MasallahKızlarbenim bebiş gelmemek için çok direnmisti içerden çok kaldi ama dünyadada sanki işi varmış gibi hızlı çıktı iki gündür 5-6 adım atıyor
Tşk ederiz bir anda gözümde büyüdü yavrumMasallahsizmi elindenntutup yuruyuyorsunuz kendisi mi yutumeye calisiyor tek basina
Tşk ederiz bir anda gözümde büyüdü yavrum
Pazartesi bir anda kendi 5-6 adım attı öğünden sonra bir cesaret geldi kendini ordan oraya atıyor bugün baya ilerletti salondan mutfağa geldipenguen gibi gidiyor
Ay masallah bizde daha emekleme yok tutunup kalkma yok siralama yok artik uzulmeye basladim bendeTşk ederiz bir anda gözümde büyüdü yavrum
Pazartesi bir anda kendi 5-6 adım attı öğünden sonra bir cesaret geldi kendini ordan oraya atıyor bugün baya ilerletti salondan mutfağa geldipenguen gibi gidiyor
Her çocuk farklı belki biraz motivasyon gerekiyordurAy masallah bizde daha emekleme yok tutunup kalkma yok siralama yok artik uzulmeye basladim bende
anlıyorlar artık annesiHer çocuk farklı belki biraz motivasyon gerekiyordurben minnosum dışında bebek görmediğim için herşeyi çok ilginç geliyor
9. Ay bize bol değişikliklerle geldi sanki artık dediklerimi anlamaya başladı hadi gel yemek hazır diyorum mama mama geliyor birkaç oyuncağını kitaplığıni biliyor sanki yada tesadüfhadi kitap okuyalim diyorum kitaplığına gidiyor kuzum nerde diyorum alıp sallamaya başliyor hergun beni şaşırtıyor
Bizimki gündüz anane ile gün boyu eğitimde
Benimki hicbirini yapmiyor yaanlıyorlar artık annesi
Bizim de ablasının bir duvarında hayvanlar alemi stickeri var, maymunu ve zurafayi öğrettim.
şimdilik ikisini gidip parmakla buluyor.
Kendisi benden çok seviniyor bide
Ya bal bunlar ya
Üzülmeyin yapar ins her bebek aynı değil sonuçtaBenimki hicbirini yapmiyor ya
üzerinden 1 sene geçmiş ama bende de erken doğum riski var 28.haftamdayım, suyum azaldı ve bebeğim 1 hafta geriden geliyor. izmirde yeni doğan yoğun baım ünitesi iyi olan bit hastane arayışındayım. siz hangi hangi hastanede doğum yaptınız, memnun kaldınız mı ? 9 eylül üniversitesi izmirde en iyilerinden diye duymuştumcanım profun plesentaya giden kan akış hızını ölçmesiğ lazım.bu bebeğin beslendiğini gösterir. hangi şehirdesin? keşke yakın olsan benimki izmir in en iyi perinatoloğu bu verilere her gidişimde bakar. eğer kordondaki kan akış hızı yavaşsa 32 gibi sezeryanla alıyorlar. tabi ki yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane olması lazım. bence hepimizin araştırıp yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye gitmemiz lazım ne olur ne olmaz. Gideceğin prof u internetten iyice araştır .yakınlarında büyükşehir varsa orlarda bir perinatoloğa gitmeye çalış. ama her şeyden önce sakin ol tabii ki Allah yardımcın olsun
Ozele gitmeyi düşünürseniz Egepolun yenidogan yogun bakımı her konuda çok tecrubelidir.merhab
üzerinden 1 sene geçmiş ama bende de erken doğum riski var 28.haftamdayım, suyum azaldı ve bebeğim 1 hafta geriden geliyor. izmirde yeni doğan yoğun baım ünitesi iyi olan bit hastane arayışındayım. siz hangi hangi hastanede doğum yaptınız, memnun kaldınız mı ? 9 eylül üniversitesi izmirde en iyilerinden diye duymuştum
Rabbim en hayırlı bir şekilde en güzeli ile bebeğini kucağına almayı nasip etsınmerhab
üzerinden 1 sene geçmiş ama bende de erken doğum riski var 28.haftamdayım, suyum azaldı ve bebeğim 1 hafta geriden geliyor. izmirde yeni doğan yoğun baım ünitesi iyi olan bit hastane arayışındayım. siz hangi hangi hastanede doğum yaptınız, memnun kaldınız mı ? 9 eylül üniversitesi izmirde en iyilerinden diye duymuştum
Benimki hicbirini yapmiyor ya
amin çok teşekkür ederim. çok korkuyorum her birşey olacak diyeRabbim en hayırlı bir şekilde en güzeli ile bebeğini kucağına almayı nasip etsın
Ablalar bunaldi artik pek ilgilenmiyorlar bakiyorum cevremde herkesin bebegi aktif bizde ne emekleme var ne tutunup kalkma abla nerde diyorum yok adına bile duyarsiz ama isterse bazi seyleri ogreniyor mesela aksama yaptiklarini babaya bir bir sayicam diyorum onu ogrendi isaret parmagiyla avcuna bi bi yapiyor anne diyor kaka diyordaha küçücukler annesi uzulme lütfen, simdiden parmaginda oynatiyorlar bizi çaktırmadan , hem sende 2 tane prenses abla var, bak ablalari neler ogretir ona
Bizde ablasindan kalan vardi epeydir oyalaniyor onla,hatta tek basina dikilmesini ona borçluyumHanimlar a101 e egitici aktivite masasi gelmis alan oldu mu biz dun aldik cok guzel oynadi
Maşallah valla hızlı çıktı kızlarBebeğim artık yürüyor çok şükürodaları dolaşıyor. Üç diş çıktı galiba diğerleri de ağrı yapıyor Gece memeden ayrilasi yok. Anne dedi en büyük mutluluğum
Öyle oldu valla.Maşallah valla hızlı çıktı kızlar
Maşallah canım.Ben de "anne "dedirtmeye çalışıyorum ben anne derken suratımı inceleyip "baba "diye bagiriyor...Bebeğim artık yürüyor çok şükürodaları dolaşıyor. Üç diş çıktı galiba diğerleri de ağrı yapıyor Gece memeden ayrilasi yok. Anne dedi en büyük mutluluğum