabzondaki nemden ölüyoruz ya böyle bişey yok terlemek yıkanmak yine terlemek döngüsündeyiz
Ahahhayaaa ayni ayniGiresundayiz, muhtemelen dnalarimizin küçük parcalari bulutlarda buluşuyordur öğretmen, ayni döngü içindeyiz, banyo kapısı hep açık, kim giriyor kim çıkıyor belli değil, bir de 5 kişiyiz ya evde, asim da kimi görse ona yapışıp o da giriyor.
fotoğraf yuklenmemis ama, isilik de olabilir miss, bazen eklem yerleri, bez lastik yerleri oluyor da her yerinde olmuyorKızlar Göktuğ un kollar bu hale geldi ya çok yayıldı kızarıklıklar. Üst bacaklarda da nokta halde çıkmaya başladı. Vucutta yok boyun, sırt, göğüs temiz. İsilik olsa orda da olurdu sanki. Ne dersiniz ne kızarıklığı olabilir bunlar
Eşim hastane ye gidelim diyor da acilde ne kadar anlarlar bilemedim.
isilige benzetemedim ben fotodan, cok büyük sanki, tam da bayram öncesi, yerinde olsam, bu gece gitmesem de yarın giderdim. çok geçmiş olsunKızlar Göktuğ un kollar bu hale geldi ya çok yayıldı kızarıklıklar. Üst bacaklarda da nokta halde çıkmaya başladı. Vucutta yok boyun, sırt, göğüs temiz. İsilik olsa orda da olurdu sanki. Ne dersiniz ne kızarıklığı olabilir bunlar
Evet iyice kabardı dirsek içi özellikle dediğin gibi isilik görüntüsü değil artık. Yarın gideriz olmazsa bir el ayak ağız hastalığı da olabilir ama ateş yaşamadık hiç döküntü den başka bir belirti olmadıisilige benzetemedim ben fotodan, cok büyük sanki, tam da bayram öncesi, yerinde olsam, bu gece gitmesem de yarın giderdim. çok geçmiş olsun
Miss geçmiş olsun yaKızlar Göktuğ un kollar bu hale geldi ya çok yayıldı kızarıklıklar. Üst bacaklarda da nokta halde çıkmaya başladı. Vucutta yok boyun, sırt, göğüs temiz. İsilik olsa orda da olurdu sanki. Ne dersiniz ne kızarıklığı olabilir bunlar
Benim misafirlerim varçok sessiz oldu buralarherkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla
Ohhh iyi demişsin benim içim soğudu resmenBen bugünkü mesaj görevimi hemen yerine getireyim o vakit
Geldiğimizden beri çamaşırla uğraştım tatil kirliler yıkandı ütüleri de yaptım bitti. 5 gün sonra dönüş valizini hazırlayacam gerçi
Göktuğ yapıştı burda bana iyice babaannesi oynayalım dedikçe anneeğğğğ diye ağlıyorevi yabancıladı tedirgin hep. Bir de kollar hep isilik oldu sudokrem sürüyorum faydası yok gibi sık sık yıkıyorum kollarını da.
Babannesi annem diye seviyor bir de ona gıcığımbu sabah da aşkım diyordu
Eşimin babannesi var evde bir de. Ben emzirirken geliyor var mı ki süt yutkunuyor ya var mı diyoren son dedim babaanne napacan sana mı lazım süt diye olmasa emmez zaten. Neyse ki uzaklardayız gülüp geçiyorum
Ahahah dilzar farkı aman sıcakta hiç emzirilmiyot bebe yola çık yolda emzir bir yere git köşe bucak bul emzirHelinnnnn mesajına çok güldüm canim. ben de bugünkü mesajımı yazayim az bi durun hele☺☺☺
eriyoruz bacilaaar eriyoruz, yakında yerde küçük bir su birikintisi olarak kalacağız... evde sosyal mesafe kuralı getirdim. birbirimize 1.5 metreden fazla yaklaşmak yasak. Asim dinlemiyor tabi bu kuralı. o bana yapışık. hele zaten hava yapışık, nemliiiii, öyleee pisss bir de bu herif bana yapışıyor, her beden belli bir oranda buharlaştıgi için yaklaşınca daha sıcak oluyor diyorum, dinleyen kim? anca emmeee emmeeee emmmeee, vucudumda su kalmadı bu halaaa emmeee, tut da kendi memeni em diyorum onu da anlamaz çel çel bakar ancak . imdaaaaat diye bağıracağım en sonunda o olacak.
eeee sizde ne var ne yok. işler güçler nasıl, bu günlerin en önemli sorusu, hava nasıl, şöyle püfür püfür esen bir yer var mı acep?