2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Neden utaniyorsunuz ne guzel bir nimet ben soylesigim zaman tepki veren aa 3. Mü falan diyip sacma yorum yapan herkesi tersliyorum sanki kendileri bakicak cok sinir oluyorum kime ne yani ne olursa olsun Rabbim lutfetmis kime ne laf duser bu devirde 3. Mu dedikelrinde 4. Yu de yapicam kime ne diyorum sinirden

Cok tuhaf ya herkes 2 cocuk sahibi mi olacak illa ki.. gucu yeten 5 6 tane yapsin.. Insallah benun gucum kuvvetim yeter ve Allah da nasip eder

Caninizi hic sikmayin. Rabbim dogru zaman da tekrar nasip eder insallah. Kurtaj sonrasi hamile kaymak daha kolaylasiyor benim cevremde gordugum kadariyla. Bir 3 ay falan dusunmeyin diyor doktorlar ama cok insan taniyorum hamile kalan. Iyi dusunun iyi olsun insallah.

Banu çiftçinin videosu vat bununla ilgili. Besinlerle alınana güvenemeyiz mutlaka alınmalı ilaç diyor.
Ben de aksine vücutta eksikliği yoksa dışarıdan takviye almayı istemiyorum zaten birçok ülkede böyle muhakkak alınmalı diye bir uygulama yok bildiğim kadarıyla. Ha vücutta eksikliği varsa alınmalı takviye olarak onun dışında besinlerden almak daha sağlıklı geliyor.

Ben de bir ara oyle dusunuyordum da yiyeceklerden aldiklarimiz yeterli olmuyormus bayagi arastirmistim.
Eğer vücutta eksikliği yoksa yeterli olur ama eksiklik varsa bilemem. Fransa'da dayımlar yaşıyor dört çocuğu olan kuzenim hiç kullanmamış doktorlar kullan dememiş mesela türkiyede ilginç bir şekilde muhakkak alınmalı diyor doktorlar bu da bana tuhaf geldi ne yalan söyleyeyim

Allah Allah vermiyorlar mi, sasirdim. Siz hangi ulkedesiniz acaba
Ben de Amerikadayim burda da oncesinde baslama gibi bi uygulama yok. Hamile oldugunuzu ogrenince baslatiyorlar genelde folik asite. Ben de ilk hamileligimde bulantidan hicbir vitamin ilac vs icemedim. Kac cesit denedim anlatamam. Sonra da eskiden folik asit mi varmis sanki diye kendimi rahatlattim. Duzgun beslenmeye dikkat ettim. Cok sukur bir sikintida yasamadim.

Bu cok fazla ama. Gercı vucut fazla olanı atıyor zarar vermıyor.
İnşallah canım, zarar vermemistir. Ben sonuçlarım çıkmadan kendim alıp başlamıştım. Sonuclarima göre şu anda takviye gerektiren bir durum yok. Hatta ilk gebeligimde çok düzensizdi, yani eksikler vardı fazlalar vardı; "D vitamini eksik, B12 yüksek" gibi. Şimdi eşim tamamen kestirdi bu akşam folik asidi. Bir de azar yedik. Ona sormadan kendi başıma iş yapmışım ilerleyen günlerde bu konu ile ilgili bilgi edinirsem tıbbi , paylaşırım...

Allah bir kolaylik verir insallah. Anneniz de fikrini degistirir belki. Ama bakmazsa da cani sagolsun deyin gecin. Sonucta kimse bakmakla yukumlu degil onlarin da hayatlari var. belki baksa aranizda problemler olacak. Zaten gonulsuz bakacaksa da baktirmayin bence. Allah dagina gore kar verir. Size de mutlaka bir kolaylik verir.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de anneme söyledim ve o günden beri konuşmuyoruz. Aramıyo sormuyo. Üstelik kendi bakmadı kızıma buna da bakmayacak. Onun fikirlerini çok önemsediğimi bile bile canımı acıtıyor. Kızım çok küçük evet daha 13 aylık ama zaten süpriz bebek bu. Planlı bi durum değil. Bunu malesef ki anlatamıyorm kimseye. Kimseye söyleyemiyorum. Utanıyorum. Söylemeyi de düşünmüykrum. Söylediğim bikaç kişi acıyarak ve eleştirerek tepki verince uykularım kaçtı keyfim kaçtı. Saat kaç olmuş bende hala uykunun zerresi yok. Yarın işe gideceğm üstelik. Kızım da çok huzursuz sanırım bendeki huzursuzluğu hissediyo. Ona da ayrıca üzülüyorum. Saçma sapan bi dönemin içindeyim. Kims e beni rahatlatamıyo. Kendimi yanlış bşy yapmş suçlu biri gibi hissedyrum ve şuan iki bebeğe bakacak gücü asla kendimde görmüyorum.

Yav hasta yatağımda deli oldum kime ne ya ister 13 ay sonra isterseniz 13 yıl sonra yaparsiniz çocuk bu yalnızca eşinizi ve sizi ilgilendiren bi mevzu Allah yokluğunu göstermesin. Çocuğunuz ne kadar şanslı hem yaşına yakın kardeşi olacak hem de her şeyini paylaşacağı akranı. Kardeşimle aramda 1 yaş var küçücükken kavga gürültü olsada büyüyünce diyorum ki iyi ki var ya olmasa nasıl eksik kalırdım her konuda fikrini alırım konuşuruz dertlesiriz 4 kardeşiz ama yaşi yakın olan bana daha çok yakın geliyor. 3 numara kardeşim hastanedeyim deyince ilk otobüse atladı geldi yanımda şimdi o var. Siz anneniz bile olsa önemsemeyin belki basta zor olacak ama sonrası cidden çok güzel.

Yaşasın grubumuzda Bir ebemiz de var
.
Yarın doktor kontrolüm var iki hafta önce kalp atışını duymuştuk. Bir önceki gebeliğimde kalbi durmuştu. Çok geriliyorum Allah ‘ım lütfen herşey yolunda olsun
dua et bol bol lütfen kendini bırakmak hiç allahım inşallah çok güzel sağlıklı haberler ile gelmeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…