Aynen olmasın dua et bende birde gastrit var çok zorlaniyorum 3 günde bir lansor kullanıyorum ama fayda etmiyor tabi. Ayın 13ünde randevum 12 haftalık oluyo insallahhhBende persembe gidicem doktora, aslinda cok istiyorum mide agrilarinin olmamasini.insallah zamanlada azalir tamamen biter masallah senin bebisede . Bir sonraki randevun ne zaman.
Yaa ne güzel hayırlı olsunKızlar merhaba bu sabah kahverengi lekem geldi ve öğlende çoğaldı biraz dayanamadım gittim doktoruma ikiz ihtimalim var diyordum biliyorsunuz. Korkma annesi bu keselerin ikisi de dolmuş bu leke de bu yüzdenmiş dedi :) artık kesin ikiz annesiyim:)
Benim belirtilerim kayboldu. Bazen mide yanması oluyor.Belirtileri azalan var miendiselenmelimiyim yoksa normalmi karar veremedim. hayirli cumalar
Göğüslerimdeki sızı azalıyor sanki ara ara tutuyor doktor normal diyor srnin hangi belirtin azaldı canımBelirtileri azalan var miendiselenmelimiyim yoksa normalmi karar veremedim. hayirli cumalar
Hayırlısı herkes içinAy MaşaAllah canım2 bacı olmuş buda erkek olur gibime geldi hayırlısı hakkında
Benimde 1 kızım var kız erkek fark etmez ikisinede sevinirim
Ben de bu sabah uyaninca biraz endiselendim. Insallah bir sikinti yoktur. Allaha emanet pzt gununu bekliyorum ..Belirtileri azalan var miendiselenmelimiyim yoksa normalmi karar veremedim. hayirli cumalar
Masallah.. Allah tamamina erdirsin, hayirli olsunKızlar merhaba bu sabah kahverengi lekem geldi ve öğlende çoğaldı biraz dayanamadım gittim doktoruma ikiz ihtimalim var diyordum biliyorsunuz. Korkma annesi bu keselerin ikisi de dolmuş bu leke de bu yüzdenmiş dedi :) artık kesin ikiz annesiyim:)
Meme hassasiyeti, koku hassasiyeti, halsizlik , mide agrisi azaldi.bide akintim coktu oda.Göğüslerimdeki sızı azalıyor sanki ara ara tutuyor doktor normal diyor srnin hangi belirtin azaldı canım
Doktor ne dedi. Benim bildiğim 10. Haftada artıyor hızı. Ama doktorun sana açıklamıştırMerhabalar. Bugün kahverengi lekelenme ile doktora gittim bebeğim iyiydi ve hareketliysi maşallah doktor progestan verdi. Kalp atışı 179 çıktı. Normal mi? Geçen hafta 160 tı. Açlık stres durumlarıda bebeğin kalp atışını etkiliyor mu?
Ben de birinci cocukta oyle yapmıştım ama bu seferki surpriz oldugu icin kullanamadimBen Doktorumun tavsiyesi uzerine hamile kalmadan basladim 3 ay duzenli kullandim depolarin doldu hamile kaldiginizda tekrar baslarsiniz dediler hamile kalinca tekrar basladim.
Bu haftalarda bilmiyorum ama son haftalarda nstye girince kalp atisi yavaş olursa şekerli bir seyler ye geri gel diyorlardi. Yiyince de duzeliyordu gercektenMerhabalar. Bugün kahverengi lekelenme ile doktora gittim bebeğim iyiydi ve hareketliysi maşallah doktor progestan verdi. Kalp atışı 179 çıktı. Normal mi? Geçen hafta 160 tı. Açlık stres durumlarıda bebeğin kalp atışını etkiliyor mu?
demir ilacı benim midemi bulandırmıştı. dr 16 haftadan sonra vermişti bana. tabi ikinci gebeliğimde.Bazı vitamin ilaçları kullanıyorum. İlaç içtikten sonra midem bulanmaya öğürmeye başlıyorum. Benim gibi olan varmı?
Normal mi dedim normal dediDoktor ne dedi. Benim bildiğim 10. Haftada artıyor hızı. Ama doktorun sana açıklamıştır
Canım ben gaviscon şurup içtim. Dokrorum önerdi. Çok rahatladım. Hamileler kullanabiliyor. İç istersen sende.Bende çok kötüyüm gazdanmesela sabah sadece çubuk kraker yedim ama bi ton yemişm gibi afedersin geirip duruyorum
Açım ama bualntıdan hiçbişe yemek istemiyorum ağzımda çoğalıyor
Canım stres yapma, sıkma kendini. İyi düşün, iyi olsun. Bol dua et. Rabbim sakınsın ikinizi de.Kızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin
Doktoruma danışayım inşaAllah içim canım pek rahatsız ediyoCanım ben gaviscon şurup içtim. Dokrorum önerdi. Çok rahatladım. Hamileler kullanabiliyor. İç istersen sende.
İnşaAllah kötü bişey değildir canım ikinizde sağlıkla çıakrsınz hastanedenKızlar şuan yoğun kanamam var yatış yapıldı lütfen bana dua edin