2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende oglanlarda hicistahim yoktu o kdr zayiftim ki smdiden mesela duba gbi oldum

Karnı sivri olunca erkek
Yayvan olunca.kiz derler

Benim.cin takviminde iki oğluma da yaptım ikiside doğru çıktı bunda kararsızım

Ben güya üçüncüyü çin takvimine göre yapacaktm

Yani senin mutlaka kız olmalı artık yiyorsan şiştiysen kızdır o kesin. Şu an kızım bile anne zayıfladın sen diyor 3,5 yaşında Çin takvimi palavra ya boşver olan olmuş gelinlerinle iyi anlaşırsın

Ben hiç bu kadar yediğimi bilmem aksine kusmaktan bişey yiyemiyorum

Eğer bu da erkek olursa üç gelin olacak

Allah hayırlı evlat versin bana da hep.kiz gibi doğuyor belki kız istedigom için heralde diyorm ama eşim bile yiyip içme şok oluyor

Benim arkadaşından iki oğlu vardı bu sefer kız hadi dedik yine oğlu oldu bnce sende öyle olcan

Ayy ne çok kişinin yarın kontrolü varmış benim de yarın ama içimde hep kötü bi his var korkuyorum ters bişey olacak diye Allah korusun

Amin ama hem hayırlı olsun hem kız olsun. 3 gelin düşünmek istemiyorum bende şu an açlıktan ölmek üzereyim ama ne yiyeceğimi bilmiyorum.

Amin ama hem hayırlı olsun hem kız olsun. 3 gelin düşünmek istemiyorum bende şu an açlıktan ölmek üzereyim ama ne yiyeceğimi bilmiyorum.
Bende
Her dakika ağzım dolu

Amin amin benm bı arkads var beş gelinler beş erkek beş gelin

Kime sabır dileyecegimi şaşırmıştım :₺

eki o zaman Nasıl rahat edeceksen

Kesinlikle canım ben de o adama bayılıyorum

Faattoss senin de mi ilk silik cikti. Kac haftaliksin su anda kac haftalikken keseyi gorduler. Benimde randevum yarin sabah insallah :):) ilk hamileligimde cizgi netti simdi boyle olunca birde insan surekli test yapinca acaba gozum olmayani mi goruyor diyor.

Merhaba ben de Allah nasip ederse mayıs annesiyim henüz keseyi göremedik pazartesi çağırdı doktor en son geçen pazartesi değerim 355 çıkmıştı umarım katlanarak artmıştır ve görebiliriz keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…