2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar benim bebiş gelmemek için çok direnmisti içerden çok kaldi ama dünyadada sanki işi varmış gibi hızlı çıktı iki gündür 5-6 adım atıyor
Masallah sizmi elindenntutup yuruyuyorsunuz kendisi mi yutumeye calisiyor tek basina

Masallah sizmi elindenntutup yuruyuyorsunuz kendisi mi yutumeye calisiyor tek basina
Tşk ederiz bir anda gözümde büyüdü yavrum
Pazartesi bir anda kendi 5-6 adım attı öğünden sonra bir cesaret geldi kendini ordan oraya atıyor bugün baya ilerletti salondan mutfağa geldi penguen gibi gidiyor

Pazartesi bir anda kendi 5-6 adım attı öğünden sonra bir cesaret geldi kendini ordan oraya atıyor bugün baya ilerletti salondan mutfağa geldi penguen gibi gidiyor

ay maşallah ya speedy tam

Ay masallah bizde daha emekleme yok tutunup kalkma yok siralama yok artik uzulmeye basladim bende

Ay masallah bizde daha emekleme yok tutunup kalkma yok siralama yok artik uzulmeye basladim bende
Her çocuk farklı belki biraz motivasyon gerekiyordur ben minnosum dışında bebek görmediğim için herşeyi çok ilginç geliyor
9. Ay bize bol değişikliklerle geldi sanki artık dediklerimi anlamaya başladı hadi gel yemek hazır diyorum mama mama geliyor birkaç oyuncağını kitaplığıni biliyor sanki yada tesadüf hadi kitap okuyalim diyorum kitaplığına gidiyor kuzum nerde diyorum alıp sallamaya başliyor hergun beni şaşırtıyor
Bizimki gündüz anane ile gün boyu eğitimde

anlıyorlar artık annesi
Bizim de ablasının bir duvarında hayvanlar alemi stickeri var, maymunu ve zurafayi öğrettim.
şimdilik ikisini gidip parmakla buluyor.
Kendisi benden çok seviniyor bide
Ya bal bunlar ya

anlıyorlar artık annesi
Bizim de ablasının bir duvarında hayvanlar alemi stickeri var, maymunu ve zurafayi öğrettim.
şimdilik ikisini gidip parmakla buluyor.
Kendisi benden çok seviniyor bide
Ya bal bunlar ya
Benimki hicbirini yapmiyor ya

merhab
üzerinden 1 sene geçmiş ama bende de erken doğum riski var 28.haftamdayım, suyum azaldı ve bebeğim 1 hafta geriden geliyor. izmirde yeni doğan yoğun baım ünitesi iyi olan bit hastane arayışındayım. siz hangi hangi hastanede doğum yaptınız, memnun kaldınız mı ? 9 eylül üniversitesi izmirde en iyilerinden diye duymuştum

Ozele gitmeyi düşünürseniz Egepolun yenidogan yogun bakımı her konuda çok tecrubelidir.
Hem de her an çocuk/yenidogan doktoru vardir (birçok hastanede çocuk doktorları gece calismiyor)

Rabbim en hayırlı bir şekilde en güzeli ile bebeğini kucağına almayı nasip etsın

Benimki hicbirini yapmiyor ya

daha küçücukler annesi uzulme lütfen, simdiden parmaginda oynatiyorlar bizi çaktırmadan , hem sende 2 tane prenses abla var, bak ablalari neler ogretir ona

daha küçücukler annesi uzulme lütfen, simdiden parmaginda oynatiyorlar bizi çaktırmadan , hem sende 2 tane prenses abla var, bak ablalari neler ogretir ona
Ablalar bunaldi artik pek ilgilenmiyorlar bakiyorum cevremde herkesin bebegi aktif bizde ne emekleme var ne tutunup kalkma abla nerde diyorum yok adına bile duyarsiz ama isterse bazi seyleri ogreniyor mesela aksama yaptiklarini babaya bir bir sayicam diyorum onu ogrendi isaret parmagiyla avcuna bi bi yapiyor anne diyor kaka diyor alkislama taklit falan hersey var belkide tembel ve umarsizdir bilmiyorum bazen ben mi eğitemiyorum diye dusunuyorum.ama ablalar boyle degildi.neyse yasina kadar vakti var nasilsa bizimki emsin yesin icsin uyusun yatsin yuvarlansin istiyor bana cok bagimli.cocugun hayatta ki tek gayesi meme emsin yemek yesin ve uyusun

Hanimlar a101 e egitici aktivite masasi gelmis alan oldu mu biz dun aldik cok guzel oynadi

Hanimlar a101 e egitici aktivite masasi gelmis alan oldu mu biz dun aldik cok guzel oynadi
Bizde ablasindan kalan vardi epeydir oyalaniyor onla,hatta tek basina dikilmesini ona borçluyum simdi ufak ufak yürüme arkadaşına baslaticam,bi denedik orasini burasini kkurcalamaktan asıl amacından saptı

Bebeğim artık yürüyor çok şükür odaları dolaşıyor. Üç diş çıktı galiba diğerleri de ağrı yapıyor Gece memeden ayrilasi yok. Anne dedi en büyük mutluluğum
Maşallah canım.Ben de "anne "dedirtmeye çalışıyorum ben anne derken suratımı inceleyip "baba "diye bagiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…