- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Hiç bilmiyorum.acaba bebeğe zararı olur mu ?
Korkma canım.. Allahın izniyle bir şeycik olmaz.Teşekkür ederim canim. Düşük riskin var dedi hem de kist var dedi. Once bakan iyi demişti ama nöbet deyisen doktor böyle dedi. Yarin başka doktorda randevum var. Baklim o ne diyecek. Morelim bozuk şu an
Doktor onu yazdı eczacı urocare verdi. 2 hafta önce de uroday kullanmıştım geçirmemiş. Sanırım benim belalı bakterim ürüyor. Haftaya gittiğimde kültür isteyeceğim.Tek kullanımlık dediğin monurol mu? Bende kullandım eğer oysa. Bakteri sayısı fazla çıkmıştı hatta benden kültür istedi eğer üreme olursa 5 günlük antibiyotik vericem dedi ama çok şükür üreme olmadı.
Hahahaha bende de var o göbüşten bende öyle olurumÇıktı ama bende hep bir göbek vardıçıkan da gaz göbeği bence 16 haftalık gibi oldum
ben daha önce boş gebelik geçirmiştim. Dr um bekleyelim daha erken belki oluşur demişti o ara lekelenmem oluyordu ve dr um progestan vermişti. Yani bende de sadece kese varken kullandırdı. Bu arada dr um baya tanınan tüp bebek doktoruMerhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. İkinci çocuğum olacak Allah kısmet ederse. Sat 26 Temmuz. Yalnız 10 gündür kahverengi lekelenmem var. Ultrasonda dün kese göründü. Gittiğim doktor henüz bebek ve kalp atışı görmediğim için progestan veremem dedi. Bu şekilde lekelenme yaşayan ve doktoru böyle diyen var mı? Bugün başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum.
İlaçla da düşürülüyormuş ama sancılı oluyormuş. Ben hocama kürtaj olmak istediğimi belirttim çünkü ilaçla düşse bile parça kaldıysa gene kürtaj oluyorsun. Hocam da saolsun kürtaja aldı. Anestazili yaptı bir hafta kanamam oldu 15 güne adet oldum.Anladım teşekkür ederim. Peki boş gebeliğin tedavisi nasıl oluyor acaba? İlaçla fln mı yok ediliyor yoksa cerrahi bir müdahale ile mi?
Folbiol bende de burun kanaması yaptı. Başta ilaçtan oldugunu anlamamıştım. Sonra değişen tek şey o ilaçtı. Acaba bundan mı dedim. Kestim ve düzeldi. Başka bir tane kullanıyorum şimdi.Merhaba ben oğlumda folbiol kullanmıştım.. Hiçbir sorun yaşamadım.. Şimdiki hamileliğimde de folic us diye bir ilaç kullanıyorum... Gayet memnunum..
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Gelen herşey Allahtan. Kalbinizi ferah tutunİnşallah bu ihtimal gerçekleşmez bakalım. Teşekkür ederim. İlk gebeligimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden endişeliyim.
Bence de iste o zaman canım ona göre tedavi uygulansın.Doktor onu yazdı eczacı urocare verdi. 2 hafta önce de uroday kullanmıştım geçirmemiş. Sanırım benim belalı bakterim ürüyor. Haftaya gittiğimde kültür isteyeceğim.
Canım geç döllenmedir. Bir kaç gün oynayabilir haftası. Kalp atışı bazen erken haftalarda karından duyulmayabiliyo. Bir sonraki gidişinde duyacaksındır. Vajinal baksaydı keşke doktor. İçin rahatlardıKizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk
6+2 de bende de vajinal duyuldu kalp atışıCanım geç döllenmedir. Bir kaç gün oynayabilir haftası. Kalp atışı bazen erken haftalarda karından duyulmayabiliyo. Bir sonraki gidişinde duyacaksındır. Vajinal baksaydı keşke doktor. İçin rahatlardı
Yolk sac var mıydı? Bende boş gebelik geçirdiğim hamilelikte yolk sac yoktuİnşallah bu ihtimal gerçekleşmez bakalım. Teşekkür ederim. İlk gebeligimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden endişeliyim.
Tekirdağ iyiymiş. Ben 300 veriyorum. Testler hariçşimdi aradım en yakın 13 eylül cumaya randevusu varmış. benim folik asit ile ilgili sıkıntımı sormak istiyorum.o nedenle yarın başka bi doktora gideceğim.ama bu doktora baslamak istiyorum.yalniz muayene 115 tl. tahliller de ayrıca ücret.tekirdag özel hastane konusunda çok zayıf maalesef.cok maliyetli.
Herkesin tepkisi bi acaip. Acıyarak bakıyolar falan. Anlayamıyorum. Kimseye söylememe kararı aldım. Zaten çok az kişi biliyo ailem dışında. Daha ben bile alışmamışkrn söylemek dillendirmek zor geliyo. Annem zaten sağolsun hiç ilgilenmiyo bile. Hayır kendini ilgilendren bir durum da yok. Arada gelip sevip gtmek dışında bşy yapmayack.Yav hasta yatağımda deli oldum kime ne ya ister 13 ay sonra isterseniz 13 yıl sonra yaparsiniz çocuk bu yalnızca eşinizi ve sizi ilgilendiren bi mevzu Allah yokluğunu göstermesin. Çocuğunuz ne kadar şanslı hem yaşına yakın kardeşi olacak hem de her şeyini paylaşacağı akranı. Kardeşimle aramda 1 yaş var küçücükken kavga gürültü olsada büyüyünce diyorum ki iyi ki var ya olmasa nasıl eksik kalırdım her konuda fikrini alırım konuşuruz dertlesiriz 4 kardeşiz ama yaşi yakın olan bana daha çok yakın geliyor. 3 numara kardeşim hastanedeyim deyince ilk otobüse atladı geldi yanımda şimdi o var. Siz anneniz bile olsa önemsemeyin belki basta zor olacak ama sonrası cidden çok güzel.
O nasıl anlaşılır benim doktorum sağ olsun hiçbir şey söylemedi.Yolk sac var mıydı? Bende boş gebelik geçirdiğim hamilelikte yolk sac yoktu
Kesenin içinde yuvarlak beyaz bi oluşum oluyor keseden çok daha küçük. Google a yaz görünce anlarsın o varsa bebek oluşacak anlamına geliyormuş.O nasıl anlaşılır benim doktorum sağ olsun hiçbir şey söylemedi.8 gün sonra çağırdı ultrasondan benim anlama ihtimalim var mı
Ben normalde 34ü daraltıyodum şimdi herşey sıkıyor.midemde büyüdü göbekte şişkinlik galiba.sen ebeydin dimi canım bebeğe bişey olsa nasıl anlarız kanama olmadan hassasiyetlerim azaldıkça korkum artıyor benim.ilki boş gebelikti kürtaj oldum onun tedirginliği var hepHahahaha bende de var o göbüşten bende öyle olurum