2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevindim senin adina bizde insallah duyariz kalp atisini

Ben Doktorumun tavsiyesi uzerine hamile kalmadan basladim 3 ay duzenli kullandim depolarin doldu hamile kaldiginizda tekrar baslarsiniz dediler hamile kalinca tekrar basladim.

Ben ilk hamileliyimde evde vardı diye onceden içmiştim folik asit. Bu sene mart ayinda da hamile olduğumu zannetdim alıp ictim ama meğer ki,kistim varmiş. Şimdi yine hamile oldugum sonucta cikar çikmaz alip basladim. Folik asit turpda da çok var alin yiyin :) hem midenizi de yatıştırir. Benim midemde bulanti yok ama bituaf oğlumda 7 haftamda başlamıştı bulantilarim. Bunda sakiniz şimdilik. Pazartesi kontrola gidecem inşAllah.

Belirtileri azalan var mi endiselenmelimiyim yoksa normalmi karar veremedim. hayirli cumalar
Bende hemen stres oluyodum midem filan bulanmayınca bazı gunler hiç bi belirti olmuyo ama ertesi gün daha kötü oluyo bu sabahta mesela hiç bulantim olmadı uzun zamandır ilk defa ama kontrolüm vardı ve bebiş çok sağlıklıydı çok şükür. Artık stres yapmicam boş yere bulantı olmamasının tadını cikaricam

Bende persembe gidicem doktora, aslinda cok istiyorum mide agrilarinin olmamasini. insallah zamanlada azalir tamamen biter masallah senin bebisede . Bir sonraki randevun ne zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…