2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende persembe gidicem doktora, aslinda cok istiyorum mide agrilarinin olmamasini. insallah zamanlada azalir tamamen biter masallah senin bebisede . Bir sonraki randevun ne zaman.
Aynen olmasın dua et bende birde gastrit var çok zorlaniyorum 3 günde bir lansor kullanıyorum ama fayda etmiyor tabi. Ayın 13ünde randevum 12 haftalık oluyo insallahhh

Yaa ne güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhabalar. Bugün kahverengi lekelenme ile doktora gittim bebeğim iyiydi ve hareketliysi maşallah doktor progestan verdi. Kalp atışı 179 çıktı. Normal mi? Geçen hafta 160 tı. Açlık stres durumlarıda bebeğin kalp atışını etkiliyor mu?

Göğüslerimdeki sızı azalıyor sanki ara ara tutuyor doktor normal diyor srnin hangi belirtin azaldı canım
Meme hassasiyeti, koku hassasiyeti, halsizlik , mide agrisi azaldi.bide akintim coktu oda. doktor normal diyorsa super. 2 hafta once gittim en son , bu hafta randevum var merak ediyorum acikcasi. Hayirlisi insallah

Doktor ne dedi. Benim bildiğim 10. Haftada artıyor hızı. Ama doktorun sana açıklamıştır

Bu haftalarda bilmiyorum ama son haftalarda nstye girince kalp atisi yavaş olursa şekerli bir seyler ye geri gel diyorlardi. Yiyince de duzeliyordu gercekten

Bazı vitamin ilaçları kullanıyorum. İlaç içtikten sonra midem bulanmaya öğürmeye başlıyorum. Benim gibi olan varmı?
demir ilacı benim midemi bulandırmıştı. dr 16 haftadan sonra vermişti bana. tabi ikinci gebeliğimde.
şimdi aldigim vitamin karışık yatmadan alıyorum. artı bir bulantısı yok.

Bende çok kötüyüm gazdan mesela sabah sadece çubuk kraker yedim ama bi ton yemişm gibi afedersin geirip duruyorum
Açım ama bualntıdan hiçbişe yemek istemiyorum ağzımda çoğalıyor
Canım ben gaviscon şurup içtim. Dokrorum önerdi. Çok rahatladım. Hamileler kullanabiliyor. İç istersen sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…