- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
Bunu neden yapmanızı istedi pekiVajinaya ilaçlı su vermek demek
Tabi vajinanın içine birkaç santim parmak kalınlığında şişenin ucunu sokuyorsun şişenin içindeki suyu sıktıkça su içeri girip dışarı çıkıyor orayı yıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu neden yapmanızı istedi pekiVajinaya ilaçlı su vermek demek
Tabi vajinanın içine birkaç santim parmak kalınlığında şişenin ucunu sokuyorsun şişenin içindeki suyu sıktıkça su içeri girip dışarı çıkıyor orayı yıkıyor
Aynen öyle ben zaten utanıyorum zorlanıyorum bir de karşıdan öyle cevap alınca çok gücüme gitti okuldan bir arkadaşıma söyledim çok sevindi bakıcı teyzemize söyledim o da çok sevindi yeter benden bu kadar karnım büyüyünce farketsin herkes eşimin tarafı hiç bilmiyor onlara da eşime sen söyle ben asla söylemem dedimAllah tüm hamilelik, doğum ve çocukların büyüme sürecinde kolaylık versin size dilerim. Ben de aynı tepkiyi aldım annemden ikinci benim. Ben de uzağım annemden o nedenle gelip gidemiyorlar diye diyor ama çok üzüldüm. Kimseye söylememe kararı aldım. Zorunlu söylediğim iki arkadaşıma da "olumsuz hiçbir yoruma tahammülüm yok" diye başlayan cümlelerle söyledim. Kendimizi ve bebeğimizi korumak zorundayız. Allah kolaylığını verecektir
Kahverengi lekelenmem vardı iltihaptan kaynaklı olduğunu söyledi onun için verdiBunu neden yapmanızı istedi peki
Tamam bilgi için çok teşekkür ederimKahverengi lekelenmem vardı iltihaptan kaynaklı olduğunu söyledi onun için verdi
Bu arada az önce bir sitede mikrogram diye bir ölçü olduğunu gördüm.. Bazı folikasit ilaçları 5 mg ise başka bir ilaç 400mikrogram ölçü birimi olarak ifade ediliyor.. Arkadaşın ki de öyle olup acaba böyle bir kafa karışıklığına sebep olmuş olabilir mi?5 katı değil sekiz katı benimkinin
arkadaşım benim kullandığım ilaç diofol muş.ben işim karıştırdım k.bakma.ama yinede belirtiler aynımerhaba kizlar beni de kaydedin. yaşım 31 sat 18 temmuz beklenilen doğum tarıhi 23 nisan 2020 6+ 4 teyiz. canımı sıkan bir durum var.doktorum bana folbiol verdi.ben bunu 8 gün kullandım.ama bende aşırı sinir ve ishal yaptı.herhalde hormonlardan böyle diye düşünürken yine de doktoruma gidip ilacımı değiştirmek istediğimi söyledim.sadece ishal yaptığını söyledim. siniri söylemeye gerek duymadım çünkü hiç ihtimal vermedim ilaçtan olabileceğine. bu benim 2. gebeliğim.doktor da bana nasıl istersen o ilacı kullan piyasa folik asit dolu dedi.bende oĞlum da kullandığım folidoce kullanmaya başladım.bugun folbiol u bi okuyayım derken mg dikkatimi çekti folidoce ye göre 20 kat fazlaydı nerdeyse folidoce 400 mcg folbiol ise 5 mg di.ve folbiolun recetesinde aşırı sinir halinde acile gidin yazıyordu.ben bunu ilacı kestikten sonra gordum.ilaci keseli 3 gün oldu sakinlestim ishalim de soyle boyle yani.acaba bana bu kadar sinirerimi yıpratan ilaç minicik bebeğim zarar vermiş mıdır? folbiol kullanan var mı? böyle bi etki fark eden var mı? yarın başka bi doktordan randevu aldım coook huzursuzum.
hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz inşaallah sağlıklâ alırsınız kucağınizaMerhaba beni de ekler misiniz
SAT 22 Temmuz. Beklenen doğum tarihi 29 Nisan. yaş 35. Ve 3.çocuk olacak nasipse.
Henüz sadece idrar testi yaptım 2 gün önce pozitif çıktı. Kan testi yaptıramadım. Sizler baya bebişleri görmüşsünüz bile Maşşallah hepinize.
Benim 2 yıl önce bir tane boş gebeliğin olduğu için şüpheli yaklaşıyorum.İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
Hayırlı olsun öncelikle. Benin annemin de benzer tepkileri vereceğini düşündüğüm için ona söylemeyi düşünmüyorum ben de kendisi anlayana kadar söylemeyeceğim. 2 kızıma baktı Allah razı olsun. Buna inşallah bakıcı ayarlamak istiyorum. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsınAnneme hamile olduğumu söyledim üzüldü senin için çok zor olacak her şeyi tekrar baştan yaşayacaksın dedi tüm ümidim öğretmenin seneye ilk dönem ücretsiz izin alıp ikinci dönemin de bebeğe annemin bakmasiydi anneme söyledim bakar mısın dedim????
O da ben bakamam buluruz bir bakıcı dedi 3. Çocuk sürpriz oldu diye yığılıp kalmıştım kendi kendimi teselli edip biraz moralim yerine gelmişti ama şimdi tekrardan kolum kanadım kırıldı annemi de çok seviyorum ama allahim sen bana güç ver yarabbim allahım sen bana kolaylık ver yarabbim kimse bilmiyor ki kimseye de soylemicem her söylediğimde moralimi bozan çok olacak
Amin evet biliyorum senin de öğretmen olduğunu ilk bakıcımiz çok iyiydi şimdiki bakıcımiz da çok iyi hatta iki kızıma birden bakacak ben sabahciyim büyük kızım öğlenci onu okula o gönderecek küçüğe geçen sene de bakmıştı bu sene de bakacak 3 ay da maaşsız bekledi bizi rabbimin bir bildiği vardır diyorum artıküzülmeyin Allahın izniyle halledersiniz. ben de öğretmenim paylaşmıştık hatta. iki taraftan da uzaktayız. Allah bir kolaylığını verecektir. Gönülsüz anneanne babanneden, gönüllü bakan bir bakıcı daha iyidir. ben ikinci kızımda bakıcı sıkıntısı çok yaşadım ama en son bulduğum bakıcı öyle güzel baktı ki inanın ne annem ne kayınvalidem öyle bakabilirdi.
Allah işimizi rast getirsin.
Yaşasın grubumuzda Bir ebemiz de varEbeyim ben tatlım hafta bilgisini son adetinin başlangıcını bilmiyorsan eğer keseye veya bebeğin ölçümüne göre değerlendirir doktorun ben adetime göre hesaplıyorum bebek ile aynı şimdilik
Aminn..Hayırlı olsun öncelikle. Benin annemin de benzer tepkileri vereceğini düşündüğüm için ona söylemeyi düşünmüyorum ben de kendisi anlayana kadar söylemeyeceğim. 2 kızıma baktı Allah razı olsun. Buna inşallah bakıcı ayarlamak istiyorum. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın
Evet ben de öğretmenim. İki kızımda da 4 aylıkken yarım gün programla başlamıştım göreve. Bu da eğer nasip olursa öyle düşünüyorum. İnşallah iyi bir bakıcı bulurum ben de bakalım.Aminn..
Çalışıyorsunuz o zaman keşke ben de söylemeseydim bi galeyana geldim söyledim güler bi şaşırır hayırlı olsun der diye düşünmüştüm ama öyle olmadı hayırlısı artık
5 değil 0.5 mg dir o. 500 mikrograma takabül eder. Hamilelikte de 400 mikrogram yeterli ztnBu arada az önce bir sitede mikrogram diye bir ölçü olduğunu gördüm.. Bazı folikasit ilaçları 5 mg ise başka bir ilaç 400mikrogram ölçü birimi olarak ifade ediliyor.. Arkadaşın ki de öyle olup acaba böyle bir kafa karışıklığına sebep olmuş olabilir mi?
Ben bunu kullandım. 5mg yazıyor benimkinde ama5 değil 0.5 mg dir o. 500 mikrograma takabül eder. Hamilelikte de 400 mikrogram yeterli ztn
Prespektüsünde kullanım şeklinde ne diyor günde 1 yazıyorsa ve gebelik katagorisi c x ise kullanılmaz. Zaten kötü bir durum olacak olsa orda gebelerde kullanılmaz der. Bi güzelce okuyun prospektüsü
Ben de ilk gebeliğimde kullandığım için bunda gidip kendim aldım. Karşı değilim. Gram olarak doğru kullanıp kullanmadığımı araştıracağım zira 5 mgr. fazla bir miktar.ben folik aside karsi degilim.1. oğlum da kullanmıştım.mutlaka gerekli görüyorum.sadece folbiol bende yan etki yaptı.baska yapan var mı merak ettim.kimseyi telasa sarmak istemem asla.simdi de folidoce kullanıyorum.folik aside devam yani.
Benim su an kullandigim marka da folidoce:) herhangi bir problem yasamadimben folik aside karsi degilim.1. oğlum da kullanmıştım.mutlaka gerekli görüyorum.sadece folbiol bende yan etki yaptı.baska yapan var mı merak ettim.kimseyi telasa sarmak istemem asla.simdi de folidoce kullanıyorum.folik aside devam yani.
Benim su an kullandigim marka da folidoce:) herhangi bir problem yasamadim