AA çok ilginç ilk defa duydumBeveği besleyip plesantasını oluşturuyormuş öyle dedi bilmem artık
Insallah canim. Benim oncesinde de folik asit eksikligim vardi. Bir de takintili bir hamileyim ki hemen kafaya takiyorumBen kızımda hamile olduğumu öğrendikten sonra başladım bundada öyle
Kızımda bi sıkıntı olmadı elhamdülillah bundada olmaz inşaAllah
Insallah canim. Kacinci haftalarda baslamistinben üç gebeligimde de sonra başladım. iki kızım sağlıklı. insallah bu bebeğim da sağlıklı olur.
ben hemen başlamıştım canim. hamilelik testinde çıkar çıkmaz eczaneden alıp başlamıştım. ama takma kafana. sonuçta yiyeceklerden de alıyoruz.Insallah canim. Kacinci haftalarda baslamistin
Bende eksiklik vardı zaten cok da abur cubur yerdim saglikli beslenme pek yok maalesefben hemen başlamıştım canim. hamilelik testinde çıkar çıkmaz eczaneden alıp başlamıştım. ama takma kafana. sonuçta yiyeceklerden de alıyoruz.
amin.. içinizi ferah tutun. bundan sonra dikkat edersiniz.Bende eksiklik vardı zaten cok da abur cubur yerdim saglikli beslenme pek yok maalesefsağlıkla gelsinler amin
Bendede ayni enerji dusuklugu bezginlik var ve sanki giydigim hicbirsey yakismiyor şiskin hissediyorumGünaydın kızlar
Bi hayattan bezmişlik var üstümde modum çok düşük niye böylekiçok alıngan oldum ufak şeye sinirleniyorm hemen nasıl geçecek
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar canım
Sevindim senin adina bizde insallah duyariz kalp atisiniKızlar merhaba
Zafer bayramimiz kutlu olsun Hayırlı cumalar
Bekledigim test sonucu çıktı sukur adivite sonucu %90 3 ay onceden geçirdiğim birsey kalp atışini da duyduk haftasiyla uyumlu hersey yolunda güzel haber herkes güzel haberler alır inşallah
Bende de vardı kayboldu şimdi yok
Ben hamile kalma hazirliklarinsa Doktorumun önerisi uzerine 3 ay önceden basladimben hemen başlamıştım canim. hamilelik testinde çıkar çıkmaz eczaneden alıp başlamıştım. ama takma kafana. sonuçta yiyeceklerden de alıyoruz.
Ben Doktorumun tavsiyesi uzerine hamile kalmadan basladim 3 ay duzenli kullandim depolarin doldu hamile kaldiginizda tekrar baslarsiniz dediler hamile kalinca tekrar basladim.Folik asite hamilelikten once başlayan var mi? Benimki sürpriz gebelik oldu o yuzden başlayamadım. 4-6 hafta arasi düzensiz ictim. Simdi 6. Haftada düzenli olarak içmeye başladım. Netten baktim yine bir sürü olumsuz yazı var. Hamilelikten once başlanmalı falan yazıyor.
normali o aslında ama bizim kararımız biraz ani oldu.Ben hamile kalma hazirliklarinsa Doktorumun önerisi uzerine 3 ay önceden basladim
Doğrudur ☺ bisey olmaz simdi kullaniyorsun zaten sıkınti olmaz..normali o aslında ama bizim kararımız biraz ani oldu.
Bende hemen stres oluyodum midem filan bulanmayınca bazı gunler hiç bi belirti olmuyo ama ertesi gün daha kötü oluyoBelirtileri azalan var miendiselenmelimiyim yoksa normalmi karar veremedim. hayirli cumalar
Bende persembe gidicem doktora, aslinda cok istiyorum mide agrilarinin olmamasini.Bende hemen stres oluyodum midem filan bulanmayınca bazı gunler hiç bi belirti olmuyo ama ertesi gün daha kötü oluyobu sabahta mesela hiç bulantim olmadı uzun zamandır ilk defa ama kontrolüm vardı ve bebiş çok sağlıklıydı çok şükür. Artık stres yapmicam boş yere bulantı olmamasının tadını cikaricam