2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar merhaba
Zafer bayramimiz kutlu olsun Hayırlı cumalar
Bekledigim test sonucu çıktı sukur adivite sonucu %90 3 ay onceden geçirdiğim birsey kalp atışini da duyduk haftasiyla uyumlu hersey yolunda güzel haber herkes güzel haberler alır inşallah

Hayırlı olsun.... çok sevindim. içiniz rahatlamıştır..

Selam kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar benim bugün doktor kontrolum vardı çok şükür keseyi gördük henüz 5 haftalık mış haftaya kalp atışını duyarız dedi kesem 9.4 mm ancak sol yumurtalığımda 3cm kist varmış doktorum bir sorun olmucağını korkmamamı söyledi ama ben yine de endişelendim aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Hayirli cumalar:) Bende de kist gormustu doktor hatta unutmusum bile mesajinizi gorunce aklima geldi:) kafaniza takip caninizi sıkmayin.. Kotu bir durum olsa doktorlar bilgilendirir, uyarir zaten.:)

Benimde aynı zamanla bebeğe faydası olacakdedi takip edeceğiz dedi

Karbonatlı su, leblebi ve havuç iyi geliyor. Deneyin istersenız
Çok teşekkür ederim. Dün gece baya zorladı beni mide ağrısı. Doktor gaviscon şurup içebilirsin dedi. Bende içtim, çok rahatlattı. Kaç gecedir midem yüzünden deliksiz uyku çekemiyordum.

Doğumla birlikte gidiyomuş korkma bişey olmaz riskli bisey olsa zaten doktor uyarıyor düşük riskin var diye

Bende de vardı kayboldu şimdi yok

Folik asite hamilelikten once başlayan var mi? Benimki sürpriz gebelik oldu o yuzden başlayamadım. 4-6 hafta arasi düzensiz ictim. Simdi 6. Haftada düzenli olarak içmeye başladım. Netten baktim yine bir sürü olumsuz yazı var. Hamilelikten once başlanmalı falan yazıyor.

Bende çok kötüyüm gazdan mesela sabah sadece çubuk kraker yedim ama bi ton yemişm gibi afedersin geirip duruyorum
Açım ama bualntıdan hiçbişe yemek istemiyorum ağzımda çoğalıyor

Ben kızımda hamile olduğumu öğrendikten sonra başladım bundada öyle
Kızımda bi sıkıntı olmadı elhamdülillah bundada olmaz inşaAllah

Kızlar 2li test için doktorunuz ne zaman gelin dedi 12.haftada mı gitsek.dün halsizliğim gecti gibi ne garip ona bile endişeleniyorum.doktor geçicek demişti.eşim yemek konusunda böyle mi olur dedi çok sinirlendim misafir gelcek bir yandan toparlanmaya calışıyorum bir yandan yemek neymiş çok sulu.kalkıp kendin yardım etceğine misafir niye cagırıyosun diyor.9 ay kimseyle mi görüşmüycez çok sinirlendim.

ben üç gebeligimde de sonra başladım. iki kızım sağlıklı. insallah bu bebeğim da sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…