- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 33
Kesinlikle tadını çıkaralım. Bugünler asla geri gelmeyecek. Panda gibi yerde yuvarlanan halleri çooook tatlı. Hele bir de beni kucağına al deyip kollarını öne atmaları yok mu tam şebekler. Yürümeye başlayınca özgür takılmak isteyecekler kucağımızdan kaçacaklarKendi haline biraktim artik nezaman yaparsa ozaman nasilsa birgün yuruyecek ve bugunlerimi cok aricam en iyisi bugünlerin tadini cikarmak:))
Benimki de boga...resmen kendini yormamak için direniyor:)Boğa burcu anneleriyiz biz
hayat felsefeleri tembellik, çok şeapmamak lazım
Not:ben de boğaym bu arada
Az once supurge tutayim dedim az yurutece bindirdjm asla rahat birakmiyorKesinlikle tadını çıkaralım. Bugünler asla geri gelmeyecek. Panda gibi yerde yuvarlanan halleri çooook tatlı. Hele bir de beni kucağına al deyip kollarını öne atmaları yok mu tam şebekler. Yürümeye başlayınca özgür takılmak isteyecekler kucağımızdan kaçacaklar
Kesinlikle tadını çıkaralım. Bugünler asla geri gelmeyecek. Panda gibi yerde yuvarlanan halleri çooook tatlı. Hele bir de beni kucağına al deyip kollarını öne atmaları yok mu tam şebekler. Yürümeye başlayınca özgür takılmak isteyecekler kucağımızdan kaçacaklar
Biz es robot kullaniyoruz ayaklarinda yay var bu sepeten ufak capli hoppala olarak kullaniliyor hemde yaylar sayesinde cocugun boyuna gore kendi ayarlaniyor cok rahat kenarlari genis oldugu icin heryere kolayca uzanamiyorYurutec kullanan arkadaşlar, onerebileceginiz marka var mi ben de yurutec almak istiyorum
Markasi ve modeli tam bu mu es robot?Biz es robot kullaniyoruz ayaklarinda yay var bu sepeten ufak capli hoppala olarak kullaniliyor hemde yaylar sayesinde cocugun boyuna gore kendi ayarlaniyor cok rahat kenarlari genis oldugu icin heryere kolayca uzanamiyor
Yurutec kullanan arkadaşlar, onerebileceginiz marka var mi ben de yurutec almak istiyorum
Evet internette es robot.muzikli.hoppala yurutec diye geciyorMarkasi ve modeli tam bu mu es robot?
Dusme riskinin cok dusuk olmasida arti yanıMarkasi ve modeli tam bu mu es robot?
TeşekkürlerDusme riskinin cok dusuk olmasida arti yanı
Bizim doktor önermiyor yürüteç 10.ayda aralıklı bindir dediBiz es robot kullaniyoruz ayaklarinda yay var bu sepeten ufak capli hoppala olarak kullaniliyor hemde yaylar sayesinde cocugun boyuna gore kendi ayarlaniyor cok rahat kenarlari genis oldugu icin heryere kolayca uzanamiyor
Benimki 9 aylık olacak 1 Şubatta.emekliyor.Kızlar emeklemeye başlayan varmibenimki ne tutunup kalkıyor nede emekleme totosunu yormuyor hiç msllah nasılsa annne kucakta gezdirior sizde durumlar nasil
Sürekli bindirmiyorum ben ev islerini yaparken huzursuzlandiginda bindiriyorum yanimda geziyor.cogu zaman yere battaniye seriyorum uzerinde oyuncaklariyla oynuyorBizim doktor önermiyor yürüteç 10.ayda aralıklı bindir dedi
Bizde durum panda gibiKızlar emeklemeye başlayan varmibenimki ne tutunup kalkıyor nede emekleme totosunu yormuyor hiç msllah nasılsa annne kucakta gezdirior sizde durumlar nasil
Ben sürekli mutlaktayım işim gereği bebisimle yeterince ilgilenemiyorum yanıma gelmek için salondan mutfağa gelmek için ilk önce komando gibi süründüBenimki 9 aylık olacak 1 Şubatta.emekliyor.
Ben trendyoldan almıştım canım çok memmunumYurutec kullanan arkadaşlar, onerebileceginiz marka var mi ben de yurutec almak istiyorum
Tam 7 aylik başladı emeklemeye bir hafta sonrada tutunup kalkmaya başladı 8 aya yakında tutunup koltuklarda yürümeye başladıKızlar emeklemeye başlayan varmibenimki ne tutunup kalkıyor nede emekleme totosunu yormuyor hiç msllah nasılsa annne kucakta gezdirior sizde durumlar nasil
Maşallah kuzucuğaTam 7 aylik başladı emeklemeye bir hafta sonrada tutunup kalkmaya başladı 8 aya yakında tutunup koltuklarda yürümeye başladı
Bizi inanılmaz taklit ediyoruz babam sık oksurur oksurmeyi taklit ediyor annem gün içi off off yapmış birkaç kere off yapıyor
Ba baa diyordu babası boo boo diye karşılık verdi smdi booboo diyor
Boyu 6 aydan beri 1 cm uzamis72 cm