2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
yok yok,ama eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. bu yüzden bu konuda kolay hamile kalanlar / zor hamile kalanlar birbirini anlayamaz kolay kolay. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Elbette çok zor bir süreç
Ve ciddi anlamda bnm.kendi adıma anlayamayacagim bişey

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

hayırlı ugurlu olsun bebişiniz ben şimdilik verdiğiniz bilgileri giriyorum.sonra güncelleriz gerekirse

Kizlar progestan dex gobekten ignem alerji yaptığı icin doktorum proluton depot ile degisti bu sefer kalcadan ve 3 gunde 1 ama bu ilaci bulmak zormus tek tek eczaneleri ariyorum suana kadar iki tane buldum aranizda baska kullanan var miii??

oh hadi gözün aydın, ben eskiden çok kullandım yakan acıtan bir iğne değil,rahat olabilirsin,ama hiç yokluğunu çekmemiştim,ecza depolarına sorsun eczaneler çok kolay bulabilirsin oralardan bence.

oh hadi gözün aydın, ben eskiden çok kullandım yakan acıtan bir iğne değil,rahat olabilirsin,ama hiç yokluğunu çekmemiştim,ecza depolarına sorsun eczaneler çok kolay bulabilirsin oralardan bence.
Sagol canim valla yakmayan iz birakmayan birseyse cook sevincem inan ki. Ben de saskinim eczacilar tek tek arayip sorun diyolar ilk defa boyle bi arayisa giriyorum

Kizlarrr gonlunuzden gecen ne cinsiyet olarak erkek mi istiyosunuz kiz mi ben acayip kiz istiyorum insallah kiz olur ya siz
kız istiyorum bende ama bu sene erkek senesiymiş öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…