- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 33
Sen bilirsin canim icin nasil rahat ediyorsa oyle baktir tabiiYa bnde vajinal USG istemiyorum inş normal gözükür yoksa baktrmycm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin canim icin nasil rahat ediyorsa oyle baktir tabiiYa bnde vajinal USG istemiyorum inş normal gözükür yoksa baktrmycm
:):) onlara güzel bir süpriz olur, siz de rahat edersiniz ilk aylar, çok soran eden karışan olmazSır gibi saklıyoruz Ailelerimize cinsiyeti ögrenince söyleme karari aldik. Uzaktayiz zaten anlamalarida imkansiz
şimdiden kutluyorum yıldönümünüzüBenim eşimin bile haberi yok sadece kendimin haberi var yarın evlilik yıldönümümüz yarın söylemek için bekliyorum ailelere kalp atışını duyayım öyle söylücem
rahat oluyor aslında vajinal,benim ilk 2de görünmeyince yarın yine mecbur vajinalYa bnde vajinal USG istemiyorum inş normal gözükür yoksa baktrmycm
Hayırlı olsun inşallah hepimiz içinHadi bakalım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde ilk kontrolümüz yarın
Kizlar aranizda İstanbul Avruoa yakasinda olan var mi? Varsa kimler nereye hangi doktora gidiyor yazabilir misiniz ya da bu yakada tavsiye bir doktor
Ay evet ya ilk 3 ay geçsin, içimiz rahatlasın göbüşler çıksın, bebişler görünsün inşallaaahSagol kuzum Rabbim bu sefer hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Bu konudaki tum hamişler mutlu bitirsin bu sureci ❤ gercekten ben de ilk 3ay gecsin istiyorum hemen
5+1de gitmistim canim vajinal usg ile bakti 6mm kese varmis onumuzdeki cuma tekrar randevum var 6+4olacak kismetse insaallah kalbini duyabilirim
ben varım. gittiğim doktor da Ali Paşa OSKAY çok memnun kaldım tavsite ederim :) Bahçelivler deKizlar aranizda İstanbul Avrupa yakasinda olan var mi? Varsa kimler nereye hangi doktora gidiyor yazabilir misiniz ya da bu yakada tavsiye bir doktor
Atasehir Anadolu yakasinda bana cok uzakBen İstanbul'da yaşasaydım kesin Erhan Karaalp denen o muhteşem doktora giderdim, Alle Sağlık diye bir kurumda, Ataşehirde olması lazım. Instagramda takipçisiyim, tam benlik deli dolu bir adam
Op. Dr. Erhan Karaalp | ALLE Sağlık
Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek ve Genital Estetik Uzmanıwww.allesaglik.com
Geçmişteki sohbetlere azcik baktım da
İlk iki hamileligimde aşırı mide bulantısı ve kusma yaşadım ikisinde erkek oldu
Smdi bunda pek biseuim yok bakalım Rabbim hayırlısını versin
Çin takvimine eylul ayına bakarsma erkek
Ağustosa bakarsam kiz çıkıyor
Hangisine inancagimi da şaşırdım
Ahahahahajahaişte dün yazdığım hayalimdeki kaynana adayını buldum kadının 2 oğlu var... ohhh ver elini altın günleriii ver elini kısırlar sen bu dünyada cennete düşmüşsün annem yeni bebek kız olmuş erkek olmuş ne fark eder 2 gelin garanti
Onceki doktorum erkekti kuzum suanki kadin ve kadindaki rahatligimi daha cok seviyorum o yuzden erkekleri simdilik eliyorum bir de suanki doktorum docent ama cok yogun bu yuzden yine bu ayarda doktora gitmek istiyorum bilgili ve mumkunse en az yard. doc. Ne cok sey istiyorumben varım. gittiğim doktor da Ali Paşa OSKAY çok memnun kaldım tavsite ederim :) Bahçelivler de
Gözün aydın hayırlısıyla Kalp atışlarını da duyarsın inşallahÇok şükür bugün minnak bir kese göründü Kalp atışları 15 gün sonra dedi inşallah onuda duymak nasip olur
Dıyarsın inş duyarız hepimiz inşşşSagol kuzum Rabbim bu sefer hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Bu konudaki tum hamişler mutlu bitirsin bu sureci ❤ gercekten ben de ilk 3ay gecsin istiyorum hemen
5+1de gitmistim canim vajinal usg ile bakti 6mm kese varmis onumuzdeki cuma tekrar randevum var 6+4olacak kismetse insaallah kalbini duyabilirim
benüm önceki gebeliğimde kanam vardı çok azdı çocuk görünmeyince vajinal baktı kanamam kesilmişti aslında kürtaj dansa baksın dedim en son baktıktan sonra kanamam arttı özeldeki de bakmıştı ama nazikti bi sıkıntı olmamıştı sonra düşük yaptım ondan bu sefer temkinliyim:):) onlara güzel bir süpriz olur, siz de rahat edersiniz ilk aylar, çok soran eden karışan olmaz
şimdiden kutluyorum yıldönümünüzü
planı değilse eşinize tam süpriz tam şok =)
rahat oluyor aslında vajinal,benim ilk 2de görünmeyince yarın yine mecbur vajinal
Benim ilki kızdı. Ama ne bulantı ne de lekelenme oldu. Bence hurafe o.Anneler hisseder Şiddetli bulantı ve lekelenme Kız çocuklarında olurmuş genellikle. Bizim kızımız var çok şükür yakaladık onu ama ikinci erkek olsa merak ediyorum nasıl olur. Kız olursa da ablası için iyi olur.
Tabuları yıkanlar bir araya toplanmış çevremdeki erkek anaları hiç mide bulantısı çekmedi ben mahvoldum kızımda. Ayrıca kızımda çok şişmiştim hemen başlamıştı. 7-8 haftalarda herkes kilo aldın diyordu. Şimdi öyle birşey yok belki senin kız Benim de erkektir o halde farklı tepkiler var Çin takviminde kız çıkıyor bana ama kızımda da erkek çıkmıştıGeçmişteki sohbetlere azcik baktım da
İlk iki hamileligimde aşırı mide bulantısı ve kusma yaşadım ikisinde erkek oldu
Smdi bunda pek biseuim yok bakalım Rabbim hayırlısını versin
Çin takvimine eylul ayına bakarsma erkek
Ağustosa bakarsam kiz çıkıyor
Hangisine inancagimi da şaşırdım
Benim ilki kızdı. Ama ne bulantı ne de lekelenme oldu. Bence hurafe o.
Inşallah hepimiz duyalım minik kalpleriGözün aydın hayırlısıyla Kalp atışlarını da duyarsın inşallah