Bende oglanlarda hicistahim yoktu o kdr zayiftim ki smdiden mesela duba gbi oldumTabuları yıkanlar bir araya toplanmışçevremdeki erkek anaları hiç mide bulantısı çekmedi ben mahvoldum kızımda. Ayrıca kızımda çok şişmiştim hemen başlamıştı. 7-8 haftalarda herkes kilo aldın diyordu. Şimdi öyle birşey yok belki senin kız Benim de erkektir o halde farklı tepkiler var Çin takviminde kız çıkıyor bana ama kızımda da erkek çıkmıştı
Yani senin mutlaka kız olmalı artıkBende oglanlarda hicistahim yoktu o kdr zayiftim ki smdiden mesela duba gbi oldum
Karnı sivri olunca erkek
Yayvan olunca.kiz derler
Benim.cin takviminde iki oğluma da yaptım ikiside doğru çıktı bunda kararsızım
Ben güya üçüncüyü çin takvimine göre yapacaktm
Ben hiç bu kadar yediğimi bilmem aksine kusmaktan bişey yiyemiyorumYani senin mutlaka kız olmalı artıkyiyorsan şiştiysen kızdır o kesin. Şu an kızım bile anne zayıfladın sen diyor 3,5 yaşında Çin takvimi palavra ya boşver olan olmuş gelinlerinle iyi anlaşırsın ☺
Benim arkadaşından iki oğlu vardı bu sefer kız hadi dedik yine oğlu oldu bnce sende öyle olcanBen hiç bu kadar yediğimi bilmem aksine kusmaktan bişey yiyemiyorum
Eğer bu da erkek olursa üç gelin olacak
Allah hayırlı evlat versin bana da hep.kiz gibi doğuyor belki kız istedigom için heralde diyorm ama eşim bile yiyip içme şok oluyor
Sağlıklı sıhhatli versin napalim (;Benim arkadaşından iki oğlu vardı bu sefer kız hadi dedik yine oğlu oldu bnce sende öyle olcan
Aynen hayırlı evlat olsunlar da kız erkek farketmez hepsi bitaneSağlıklı sıhhatli versin napalim (;
Aynen öyleAynen hayırlı evlat olsunlar da kız erkek farketmez hepsi bitane
Ben hiç bu kadar yediğimi bilmem aksine kusmaktan bişey yiyemiyorum
Eğer bu da erkek olursa üç gelin olacak
Allah hayırlı evlat versin bana da hep.kiz gibi doğuyor belki kız istedigom için heralde diyorm ama eşim bile yiyip içme şok oluyor
BendeAmin ama hem hayırlı olsun hem kız olsun. 3 gelin düşünmek istemiyorumbende şu an açlıktan ölmek üzereyim ama ne yiyeceğimi bilmiyorum.
Ayy ne çok kişinin yarın kontrolü varmışbenim de yarın ama içimde hep kötü bi his var korkuyorum ters bişey olacak diye Allah korusun
Onceki doktorum erkekti kuzum suanki kadin ve kadindaki rahatligimi daha cok seviyorum o yuzden erkekleri simdilik eliyorumbir de suanki doktorum docent ama cok yogun bu yuzden yine bu ayarda doktora gitmek istiyorum bilgili ve mumkunse en az yard. doc. Ne cok sey istiyorum
Ne Y kromozomu varmış sizin kocalarda daBende
Her dakika ağzım dolu
Amin amin benm bı arkads var beş gelinlerbeş erkek beş gelin
Kime sabır dileyecegimi şaşırmıştım :₺
öyle düşünmeyin, inşallah güzel haberler alacağız benim de yarın kontrolüm var :)Ayy ne çok kişinin yarın kontrolü varmışbenim de yarın ama içimde hep kötü bi his var korkuyorum ters bişey olacak diye Allah korusun
Ben İstanbul'da yaşasaydım kesin Erhan Karaalp denen o muhteşem doktora giderdim, Alle Sağlık diye bir kurumda, Ataşehirde olması lazım. Instagramda takipçisiyim, tam benlik deli dolu bir adam
Op. Dr. Erhan Karaalp | ALLE Sağlık
Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek ve Genital Estetik Uzmanıwww.allesaglik.com
Kesinlikle canım ben de o adama bayılıyorumBen İstanbul'da yaşasaydım kesin Erhan Karaalp denen o muhteşem doktora giderdim, Alle Sağlık diye bir kurumda, Ataşehirde olması lazım. Instagramda takipçisiyim, tam benlik deli dolu bir adam
Op. Dr. Erhan Karaalp | ALLE Sağlık
Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek ve Genital Estetik Uzmanıwww.allesaglik.com
Kesinlikle canım ben de o adama bayılıyorum
Hepsi Nemrut valla bi Ahmet coskan icin espirili diyorlar ama bilemicemŞU İZMİTTE YOK ÖYLE BİR ADAM YAHU.
Hepsi Nemrut valla bi Ahmet coskan icin espirili diyorlar ama bilemicem