Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba bugun doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk meleğimizin Allah kucagıma almayıda nasip etsin iki kayıptan sonra çok daha evhamlıyım
Son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim.daha kontrole gidemedim. Ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizlerde belirtiler masil ??
Son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim.daha kontrole gidemedim. Ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizlerde belirtiler masil ??
Kızlar merhaba bugun doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk meleğimizin Allah kucagıma almayıda nasip etsin iki kayıptan sonra çok daha evhamlıyım
Bazen ekmek bazen yoğurt. Leblebi. Birde gazoz içiyorum. Dişlerimi fırçalayıp azıcık ekmek üstüne naneli sakız bulantıya iyi geldi gece yatarken uyguluyorum. Bugün çok az ama çok şükür.
Kabuğu soyulmuş elma, muz, haşlanmış patates, sade krakerler çok iyi gelir. İlk hamileliğimde ilk 3 ay bunlarla beslenmiştim. Yudum yudum su içmekte iyi gelir.
Benim henüz 5. haftam. Ara sıra hafif baş dönmesi hariç pek bir belirti yok henüz. Kızım da çok ağır ve yorucu geçmişti hamileliğim. Şimdi inşallah hafif geçer