Her bebeğin gelişim süreci farklıdırforumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemez
hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünde
Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusuforumlarda valla 6 haftalıkken duyanlar o kadar çok ki insan sorguluyor ister istemez
hayırlısı bakalım sağlıkla büyüsünde
Üçüncü de daha relax oluyorsunDoktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu ☺
Aynı haftayı belirtilerimiz aynı kasık rahim batmalarım benimde geçti çok şükür midem bulanmıyo bazı kokulara sadece salı kontrol benimde sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin Allahım
Hahahahha 3. Mü olacak sizin?Üçüncü de daha relax oluyorsun
Ne zaman gittiniz anlamadim ben. Yeni mi. Benimde cok yakin size. Gitmek istiyorum yarin. kalp atisini duyamaz miyiz dahaKesinleştirmek için gittiğim doktor
Bana 6 haftalık keseyi gördüğünü söyledi
Emin misinz diye ısrarla sordum
Birde dvitaminm düşük ve idrar yolu enfekisyinm da çıktı bravo hayat gel
Dün gittimNe zaman gittiniz anlamadim ben. Yeni mi. Benimde cok yakin size. Gitmek istiyorum yarin. kalp atisini duyamaz miyiz daha
Bizde soktayiz bizimde öyle olduHahahahha 3. Mü olacak sizin?Yok yok ben almıyım. Bu bile Zaten korunurken oldu hala şoktayız.
Hadi ya.. ne yumurtalıkmış amaBizde soktayiz bizimde öyle oldu
Dedm böyle yumurtalığın ben
Bende öyle diyordumHadi ya.. ne yumurtalıkmış amadaha kesin çözümler lazım bize. Ben üçüncü Asla yapmam.
Haklısın ama elimde değil kiBiraz rahat olmasın. Düşmeyecek bebeği düşüreceksin yoksabu soruların cevabını bilmek çok zor bizim için. İyi giden gebeliklerde bile risk varken bu kadar başında iken birşey bilemeyiz. Beklemekten başka çare yok. Tadını çıkarmaya bak.
Yok yok benim 37 yasindayimBugün kan tahlili onbin çıktı
Yarın da kadın doguma gidicem
Bu arada 30 yaşındayım
Galiba en yaşlı benm
Üçüncü bebeğim.olacal
Şimdi nfrt mi ediyorsun bizdenyanlışlıkla hamile kalanlara, kaza kurşunu ile hamile kaldım diyenlere evlendiğim günden beri bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak daima nefretle baktığımı buradan itiraf etmek istiyorumOh be söyledim içimde kalmadı..
Şimdi nfrt mi ediyorsun bizden
O zaman sevindimBende onca tedaviden sonra kendi kendime hamile kaldığım için gözüme bir sempatik gözüküyorsunuz şu sıra
O zaman sevindim
Dedm bir an heralde benden nefret edecek