2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bu haftalarda çok önemli değil. zaten karnımız büyüyünce istesek de doğal olarak sırtüstü yüzüstü yatamayacağız. bel acayip geriliyor sırtüstü yatarken insan. sol tarafı öneriyorlar ama sürekli öyle de yatmak imkansız. sol taraf hissizlesiyor. sağ sol döne döne uyuruz insallah. bacak arasına yastık koyardım ben. zaman ilerledikçe zaten kendi çözümlerimizi bulacağız.

çok çok geçmiş olsun.
bugün ben kayıt için sağlık ocağına gitmiştim. sabah da bağırsak nbozuklugu yaşamıştım tam ishal değil ama. hemşireye sordum reflor ya da enterogermina gibi bağırsak düzenleyici kullanılabilir mi diye o olur dedi. isterseniz siz de bir sorun reflor iyi geliyor bagirsaklara. zaten ilaç değil bağırsak florasını düzenleyen bakteriler var içinde.

Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce neredeyse bir haftaya yakın ishal gibiydim.bol su içtim.sonrada hamile olduğumu öğrendim.cok fazla yağlı gıdalar tuketmemeye çalışın yoğurt bolca yiyin özellikle yoğurdun suyu ishal için çok faydalı.gecmis olsun

Teşekkur ederim verdiğiniz bilgiler icin uygulayacağim.

Tamam ozaman daha fazla kötu olursam kullanirim bende cok tesekkur ederim.

Baş ağrısından uyuyamıyorum. Burada olup önerisi olan var mı kızlar
Bende de vardı ben doktora sordum.
Yatmadan iki saat önce telefonla oynamayı bırak
Bol su iç
Akşam eşinle yarım saatlik yürüyüşler yap
Odayı yatmadan havalandır
Odanın nemi olsun kuru hava olmasın dedi.
Sende bunları uygula istersen geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim uygularım bu gece inşallah.

Karbonatlı su, leblebi ve havuç iyi geliyor. Deneyin istersenız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…