Moralinizi bozmayin pozitif dusunun benve bebek guclu cikicaktir.Teşekkür ederim canim. Düşük riskin var dedi hem de kist var dedi. Once bakan iyi demişti ama nöbet deyisen doktor böyle dedi. Yarin başka doktorda randevum var. Baklim o ne diyecek. Morelim bozuk şu an
Bende bugün gittim Dr a Ama geldikten sonra gördüm yazınızı.aynen bilgilendirirseniz sevinirim.ya aa işte bende normalde çok sakin bi insanım bir haftadır deli gibi bagriniyorum herkese.hic böyle değilimdir.canim sıkıldı doktora gideceğim yarın.size de bilgilendirme yaparım.
Bencede hemen olumsuz dusunmeyin umitsizlige kapilmayin.Kente gidiyordun demi bi doktordan daha gorus almak istersen tunc beye de gorun derim ya da baska bir hastane ilk gebeligimde medikalparktaki doktor ultrason cihazının sesini acmayi unutmuştu
Prespektüsünde kullanım şeklinde ne diyor günde 1 yazıyorsa ve gebelik katagorisi c x ise kullanılmaz. Zaten kötü bir durum olacak olsa orda gebelerde kullanılmaz der. Bi güzelce okuyun prospektüsüteşekkür ederim.ben de yarın doktor gidip öğrenirim inşallah bisey yoktur.size bilgi vereceğim.bazi sitelerde bu ilacı bolerek için demişler hamislere doktorlar.bn günde 1 aldım.
Yarın iyilik sağlık haberlerinizi beklerizTeşekkür ederim canim. Düşük riskin var dedi hem de kist var dedi. Once bakan iyi demişti ama nöbet deyisen doktor böyle dedi. Yarin başka doktorda randevum var. Baklim o ne diyecek. Morelim bozuk şu an
Kese oluşmuştur belki. karından mi vajinalmi ultrason bakıldı karından bakildiysa belki görülmemiş olabilir küçük olduğu için.vajinal bakildiysa gorunebilirKızlar az önce doktora gittim kese görünmedi bthcg Perşembe günü 220 di bu aksam 3180 çıktı sizce nasıl bu değerde kese görünmesi gerekmez miydi
Karından baktı yarın tekrar gelirisn dedi testi yaptırıp insallah görünür de dış gebelik olmazKese oluşmuştur belki. karından mi vajinalmi ultrason bakıldı karından bakildiysa belki görülmemiş olabilir küçük olduğu için.vajinal bakildiysa gorunebilir
İnşaallah değildir.ben de bugün dr a gittim karından ultrasonda bebeği net göremedik.vajinal ultrasonda daha net gördük ve kalp atışı dinledik.gecen hafta pazartesi gittiğimde ise sadece küçük bir kese olusmustuKarından baktı yarın tekrar gelirisn dedi testi yaptırıp insallah görünür de dış gebelik olmaz
Benim 3600 iken karından göremedi vajinal bakmam lazım dedi. Baktı evet burdaymış kese dedi. Ultrason aleti önemli. İnternete bakarsan heryerde 3.000 sonrası karındn gözükür diyor. İçini ferah tut iki güne görürsün inşallahKese oluşmuştur belki. karından mi vajinalmi ultrason bakıldı karından bakildiysa belki görülmemiş olabilir küçük olduğu için.vajinal bakildiysa gorunebilir
Takıldıkları folik asit değil. Bi marka var 5 gr bi marka var 400 miligram. 5 mg asabiyet yapıyormuş. Biri diğerinin 8 katı. Vücuda çok alınmasının zararı olup olmayacağını konuşuyorlar. Benim dr um 400 miligram olanı verdi bana. Bunun 5 katını kullanmak mı benimki mi. Bende de soru işareti oluştuArkadaşlar folik asit konusuna niye bu kadar takıldınız ki? Bu bebeğin omurilik gelişimi içn gerekli bir şey.. Hani öyle pahalı bir ilaç da değil ki rant olsun.. Doktorunuza güvenin bence ve için.. Benim kuzenimde folbiol bulnatısını arttırmıştı doktor yarım içmesini önermişti.. Yani folik asit gerekli.. Almanız lazım..
5 katı değil sekiz katı benimkininTakıldıkları folik asit değil. Bi marka var 5 gr bi marka var 400 miligram. 5 mg asabiyet yapıyormuş. Biri diğerinin 8 katı. Vücuda çok alınmasının zararı olup olmayacağını konuşuyorlar. Benim dr um 400 miligram olanı verdi bana. Bunun 5 katını kullanmak mı benimki mi. Bende de soru işareti oluştu
Çok üzüldüm canim yaSizlerle çok değerli paylaşımlarımız oldu. Her birinize teşekkür ederim. Ben Nisan 2020 annesi olamıyorum. Bebeğimin kalp atışı durmuş. Gelişmemiş. Kürtaj olacağım. Sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almanızı yürekten dilerim. Sevgiler.
InşAllah canım,inşAllah .Yarın iyilik sağlık haberlerinizi bekleriz
Hayırlısı ne ise Rabbim onu versin tek isteyim bu.Moralinizi bozmayin pozitif dusunun benve bebek guclu cikicaktir.
Vajinaya ilaçlı su vermek demekVajinal duş nedemek? İlk defa duyuyorum. Bir de neden doktorum şimdiye kadar yok dedi
1.65 kısa boyluyum daaBoy kaç?
Takıldıkları folik asit değil. Bi marka var 5 gr bi marka var 400 miligram. 5 mg asabiyet yapıyormuş. Biri diğerinin 8 katı. Vücuda çok alınmasının zararı olup olmayacağını konuşuyorlar. Benim dr um 400 miligram olanı verdi bana. Bunun 5 katını kullanmak mı benimki mi. Bende de soru işareti oluştu