Diş gebelikte degerler okadar yukseklmiyor benve bugun goruceksiniz kesehi iyi haberlerinizi bekliyoruzKarından baktı yarın tekrar gelirisn dedi testi yaptırıp insallah görünür de dış gebelik olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş gebelikte degerler okadar yukseklmiyor benve bugun goruceksiniz kesehi iyi haberlerinizi bekliyoruzKarından baktı yarın tekrar gelirisn dedi testi yaptırıp insallah görünür de dış gebelik olmaz
Bence kullanin folik asit gerekli bebek icin solgarın folik asiti var 100 luk onu kullanabilirsiniz icindeki icerikleri onemli ber folik asit icilmezTakıldıkları folik asit değil. Bi marka var 5 gr bi marka var 400 miligram. 5 mg asabiyet yapıyormuş. Biri diğerinin 8 katı. Vücuda çok alınmasının zararı olup olmayacağını konuşuyorlar. Benim dr um 400 miligram olanı verdi bana. Bunun 5 katını kullanmak mı benimki mi. Bende de soru işareti oluştu
Günaydın herkese çalışanlara hayırlı işler evdekilere de iyi dinlenmeler nasılsınız bugün güzel Nisa’n anneleri
Tek kullanımlık dediğin monurol mu? Bende kullandım eğer oysa. Bakteri sayısı fazla çıkmıştı hatta benden kültür istedi eğer üreme olursa 5 günlük antibiyotik vericem dedi ama çok şükür üreme olmadı.Kızlar başka doktora girdim gösterdim sonucu o da çok güzel yükselmiş dedi. Ben galiba hesabı yanlış yapmışım cahillik işte Pazartesi görebilirsiniz dedi. Bu arada yine idrar yolu enfeksiyonum çıktı. 2 hafta önce de çıkmıştı antibiyotik içmiştim, gebeliği bilmiyordum. Şimdi bu doktor da tek kullanımlık antibiyotik yazdı. Başıma bela olacak anlaşılan enfeksiyon.. Siz hiç kullandınız mı gebelikte antibiyotik?
Ama 3 aya kadar bırakılması önerilmiyor. Bebeknıcu ciddi sıkıntılar yaratıyormuş. Dr banu çiftçinin bunla ilgili videosu var izlemenizi tavsiye ederimİnşallah canım, zarar vermemistir. Ben sonuçlarım çıkmadan kendim alıp başlamıştım. Sonuclarima göre şu anda takviye gerektiren bir durum yok. Hatta ilk gebeligimde çok düzensizdi, yani eksikler vardı fazlalar vardı; "D vitamini eksik, B12 yüksek" gibi. Şimdi eşim tamamen kestirdi bu akşam folik asidi. Bir de azar yedik. Ona sormadan kendi başıma iş yapmışım ilerleyen günlerde bu konu ile ilgili bilgi edinirsem tıbbi , paylaşırım...
Takdir sizinBen de aksine vücutta eksikliği yoksa dışarıdan takviye almayı istemiyorum zaten birçok ülkede böyle muhakkak alınmalı diye bir uygulama yok bildiğim kadarıyla. Ha vücutta eksikliği varsa alınmalı takviye olarak onun dışında besinlerden almak daha sağlıklı geliyor.
Günaydın çok şükür bugün de kalkıp işimize geldik Geceleri parça parça uyumak beni çok zorluyor ya mutlaka 2-3 kere uyanıyorum tam uykuya dalıyorum alarm çalıyor. Bari hamilelikte uyusaydım doğunca zaten sıkıntı.Günaydın herkese çalışanlara hayırlı işler evdekilere de iyi dinlenmeler nasılsınız bugün güzel Nisa’n anneleri
Bizim de çok şükür bende çok heyecanlanıyorum hep çok güzel haberler ile gelHamd olsun bu günümüze Hastaneye gitmek için heyecanla hazirlaniyorken bir de size bakalim dedim ne yaptiniz diye
Bende 21:30 civarı tık uyuyorum uyu uyan aynı durumdayız bugünde gitmesem diyorum ki hemen hazırlanıyorumGünaydın çok şükür bugün de kalkıp işimize geldik Geceleri parça parça uyumak beni çok zorluyor ya mutlaka 2-3 kere uyanıyorum tam uykuya dalıyorum alarm çalıyor. Bari hamilelikte uyusaydım doğunca zaten sıkıntı.
Niye böyle oluyor anlamış değilim Birde gebelikte uyku hali çok olur derler. Çok erkende yatmıyorum ki uykumu aldığım için uyanıyorum desem. Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o varsın sıkıntımız uykusuzluk olsunBende 21:30 civarı tık uyuyorum uyu uyan aynı durumdayız bugünde gitmesem diyorum ki hemen hazırlanıyorum
Ya ben kullanmıcam demedim ki olayı nerelere getirdiniz. Bence kapatalım konuyuBence kullanin folik asit gerekli bebek icin solgarın folik asiti var 100 luk onu kullanabilirsiniz icindeki icerikleri onemli ber folik asit icilmez
Ayyyy işin başı o kesinlikle tüm dualarımız o yündeNiye böyle oluyor anlamış değilim Birde gebelikte uyku hali çok olur derler. Çok erkende yatmıyorum ki uykumu aldığım için uyanıyorum desem. Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o varsın sıkıntımız uykusuzluk olsun
karından mı vajinal mi baktı? Karından gözükmesi için daha küçük bence, başka bir doktora daha gidebilirsin canı. vajinalde baktır.Kizlar nolur icimi rahatlatin cok kotuyum normalde 7 haftalik uygulamada bugun 6+4 cikti doktor kalp atisini duymadi normalde duymamiz lazimdi dedi belki kucuk ondandir falan dedi 2 gun icin hcg testi istedi artmazsa alcaklar galiba cok moralim bozuk
Valla benim de uykum çok bölünüyor baş ağrısı yapıyor sonra fena oluyorumNiye böyle oluyor anlamış değilim Birde gebelikte uyku hali çok olur derler. Çok erkende yatmıyorum ki uykumu aldığım için uyanıyorum desem. Neyse sağlıkla gelsinlerde önemli olan o varsın sıkıntımız uykusuzluk olsun
Aynen öyle vallaAyyyy işin başı o kesinlikle tüm dualarımız o yünde
Çok şükür tek değilmişim bende mi bir problem var diyordum bende herkes genellikle hep uykulu olduğunu söylüyordaValla benim de uykum çok bölünüyor baş ağrısı yapıyor sonra fena oluyorum
Ojej aynen bence de beta kaç çıktı genelde 7-8 de duyuluyor ama üzülme bazen geç döllenme oluyor yani bence de vajinal baktır bir daha ki seferekarından mı vajinal mi baktı? Karından gözükmesi için daha küçük bence, başka bir doktora daha gidebilirsin canı. vajinalde baktır.
Sürekli rüyalar görerek uyanıyorum uykum hep bölünüyor geç yatıp sabah ezanıyla uyanıyorum. Bir değişik oldu uyku düzenim. Artı rüyalar rüyalar rüyalarValla benim de uykum çok bölünüyor baş ağrısı yapıyor sonra fena oluyorum
Yaaa göbüşün çıktı mı çok alakasız oldu ama haftan benden büyük çok merak ediyorumSürekli rüyalar görerek uyanıyorum uykum hep bölünüyor geç yatıp sabah ezanıyla uyanıyorum. Bir değişik oldu uyku düzenim. Artı rüyalar rüyalar rüyalar ☺
Çıktı ama bende hep bir göbek vardı çıkan da gaz göbeği bence 16 haftalık gibi oldumYaaa göbüşün çıktı mı çok alakasız oldu ama haftan benden büyük çok merak ediyorum