2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bnde
Bende kısaydım birden uzadım

Ben de yarin sabahtan arayacagim 17 Mayıs'a gel demişlerdi son gidisimde, boy kilo da merak ediyorum epeydir gitmedik.
Haftaya da kendi doktoruna randevu alicam kan testinin tekrarini istemisti kalsiyum fazlasi var maalesef, takip edelim demişti,insallah normal degerlere inmiştir

1 yaş aşısını yaptıran var mı kızlar ya bugün hemşiremizle konuştum aşının ateş yapabileceğini söyledi o yüzden aşı randevumuzu cuma gününe güncelledim.cuma izin alacağım ateş olursa haftasonu babası ile birlikte oluruz daha kolay atlatırız diye... zaten uykusuzluktan mahvoldum 1 haftadır sabaha karşı uyanıyor ve kesinlikle beşiğinde uyumuyor benimle uyumak istiyor. bir de ateş falan olmaz inşallah.
bugün yine işe başladım uykusuzluktan gözlerim kapanıyor

benimkini pipetli suluğa alıştırayım dedim ısrarla alışmadı, bardak deneyelim bari

Kızlar bebekleriniz kaçta uyanıyor? Benimki 6 da ayakta 7 gibi kahvaltı yaptırıyorum.
Cok yiprandim 5 ile 6 arasi uyanmaktan
06,30-7 arası uyanıyor biz de haftaiçi o ara uyandığımız için hep birlikte kahvaltı yapıyoruz .9 da geri uyuyor. geçenlerde uyutmayı unutmuşum (boş bulunup saate bakmadım) çocuk oturduğu yerden sağa sola devriliyor meğersem kafasını koyacak yer arıyormuş :))

Merhaba. Bizde bir yaş olduk ayın 15 inde. Bugün sabah aşklarını yaptırmaya götürdüm. İki asi yapıldı. Suçiçeği aşısı yokmuş ellerinde o kaldı sizi ararız dediler. Boyu 75 kilosu 9800 geldi bana zayıf geldi biraz Bilmiyorum. Konuşamadık hemşire ile çok insan vardı covit aşısı için gelmişler. Demir ve vitamini bırak dedi. Ateş olabilir dedi şimdilik yok. Gece çok sık uyanıyor yoruluyorum. Sürekli meme arıyor. Bırakayım Gece meme vermeyi dedim ama olmuyor. Sabahları da 5 buçuk altı gibi uyanıyor akşam uykusu dokuz bu aralar ona doğru uyuyor. Bence büyüme sancısı çekiyor. Ona da zor tabi

Kizlar merhaba bu aralar cok bitkin halsiz ve herseye isteksizim ev isi yapamiyorum. Ada inanilmaz huysuz saat basi emiyor babaya gitmiyor nereye gitsem arkamdan aglayarak emekliyor uzerime yapisiyor artik cok yiprandim gece uyanmalirda ayni saat basi hala besige alistiramadim.ne yapicam ben bi akil verin sabah 8 de uyaniyor gunde 2 kere uyuyor uykusu 1 saati gecmiyor haliyle surekli huysuzlaniyor.inanilmaz memeci.bayilacak gibi hissediyorum.dayanamayacigimi hissediyorum bazen 3 cocuk cok zormus

Benim kizlarda yasitlarina gore 3 5 cm kisa ama.dr a gore nornal.birsuru tahlil yaptirdim normal bu aralar bir anda ataga kalkti 11 yasindan ay aliyor boyu 145 cm dr genetik dedi hala babanne anane kisalar.hatga bu aralar tuylenme goguslerde sertlesmede baslamis regl olursa boyu uzamaz diyekorkuyorum

Ay bir de ergenlik var dimi
Memeler acır, kıllar çıkar ,pedler falan ayh bayilicam
Allah yardımcın olsun

Biz de aynıyız. Sabah karşı yanıma alıyordum, artık bütün gece yanımızda nerdeyse. Emzir yerine koy, yarım saat hadi bilemedin bir saat sonra uyansın tekrar emzir uyumasını bekle, iyice dalmasını bekle tekrar yerine koy. Bir saat de öyle gidiyor uğraşamıyorum artık. Yanımda yatıyor benim memeler açık. Kendisi üstümü açıyor zaten, emerek uyuyor.
Gündüzleri de tek uykuya geçmeye başladı. Bazen tek bazen yine iki uyku yapıyor. Geçiş süreci de zormuş. Ya da bana öyle geliyor. Uykusu geliyor yatırıyorum uyumak istemiyor. Ev işi, yemek yapamıyorum, yapmak da istemiyorum canım istemiyor artık. Hep kucak istiyor. Daha küçükken de kucağımda bebekle ev işi yapardım, yine öyle olduk. Bu ara baş ağrılarım da oluyor iyice bitkinlik var üzerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…