Elbette çok zor bir süreçyok yok,ama eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. bu yüzden bu konuda kolay hamile kalanlar / zor hamile kalanlar birbirini anlayamaz kolay kolay. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Kıyamam öyle oluyorHaklısın ama elimde değil ki
Bende öyle diyordum
Üçüncü mi aslaaaaa
Büyük kinusmamak lazımmış
Attığı gol oldu atamadığı da gol oldu
En mantıklısı :)Büyük konuşuyorum bağla beni doktor
Merhabalar, ben de 6. haftamın içindeyim. 12 Temmuz son adet tarihim, geç döllenmeİstanbul'da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihimi bilemiyorum, önümüzdeki hafta doktorum bebişin ölçülerine göre yeni bir adet tarihi vereceğini söyledi. Ama mayısta olacak muhtemelen doğumum
Senin de hayırlı olsun canımhayırlı ugurlu olsun bebişinizben şimdilik verdiğiniz bilgileri giriyorum.sonra güncelleriz gerekirse
He bu arada ilk hamileliğim..Senin de hayırlı olsun canım
He bu arada ilk hamileliğim..
Kizlar progestan dex gobekten ignem alerji yaptığı icin doktorum proluton depot ile degisti bu sefer kalcadan ve 3 gunde 1ama bu ilaci bulmak zormus tek tek eczaneleri ariyorum suana kadar iki tane buldum aranizda baska kullanan var miii??
Ben basta kiz gibi hissediyordum ama suan nötr durumdayim. Esim de kiz diyor. Sanırım ben de kiz istiyorum ama Rabbim ne dilerse o olsun hayirli saglikli olsunlar daKizlarrr gonlunuzden gecen ne cinsiyet olarak erkek mi istiyosunuz kiz miben acayip kiz istiyorum insallah kiz olur ya siz
Büyük konuşuyorum bağla beni doktor
Aa bende adet olacagım gün ogrendim 3 saat falan gecikmistimİlk gebeliğimde adet günü öğrendim bu ikinci adetim 3 gün geçince öğrendim :) inşallah canım seninkide katlanır yaz burdan merak ederim
Sagol canim valla yakmayan iz birakmayan birseyse cook sevincem inan ki. Ben de saskinim eczacilar tek tek arayip sorun diyolar ilk defa boyle bi arayisa giriyorumoh hadi gözün aydın, ben eskiden çok kullandım yakan acıtan bir iğne değil,rahat olabilirsin,ama hiç yokluğunu çekmemiştim,ecza depolarına sorsun eczaneler çok kolay bulabilirsin oralardan bence.
Aynen tabi orasi oyle internette cin takvimi diye bisey varmis cinsiyet soyluyomus ben yaptim kiz ciktiBen basta kiz gibi hissediyordum ama suan nötr durumdayim. Esim de kiz diyor. Sanırım ben de kiz istiyorum ama Rabbim ne dilerse o olsun hayirli saglikli olsunlar da
Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu ☺
kız istiyorum bendeKizlarrr gonlunuzden gecen ne cinsiyet olarak erkek mi istiyosunuz kiz miben acayip kiz istiyorum insallah kiz olur ya siz
İnanmayın ona Benim kızımda erkek çıkmıştıAynen tabi orasi oyle internette cin takvimi diye bisey varmis cinsiyet soyluyomus ben yaptim kiz cikti