2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çatlak icin biooil çatlak yağı var hamilelik boyunca sürünce şükür birşey olmuyor kızlar fazla

Baslio canim artuk bnde de basladi iste vama suan da hcbisey yapamiom esim kahvalti hazirlio . Hatta 11 de doktora gtcem tup bebek doktoruma bakalim ne dicek ilaclarimi duzrnlicekmi
Halsizliği genelde ilaçlar yapıyormuş ztn, bebegin de etkisi varmış tabii. Git bakalım belki halsizliğe ve buantıya iyi gelecek ilaç verir. Benim dr ankarada kaldı arayınca da yarım ağız konusuyor. O yüzden yeni dr ile gprusunceue kadar bir şey ogrenemıyrm

Soylim dimi bulantilarin basladigini ona gore verir ilac yemek yedim ama eh iste ay elin kolum kalkmio pazartesi nasil ise gtcem blmiom

Ya bu el kol
Soylim dimi bulantilarin basladigini ona gore verir ilac yemek yedim ama eh iste ay elin kolum kalkmio pazartesi nasil ise gtcem blmiom
Bu el kol kalkmaması bende de çok var. Çok sinir bozucu. İnsan kendini yatalak gibi hissediyor. Allah dirayet versin bize nediyim

Yok ogrendigimde cok ufakti yaklasik 3 hafta once öğrendim. Yenide değil ama hayirlisi olsun bakalim hakkimizda. Sigara birakanlar var mi aranizda bu konuda birbirimize destek verelim. Zira benim en zorlandigim konu
Bendede aynı sorun var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…