2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sadece uykum var. Bulantı geçen hafta geçti meme hassasiyetide geçti hatta panikle doktora gittik çok şükür kalbi atıyordu bir de reflü gibi sürekli mide şişliği ve gaz var
Ne kadar ilginç herkeste farklı. Bende de 9. Haftada meme hassasiyeti başladı. Gece yatakta dönerken çok ağrıyorlar ama gündüz daha iyiyim. Sizde de 9. Haftada meme hassasiyeti geçmiş.

Evet canım doktoruna sor onu bence kanama leke v.s olunca ağızdan Alman lazım alttan alınmaz diye biliyorum
Sordum alttan alabilirsin dedi bana agizdan asiri yan etki yapti cnki bugunde tekrar gtcem doktora ama lekem sanki biraz gecti gbi

Bu arada ilk aydan göbek için çatlak kremine başlamak gerekiyor. Kakao yağını ilk haftalar için çok önerdiler. Daha sonrada eczanelerde satılan kremi alacağım. Yalnız kakao yağını bulamadım. Sert olandan olacakmış. Aktarda satılır mı acaba bilgisi olan var mı?

Ne kadar ilginç herkeste farklı. Bende de 9. Haftada meme hassasiyeti başladı. Gece yatakta dönerken çok ağrıyorlar ama gündüz daha iyiyim. Sizde de 9. Haftada meme hassasiyeti geçmiş.
Bnde 5ci haftaya girdim bulantilar basladi ya suan da acayip bulaniyor daha kahvalti yapmadim yapasim bile yok

Bnde 5ci haftaya girdim bulantilar basladi ya suan da acayip bulaniyor daha kahvalti yapmadim yapasim bile yok
Bende de bulantı akşam başlayıp birkaç saate hafifliyordu. Şükür pek kalmadı. En büyük belirtim yorgunluk. Uyku değil yorgunluk. Kendimi koltuğa atıyorum sürekli

Ben kızlarmda 4 ay bilfiil çıkarttım bunda sadece bulantı var inşallah artmaz ve çok iştahlıyım

D vitamini verdi doktorum. Damla olarak. Prospektüste aç tok demiyor. Eczacı aç demiş. Ben tok alıyordum şimdi fark ettim kullanan var mı? Aç mı tok mu kullanıyorsunuz. Dr ne dedi?

Hadi gözün aydın canım

Hayırlısı olsun canım bakarsın kiradan çıkar ev alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…