2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence kullanin folik asit gerekli bebek icin solgarın folik asiti var 100 luk onu kullanabilirsiniz icindeki icerikleri onemli ber folik asit icilmez

Tek kullanımlık dediğin monurol mu? Bende kullandım eğer oysa. Bakteri sayısı fazla çıkmıştı hatta benden kültür istedi eğer üreme olursa 5 günlük antibiyotik vericem dedi ama çok şükür üreme olmadı.

Ama 3 aya kadar bırakılması önerilmiyor. Bebeknıcu ciddi sıkıntılar yaratıyormuş. Dr banu çiftçinin bunla ilgili videosu var izlemenizi tavsiye ederim

Takdir sizin

Günaydın herkese çalışanlara hayırlı işler evdekilere de iyi dinlenmeler nasılsınız bugün güzel Nisa’n anneleri
Günaydın çok şükür bugün de kalkıp işimize geldik Geceleri parça parça uyumak beni çok zorluyor ya mutlaka 2-3 kere uyanıyorum tam uykuya dalıyorum alarm çalıyor. Bari hamilelikte uyusaydım doğunca zaten sıkıntı.

Bende 21:30 civarı tık uyuyorum uyu uyan aynı durumdayız bugünde gitmesem diyorum ki hemen hazırlanıyorum

Bende 21:30 civarı tık uyuyorum uyu uyan aynı durumdayız bugünde gitmesem diyorum ki hemen hazırlanıyorum
Niye böyle oluyor anlamış değilim Birde gebelikte uyku hali çok olur derler. Çok erkende yatmıyorum ki uykumu aldığım için uyanıyorum desem. Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o varsın sıkıntımız uykusuzluk olsun

Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk
karından mı vajinal mi baktı? Karından gözükmesi için daha küçük bence, başka bir doktora daha gidebilirsin canı. vajinalde baktır.

Valla benim de uykum çok bölünüyor baş ağrısı yapıyor sonra fena oluyorum

Sürekli rüyalar görerek uyanıyorum uykum hep bölünüyor geç yatıp sabah ezanıyla uyanıyorum. Bir değişik oldu uyku düzenim. Artı rüyalar rüyalar rüyalar ☺
Yaaa göbüşün çıktı mı çok alakasız oldu ama haftan benden büyük çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…