- 13 Eylül 2019
- 17
- 4
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa evet onu da duymustum hangi hastane de oBİR DE ERKAN BEY VAR ŞU KADINLARIN FAVORİSİ AMA BİR BEN SEVEMEDİM ŞU ADAMI.
AhahahahNe Y kromozomu varmış sizin kocalarda da
Cok mutlu oldum sag salim kucaginiza alin insaallah suan kac haftalik kac gunluk tam olarak ?Kızlar merhaba bugun doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk meleğimizin Allah kucagıma almayıda nasip etsin iki kayıptan sonra çok daha evhamlıyım
Çok teşekkür ederim aminnn hepimiz sağ salım kucağımıza alalım inşallah 6+3 benim bugunCok mutlu oldum sag salim kucaginiza alin insaallah ☺ suan kac haftalik kac gunluk tam olarak ?
İnşallahhh Dua edelim birbirimizeöyle düşünmeyin, inşallah güzel haberler alacağız benim de yarın kontrolüm var :)
Benim göğüsler taş gibi oldu ağrısı çok bi de karın ağrısı ama bu belirtiler sayesinde mutlu oluyoruzSizlerde gebelik belirtisi varmi ? Benim bi ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizde durumlar nasil??
Bazen ekmek bazen yoğurt. Leblebi. Birde gazoz içiyorum. Dişlerimi fırçalayıp azıcık ekmek üstüne naneli sakız bulantıya iyi geldi gece yatarken uyguluyorum. Bugün çok az ama çok şükür.Kizlar mide kaynamasi yanmasi bulanmasinda neler yapiyosunuz. Ne kesiyor?
Kabuğu soyulmuş elma, muz, haşlanmış patates, sade krakerler çok iyi gelir. İlk hamileliğimde ilk 3 ay bunlarla beslenmiştim. Yudum yudum su içmekte iyi gelir.Kizlar mide kaynamasi yanmasi bulanmasinda neler yapiyosunuz. Ne kesiyor?
Canım hayırlı olsun beta değerin kaçtı acaba. Bende yarın doktor a gidecem de merak ediyorum keseyi görür müyüm diyeÇok şükür bugün minnak bir kese göründü Kalp atışları 15 gün sonra dedi inşallah onuda duymak nasip olur
Bende 2020 Mayıs annesi olacağım inşallah sat 01.08.2019il Hatay ikinci çocuk tahmini doğum 07.05.2020
Son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim.daha kontrole gidemedim. Ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizlerde belirtiler masil ??