2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Rabbim şifa versin inşallah. Sağ sağlim aranıza dönsün. Torunlarıyla oynasın. Dualarımız sizinle.

Kızlar herkese günaydın. Bugün kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.

Ohh çok şükür darısı duymayanlara yani bize olsun.
Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki.

Ohh çok şükür darısı duymayanlara yani bize olsun.
Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki.
Amin canım darısı sizlere. Evet öyle oluyor valla,günler geçmiyor gibi geliyor. Ama az kalmış senin de.

Kizlar mide bulantisi ni gecircek bi ilac yokmu gebelikte doktoruma soylim dimi birazdan gtcem doktora bakalim
bana doktor dramamine diye bir ilaç verdi ama daha kullanmadım. aslında çok kötüyüm ama haftaya başlayacağım ilaca. prilam diye bir ilaç var bir de onu da çok duydum.

Rabbim şifa versin babaciginiza.. birlikte sağlıklı uzun yıllar geçirin insallah.

Bulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
olmasın aman. herkeste bulantı olacak diye bir şey yok ki. biraz genetik zaten. annenize teyzelerinize bir sorun, muhtemelen onların da yoktur.
benim anneannem bulantı dogurmaktan zor derdi. ben de ona benzemişim. 12 ya da 16. haftayı bekliyorum. insallah 12 de biter.

Büyük oğlumda 2ay bulantım olmuştu sabahları ogurme şeklinde.ikinci oğlumda daha kısa süren bir bulantı vardı.bunda da yaşamadım henüz inşaallah yaşamamda. İnşaallah kısa surede biter sizinkide

Benim midem gün içinde bulanıyor ama açlık daha ağır basıyor yiyorum ve çıkarmıyorum. Akşam geçiyor bulantı falan da. Bir sürü kilo alcam galiba doğurana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…