benimde aşırı bulantım yok. akşamları birkaç saat çok su içmişim gibi bulantı olup geçiyorBulantısı olmayan varmı yoksa bendemi Bir gariplik var acaba
Bana doktorum tok demişti sabah tok kullanıyorumD vitamini verdi doktorum. Damla olarak. Prospektüste aç tok demiyor. Eczacı aç demiş. Ben tok alıyordum şimdi fark ettim kullanan var mı? Aç mı tok mu kullanıyorsunuz. Dr ne dedi?
güya bebek erkekse bulantı olmuyormuş kız ise oluyormuş. deneyelim bakalım doğru muolmasın aman. herkeste bulantı olacak diye bir şey yok ki. biraz genetik zaten. annenize teyzelerinize bir sorun, muhtemelen onların da yoktur.
benim anneannem bulantı dogurmaktan zor derdi. ben de ona benzemişim. 12 ya da 16. haftayı bekliyorum. insallah 12 de biter.
asla inanmam ilki erkekti ben tam 38 hafta boyunca kustum berbatti artik klozeti gorunce bile midem bulaniyodu 40.hafta dogum yaptim sadece son iki hafta kusmadimgüya bebek erkekse bulantı olmuyormuş kız ise oluyormuş. deneyelim bakalım doğru mu
Aynen böyle şeylerle cinsiyetin ilgisi yok. Neymiş kasık ağrısı kız bel ağrısı erkekmiş e benim ikisi de ağrıyor nolacak bu çocuk diyorumasla inanmam ilki erkekti ben tam 38 hafta boyunca kustum berbatti artik klozeti gorunce bile midem bulaniyodu 40.hafta dogum yaptim sadece son iki hafta kusmadim
Benimde oğlum oldu ve ilk üç ay sürekli mide bulantısı , kusma ile geçti . Ama oğlum sacli doğdu . Saçlı doğunca da kimisinde bulantı yapıyormuş diyorlar . Yani bana öyle demişlerdiasla inanmam ilki erkekti ben tam 38 hafta boyunca kustum berbatti artik klozeti gorunce bile midem bulaniyodu 40.hafta dogum yaptim sadece son iki hafta kusmadim
Bulanti icin hap ve ya bitkisel seyler yokmu bn doktora sormayı unuttum ya heyecandan
bana da kız çıkıyor çin takvimi de rus takvimi de remzi teorisi de.. bakalım hepsini çökertip erkek bebeğim mi olacak yoksa doğru çıktı deyip kız ebeğim mi olacak.. şaka bir yana da en önemlisi Allahım sağlık versin bebeklerimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..Evet ben baktım. Erkek çıkıyor ramzi teorisine göre. Çin takvimi de erkek diyor. Bakalım doğru çıkacak mı?
bebekle ilgili ruya goren varmi ozellikle cinsiyetiyle ilgili ben ilk ogluma daha yeni hamileyken kucagimda kundakta bi erkek bebek vardi kulagina dua okuyodum gercektende oglum oldu çin takvimine baktigimda orda da erkek cikmisti bu sefer hamile kalmadan once bi erkek bebek dogurdugumu gordum esime hadi isim bulalim akif ama ne akif iki isimli olsun diyodum akif esimin dede ismi bu arada simdi çin takvimine baktim yine erkek cikti acaba bi oglus daha mi geliyo bakalim
38 hafta kusmak mı.. valla bünyemiz iyi dayanmış :) sağlıklı olsunlar da cinsiyetin ne önemi var..asla inanmam ilki erkekti ben tam 38 hafta boyunca kustum berbatti artik klozeti gorunce bile midem bulaniyodu 40.hafta dogum yaptim sadece son iki hafta kusmadim
neden baktırmadınız?Ben ilk hamileliğimde görmüştüm. Kizi olanlar bir odaya oğlu olacaklar bir odaya giriyordu. Ben de bilmedim hangisine gireyimbans dediler sende erkek bu odaya gir. 9 ay heyecanla vekledim baktirmadim ve oğlum oldu geçen de ruya gordum armut yiyordum ruya tabirine baktim erkek evlata delaletmiş. Bakalim hayirlisi Allahtan
Bence Buda kişiden kişiye değişen bir durum.güya bebek erkekse bulantı olmuyormuş kız ise oluyormuş. deneyelim bakalım doğru mu
ha bak onu bilemem benimkide sacliydiBenimde oğlum oldu ve ilk üç ay sürekli mide bulantısı , kusma ile geçti . Ama oğlum sacli doğdu . Saçlı doğunca da kimisinde bulantı yapıyormuş diyorlar . Yani bana öyle demişlerdi
ve bir allahin kulu bana bulanti icin ilac var demedi doktorda dahil bu grupta konusuldu da oyle ogrendim artik bunda bulantim olursa ilac alirim38 hafta kusmak mı.. valla bünyemiz iyi dayanmış :) sağlıklı olsunlar da cinsiyetin ne önemi var..
Sakızlı muhallebi adı okuyunca canım tavuk göğsü istediha bak onu bilemem benimkide sacliydi
Merak etmek istedimneden baktırmadınız?