2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Boyunuz var sizin bence balıketli bile değilsiniz yalnız hamilelikte alınan kilo bebeğe de size de iddia edilenin aksine çok yararlı değil. Naçizane en fazla 10 kilo alın.
Ekte doktorumun yazdığı trimestrlere göre alınması ideal kg şeması var. Göz gezdirin isterseniz.

Eklentiler

• IMG-20190829-WA0000.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 65

Canını sıkma içini ferah tut. Her kanama kötü olacak diye bir şey yok canım. İyi düşün iyi olsun. Dinlen biraz yorma kendini buu ara

Bulantı beni mahvetti , bugün randevuda bunun için ilaç sordum tercih etmiyoruz dedi. Zencefil dedi direct. Tazesi de olur pastili de olur dedi. Telefonu uçak modunda kullanıyorum. Ancak bir süre internet ve telefondan uzak durmaya karar verdim. Çünki bulantımı azdırıyor. Herkese sağlıklı günler diliyorum. İnşallah geçince yazarım size yine.

Aynı durumdayım zaten normalde de biraz şişkinliği olan bir insandım ama kötü yiyince falan olurdu bu hiç bitmiyor. Afedersiniz tuvalete girip girip çıkıyorum bişey yok
Bu arada sizinle aynı dönemdeyiz benim de tdt 24 Nisan

Aynen yaa, yüzüstü uyuyabiliyorum ben de. Bazen acaba bebeğe zarar verir miyim diye endişeleniyorum

Ya işin garibi ben çok güzel tuvaletede çıkıyorum. Bazen günde 2 kere çıktığım oluyor. Ama mide ağrım hiç geçmiyor. Aa ne güzel çok yakınmış tarihlerimiz

Ben bugun ishal oldum bayanlar halsizligim ve karnimda kramplar var,doktorum devam ederse dahileyeye gözukun ve sivi kaybi varsa serum taktirirsiniz dedi canım cok sıkıldı hamilelik yeni vucutta su kaybi pek istenilmiyor benim gibi ishal olan varmi tavsiyeniz olursa sevinirim..

Geçmiş olsun canım bol bol su iç sıvı tüket
Haşlanmış patates makarna pirinç bunlardan ye muz şeftali ye
Dikkat et dirençsiz kalma çabucak geçer inşaAllah

Selamlar ben de araniza yeni katildim.
Yas 35
Sat 4 temmuz
2. Cocuk
Ilk dr randevumuz 9 Eylulde. Heyecanla bekliyoruz. B

Hosgeldiniz insallah guzel haberlerinizi aliriz
Geçmiş olsun canım bol bol su iç sıvı tüket
Haşlanmış patates makarna pirinç bunlardan ye muz şeftali ye
Dikkat et dirençsiz kalma çabucak geçer inşaAllah

Teşekkur ederim umarim biranönce duzelirim, bebegimi dusunuyorum daha cok yeni kucuk endiseleniyorum bu ishal olumsuz etkiler diye

Masallah bende pazartesi kalp atisini dinlemeye gidicem sabirsizlaniyorum insallah duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…