- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Hayırlı cumalar canımGünaydın hayırlı cumalar hanımlar
Hayırlı olsun....Kızlar merhaba
Zafer bayramimiz kutlu olsun Hayırlı cumalar
Bekledigim test sonucu çıktı sukur adivite sonucu %90 3 ay onceden geçirdiğim birsey kalp atışini da duyduk haftasiyla uyumlu hersey yolunda güzel haber herkes güzel haberler alır inşallah
Hayirli cumalar:) Bende de kist gormustu doktor hatta unutmusum bile mesajinizi gorunce aklima geldi:) kafaniza takip caninizi sıkmayin.. Kotu bir durum olsa doktorlar bilgilendirir, uyarir zaten.:)Selam kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar benim bugün doktor kontrolum vardı çok şükür keseyi gördük henüz 5 haftalık mış haftaya kalp atışını duyarız dedi kesem 9.4 mm ancak sol yumurtalığımda 3cm kist varmış doktorum bir sorun olmucağını korkmamamı söyledi ama ben yine de endişelendim aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Benimde aynı zamanla bebeğe faydası olacakdedi takip edeceğiz dediSelam kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar benim bugün doktor kontrolum vardı çok şükür keseyi gördük henüz 5 haftalık mış haftaya kalp atışını duyarız dedi kesem 9.4 mm ancak sol yumurtalığımda 3cm kist varmış doktorum bir sorun olmucağını korkmamamı söyledi ama ben yine de endişelendim aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim. Dün gece baya zorladı beni mide ağrısı. Doktor gaviscon şurup içebilirsin dedi. Bende içtim, çok rahatlattı. Kaç gecedir midem yüzünden deliksiz uyku çekemiyordum.Karbonatlı su, leblebi ve havuç iyi geliyor. Deneyin istersenız
Bebeğe faydası mı olacak dedi nasıl oluyormuş ki acabaBenimde aynı zamanla bebeğe faydası olacakdedi takip edeceğiz dedi
Çok teşekkür ederim canım inşallah hiç bir sorun olmazHayirli cumalar:) Bende de kist gormustu doktor hatta unutmusum bile mesajinizi gorunce aklima geldi:) kafaniza takip caninizi sıkmayin.. Kotu bir durum olsa doktorlar bilgilendirir, uyarir zaten.:)
Doğumla birlikte gidiyomuş korkma bişey olmaz riskli bisey olsa zaten doktor uyarıyor düşük riskin var diyeSelam kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar benim bugün doktor kontrolum vardı çok şükür keseyi gördük henüz 5 haftalık mış haftaya kalp atışını duyarız dedi kesem 9.4 mm ancak sol yumurtalığımda 3cm kist varmış doktorum bir sorun olmucağını korkmamamı söyledi ama ben yine de endişelendim aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende de vardı kayboldu şimdi yokSelam kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar benim bugün doktor kontrolum vardı çok şükür keseyi gördük henüz 5 haftalık mış haftaya kalp atışını duyarız dedi kesem 9.4 mm ancak sol yumurtalığımda 3cm kist varmış doktorum bir sorun olmucağını korkmamamı söyledi ama ben yine de endişelendim aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende çok kötüyüm gazdanAllah aşkına şu mide gazının çözümünü bilen varsa söylesin ya. Çok fenayım. Midemi anlayamıyorum. Aç gibi hissediyorum yiyorum ama hala aynı hissediyorum. Midem kazınıyor ama çok şişim. Dolayısıyla midem ağrıyor.
Ben kızımda hamile olduğumu öğrendikten sonra başladım bundada öyleFolik asite hamilelikten once başlayan var mi? Benimki sürpriz gebelik oldu o yuzden başlayamadım. 4-6 hafta arasi düzensiz ictim. Simdi 6. Haftada düzenli olarak içmeye başladım. Netten baktim yine bir sürü olumsuz yazı var. Hamilelikten once başlanmalı falan yazıyor.
ben üç gebeligimde de sonra başladım. iki kızım sağlıklı. insallah bu bebeğim da sağlıklı olur.Folik asite hamilelikten once başlayan var mi? Benimki sürpriz gebelik oldu o yuzden başlayamadım. 4-6 hafta arasi düzensiz ictim. Simdi 6. Haftada düzenli olarak içmeye başladım. Netten baktim yine bir sürü olumsuz yazı var. Hamilelikten once başlanmalı falan yazıyor.
İnşallah bişey olmaz saol canımDoğumla birlikte gidiyomuş korkma bişey olmaz riskli bisey olsa zaten doktor uyarıyor düşük riskin var diye
Beveği besleyip plesantasını oluşturuyormuş öyle dedi bilmem artıkBebeğe faydası mı olacak dedi nasıl oluyormuş ki acaba
Ay inşallah benim de giderBende de vardı kayboldu şimdi yok