2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
forumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemez
hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünde
Her bebeğin gelişim süreci farklıdır
Gelişimi de farklıdır aynı ayda olup briisinin bebeğinin kilosu fazlayken birisi düşüktür bunlar hep olabilecek şeyler

Her yazılanı okumayın bnce

forumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemez
hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünde
Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu

Üçüncü de daha relax oluyorsun

Aynı haftayı belirtilerimiz aynı kasık rahim batmalarım benimde geçti çok şükür midem bulanmıyo bazı kokulara sadece salı kontrol benimde sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin Allahım

Amin hepimize sağlıklı bebekler nasip olsun inşallah. Ben kalp atışlarını geçen cumartesi 6+2 iken çok güzel bir şekilde gördüm,ve 33.5 yıllık ömrümün bakışı,felsefesi değişti. Bu cumartesi kontrolüm var gene 7+2 olacak, doktorumuz duyacağımızı söylemişti, inşallah sağlıkla duyarız hepimiz.

Kesinleştirmek için gittiğim doktor
Bana 6 haftalık keseyi gördüğünü söyledi

Emin misinz diye ısrarla sordum

Birde dvitaminm düşük ve idrar yolu enfekisyinm da çıktı bravo hayat gel
Ne zaman gittiniz anlamadim ben. Yeni mi. Benimde cok yakin size. Gitmek istiyorum yarin. kalp atisini duyamaz miyiz daha

yanlışlıkla hamile kalanlara, kaza kurşunu ile hamile kaldım diyenlere evlendiğim günden beri bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak daima nefretle baktığımı buradan itiraf etmek istiyorum Oh be söyledim içimde kalmadı..

Şimdi nfrt mi ediyorsun bizden

Merhabalar, ben de 6. haftamın içindeyim. 12 Temmuz son adet tarihim, geç döllenme İstanbul'da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihimi bilemiyorum, önümüzdeki hafta doktorum bebişin ölçülerine göre yeni bir adet tarihi vereceğini söyledi. Ama mayısta olacak muhtemelen doğumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…