Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır gruba yazmıyorum çünkü babam hasta ve yarın çok riskli bir ameliyata girecek. Sizlerden ricam babacim için dua edin. Onu kaybetmeye hazır değilim ve bu korku içimi kuruttu haftalardır. Doğacak olan torununu görmesi ve daha uzun yıllar basimizda kalması için yalvarırım dua edin. Bizlerin duası kabul olurmuş umarım doğrudur.
Kızlar herkese günaydın.Bugün kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.
Amin canım darısı sizlere.Ohh çok şükür darısı duymayanlara yani bize olsun.
Cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki.
bana doktor dramamine diye bir ilaç verdi ama daha kullanmadım. aslında çok kötüyüm ama haftaya başlayacağım ilaca. prilam diye bir ilaç var bir de onu da çok duydum.Kizlar mide bulantisi ni gecircek bi ilac yokmu gebelikte doktoruma soylim dimi birazdan gtcem doktora bakalim
AYYYY SÜPER darısı başımıza :)Kızlar herkese günaydın.Bugün kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.
gözünüz aydinKızlar herkese günaydın.Bugün kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.
Rabbim şifa versin babaciginiza.. birlikte sağlıklı uzun yıllar geçirin insallah.Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır gruba yazmıyorum çünkü babam hasta ve yarın çok riskli bir ameliyata girecek. Sizlerden ricam babacim için dua edin. Onu kaybetmeye hazır değilim ve bu korku içimi kuruttu haftalardır. Doğacak olan torununu görmesi ve daha uzun yıllar basimizda kalması için yalvarırım dua edin. Bizlerin duası kabul olurmuş umarım doğrudur.
olmasın aman. herkeste bulantı olacak diye bir şey yok ki. biraz genetik zaten. annenize teyzelerinize bir sorun, muhtemelen onların da yoktur.Bulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
İnşallah en kısa zamanda duyarsınız sizdeAYYYY SÜPER darısı başımıza :)
Çok teşekkür ederimmmgözünüz aydin... aminnn insallah.
Beeeennnnn.Bulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
Çok şükür bende da henüz yok. Zaten yeterince halsizim bir de bulantı eklenirse bakarım bılmıyrmBeeeennnnn.Sadece midemde çok gaz birikiyor çok şiş hissediyorum ama bulantım yok.
Aman şükür böyle ilerlesinÇok şükür bende da henüz yok. Zaten yeterince halsizim bir de bulantı eklenirse bakarım bılmıyrm
Çok şükür canım bende bu gün duydum yeni Dr dan geldikKızlar herkese günaydın.Bugün kalp atışını duydum çok şükür. Rabbim sağlıkla devamını getirsin. Sağlıkla kucağımıza alalım.
Büyük oğlumda 2ay bulantım olmuştu sabahları ogurme şeklinde.ikinci oğlumda daha kısa süren bir bulantı vardı.bunda da yaşamadım henüz inşaallah yaşamamda. İnşaallah kısa surede biter sizinkideolmasın aman. herkeste bulantı olacak diye bir şey yok ki. biraz genetik zaten. annenize teyzelerinize bir sorun, muhtemelen onların da yoktur.
benim anneannem bulantı dogurmaktan zor derdi. ben de ona benzemişim. 12 ya da 16. haftayı bekliyorum. insallah 12 de biter.
Çok şükür. Sağlıkla devam etsin, büyüsün bebişlerimiz.Çok şükür canım bende bu gün duydum yeni Dr dan geldik
Bende forumda gezinirken dikkatimi çekti gördüm.kesenin konumuna göre cinsiyet tahmininde bulunuyorlarGebeliği 6.haftadan fazla olan arkadaşlar ramzi teorisini duydunuz mu? Buna göre cinsiyetine baktınız mı kesedeki konuma göre?