2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende varim ☺ tahmini doğum 13 mayis ☺ son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim. Bakalim artk hayirlisi ☺
20190910_155017-1.jpg
20190910_155017-1.jpg

Sizlerde gebelik belirtisi varmi ? Benim bi ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizde durumlar nasil??

Son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim.daha kontrole gidemedim. Ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizlerde belirtiler masil ??

Son adete göre 5+2 olmasi gerekiyor. Ayin 25ine sira aldim.daha kontrole gidemedim. Ara sira kasik ağrim oluyor bide ani kalkişlarda baş dönmem. Sizlerde belirtiler masil ??

Kızlar merhaba bugun doktor kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk meleğimizin Allah kucagıma almayıda nasip etsin iki kayıptan sonra çok daha evhamlıyım
Cok mutlu oldum sag salim kucaginiza alin insaallah ☺️ suan kac haftalik kac gunluk tam olarak ?

Kizlar mide kaynamasi yanmasi bulanmasinda neler yapiyosunuz. Ne kesiyor?
Bazen ekmek bazen yoğurt. Leblebi. Birde gazoz içiyorum. Dişlerimi fırçalayıp azıcık ekmek üstüne naneli sakız bulantıya iyi geldi gece yatarken uyguluyorum. Bugün çok az ama çok şükür.

Benim henüz 5. haftam. Ara sıra hafif baş dönmesi hariç pek bir belirti yok henüz. Kızım da çok ağır ve yorucu geçmişti hamileliğim. Şimdi inşallah hafif geçer 🙏🏻

Ağustus 7de adet gördüm. Normalde 5.gün temizlenirdim. O gün ilk defa
20190910_155017-1.jpg
9. Gün temizlendim. Düşük yapiyorum sandim hastaneyede gidemedim. Ağustus 18.inde ilişki oldu. Acaba benimki geç döllenme olabilir mi ?

X