2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bunu neden yapmanızı istedi peki

Aynen öyle ben zaten utanıyorum zorlanıyorum bir de karşıdan öyle cevap alınca çok gücüme gitti okuldan bir arkadaşıma söyledim çok sevindi bakıcı teyzemize söyledim o da çok sevindi yeter benden bu kadar karnım büyüyünce farketsin herkes eşimin tarafı hiç bilmiyor onlara da eşime sen söyle ben asla söylemem dedim

Merhaba beni de ekler misiniz
SAT 22 Temmuz. Beklenen doğum tarihi 29 Nisan. yaş 35. Ve 3.çocuk olacak nasipse.
Henüz sadece idrar testi yaptım 2 gün önce pozitif çıktı. Kan testi yaptıramadım. Sizler baya bebişleri görmüşsünüz bile Maşşallah hepinize.
Benim 2 yıl önce bir tane boş gebeliğin olduğu için şüpheli yaklaşıyorum.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.

5 katı değil sekiz katı benimkinin
Bu arada az önce bir sitede mikrogram diye bir ölçü olduğunu gördüm.. Bazı folikasit ilaçları 5 mg ise başka bir ilaç 400mikrogram ölçü birimi olarak ifade ediliyor.. Arkadaşın ki de öyle olup acaba böyle bir kafa karışıklığına sebep olmuş olabilir mi?

arkadaşım benim kullandığım ilaç diofol muş.ben işim karıştırdım k.bakma.ama yinede belirtiler aynı

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz inşaallah sağlıklâ alırsınız kucağıniza

Hayırlı olsun öncelikle. Benin annemin de benzer tepkileri vereceğini düşündüğüm için ona söylemeyi düşünmüyorum ben de kendisi anlayana kadar söylemeyeceğim. 2 kızıma baktı Allah razı olsun. Buna inşallah bakıcı ayarlamak istiyorum. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın

Amin evet biliyorum senin de öğretmen olduğunu ilk bakıcımiz çok iyiydi şimdiki bakıcımiz da çok iyi hatta iki kızıma birden bakacak ben sabahciyim büyük kızım öğlenci onu okula o gönderecek küçüğe geçen sene de bakmıştı bu sene de bakacak 3 ay da maaşsız bekledi bizi rabbimin bir bildiği vardır diyorum artık

Aminn..
Çalışıyorsunuz o zaman keşke ben de söylemeseydim bi galeyana geldim söyledim güler bi şaşırır hayırlı olsun der diye düşünmüştüm ama öyle olmadı hayırlısı artık

Aminn..
Çalışıyorsunuz o zaman keşke ben de söylemeseydim bi galeyana geldim söyledim güler bi şaşırır hayırlı olsun der diye düşünmüştüm ama öyle olmadı hayırlısı artık
Evet ben de öğretmenim. İki kızımda da 4 aylıkken yarım gün programla başlamıştım göreve. Bu da eğer nasip olursa öyle düşünüyorum. İnşallah iyi bir bakıcı bulurum ben de bakalım.

5 değil 0.5 mg dir o. 500 mikrograma takabül eder. Hamilelikte de 400 mikrogram yeterli ztn

Prespektüsünde kullanım şeklinde ne diyor günde 1 yazıyorsa ve gebelik katagorisi c x ise kullanılmaz. Zaten kötü bir durum olacak olsa orda gebelerde kullanılmaz der. Bi güzelce okuyun prospektüsü

gebelik kategorisi A diyor. en iyisi direkt doktordan bilgi almak.onu da yarın alacağım.belki sadece bende yan etki yapmıştır herkesin bünyesi başka.

ben folik aside karsi degilim.1. oğlum da kullanmıştım.mutlaka gerekli görüyorum.sadece folbiol bende yan etki yaptı.baska yapan var mı merak ettim.kimseyi telasa sarmak istemem asla.simdi de folidoce kullanıyorum.folik aside devam yani.

Ben de ilk gebeliğimde kullandığım için bunda gidip kendim aldım. Karşı değilim. Gram olarak doğru kullanıp kullanmadığımı araştıracağım zira 5 mgr. fazla bir miktar.

Benim su an kullandigim marka da folidoce:) herhangi bir problem yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…