2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sır gibi saklıyoruz 🙈 Ailelerimize cinsiyeti ögrenince söyleme karari aldik. Uzaktayiz zaten anlamalarida imkansiz 😄
:):) onlara güzel bir süpriz olur, siz de rahat edersiniz ilk aylar, çok soran eden karışan olmaz
Benim eşimin bile haberi yok sadece kendimin haberi var yarın evlilik yıldönümümüz yarın söylemek için bekliyorum ailelere kalp atışını duyayım öyle söylücem
şimdiden kutluyorum yıldönümünüzü
planı değilse eşinize tam süpriz tam şok =)
Ya bnde vajinal USG istemiyorum inş normal gözükür yoksa baktrmycm
rahat oluyor aslında vajinal,benim ilk 2de görünmeyince yarın yine mecbur vajinal

Kizlar aranizda İstanbul Avrupa yakasinda olan var mi? Varsa kimler nereye hangi doktora gidiyor yazabilir misiniz ya da bu yakada tavsiye bir doktor 🙈

Son düzenleme:
Kizlar aranizda İstanbul Avruoa yakasinda olan var mi? Varsa kimler nereye hangi doktora gidiyor yazabilir misiniz ya da bu yakada tavsiye bir doktor 🙈

Ben İstanbul'da yaşasaydım kesin Erhan Karaalp denen o muhteşem doktora giderdim, Alle Sağlık diye bir kurumda, Ataşehirde olması lazım. Instagramda takipçisiyim, tam benlik deli dolu bir adam

Sagol kuzum Rabbim bu sefer hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Bu konudaki tum hamişler mutlu bitirsin bu sureci ❤ gercekten ben de ilk 3ay gecsin istiyorum hemen

5+1de gitmistim canim vajinal usg ile bakti 6mm kese varmis onumuzdeki cuma tekrar randevum var 6+4olacak kismetse insaallah kalbini duyabilirim 🥰
Ay evet ya ilk 3 ay geçsin, içimiz rahatlasın göbüşler çıksın, bebişler görünsün inşallaaah

Kizlar aranizda İstanbul Avrupa yakasinda olan var mi? Varsa kimler nereye hangi doktora gidiyor yazabilir misiniz ya da bu yakada tavsiye bir doktor 🙈
ben varım. gittiğim doktor da Ali Paşa OSKAY çok memnun kaldım tavsite ederim :) Bahçelivler de

Geçmişteki sohbetlere azcik baktım da :KK70:

İlk iki hamileligimde aşırı mide bulantısı ve kusma yaşadım ikisinde erkek oldu

Smdi bunda pek biseuim yok bakalım Rabbim hayırlısını versin :KK70:

Çin takvimine eylul ayına bakarsma erkek
Ağustosa bakarsam kiz çıkıyor :KK70:

Hangisine inancagimi da şaşırdım :KK70:

Ben İstanbul'da yaşasaydım kesin Erhan Karaalp denen o muhteşem doktora giderdim, Alle Sağlık diye bir kurumda, Ataşehirde olması lazım. Instagramda takipçisiyim, tam benlik deli dolu bir adam

Atasehir Anadolu yakasinda bana cok uzak 😬

işte dün yazdığım hayalimdeki kaynana adayını buldum :KK24:kadının 2 oğlu var... ohhh ver elini altın günleriii ver elini kısırlar sen bu dünyada cennete düşmüşsün annem :rolleyes:yeni bebek kız olmuş erkek olmuş ne fark eder 2 gelin garanti :rolleyes:

işte dün yazdığım hayalimdeki kaynana adayını buldum :KK24:kadının 2 oğlu var... ohhh ver elini altın günleriii ver elini kısırlar sen bu dünyada cennete düşmüşsün annem :rolleyes:yeni bebek kız olmuş erkek olmuş ne fark eder 2 gelin garanti :rolleyes:
Ahahahahajaha
Şimdiki gelinler kayinvalidelero ürkütüyor :KK70:

İnanın kv bile.olaso gelmiyor :KK70:

Hayırlı gelinlere rastgetirsin Allah :KK70:

ben varım. gittiğim doktor da Ali Paşa OSKAY çok memnun kaldım tavsite ederim :) Bahçelivler de
Onceki doktorum erkekti kuzum suanki kadin ve kadindaki rahatligimi daha cok seviyorum o yuzden erkekleri simdilik eliyorum 😬 bir de suanki doktorum docent ama cok yogun bu yuzden yine bu ayarda doktora gitmek istiyorum bilgili ve mumkunse en az yard. doc. Ne cok sey istiyorum 😅

Sagol kuzum Rabbim bu sefer hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Bu konudaki tum hamişler mutlu bitirsin bu sureci ❤ gercekten ben de ilk 3ay gecsin istiyorum hemen

5+1de gitmistim canim vajinal usg ile bakti 6mm kese varmis onumuzdeki cuma tekrar randevum var 6+4olacak kismetse insaallah kalbini duyabilirim 🥰
Dıyarsın inş duyarız hepimiz inşşş
:):) onlara güzel bir süpriz olur, siz de rahat edersiniz ilk aylar, çok soran eden karışan olmaz
şimdiden kutluyorum yıldönümünüzü
planı değilse eşinize tam süpriz tam şok =)

rahat oluyor aslında vajinal,benim ilk 2de görünmeyince yarın yine mecbur vajinal
benüm önceki gebeliğimde kanam vardı çok azdı çocuk görünmeyince vajinal baktı kanamam kesilmişti aslında kürtaj dansa baksın dedim en son baktıktan sonra kanamam arttı özeldeki de bakmıştı ama nazikti bi sıkıntı olmamıştı sonra düşük yaptım ondan bu sefer temkinliyim

Anneler hisseder😍 Şiddetli bulantı ve lekelenme Kız çocuklarında olurmuş genellikle. Bizim kızımız var çok şükür yakaladık onu ama ikinci erkek olsa merak ediyorum nasıl olur. Kız olursa da ablası için iyi olur.
Benim ilki kızdı. Ama ne bulantı ne de lekelenme oldu. Bence hurafe o.

Tabuları yıkanlar bir araya toplanmış😂 çevremdeki erkek anaları hiç mide bulantısı çekmedi ben mahvoldum kızımda. Ayrıca kızımda çok şişmiştim hemen başlamıştı. 7-8 haftalarda herkes kilo aldın diyordu. Şimdi öyle birşey yok belki senin kız Benim de erkektir o halde farklı tepkiler var😊 Çin takviminde kız çıkıyor bana ama kızımda da erkek çıkmıştı 😂

X