Benim acıklıklar cıktı ortaya artık kısaltınca daha kötü görünecekBenim saçımda aşırı dökülüyordu çareyi kestirmekte buldum. 12 numaraya vurdurdum yine de dökülüyor ama kısa olduğu için çok sıkıntı yaşamıyorum.
Erken kalktığı için normal 3 uyku ve toplam 4saat uyuması. Benim oğlum öyleydi ama kızım şimdi akşam 11 gibi gece uykusuna geçip sabah 9 da kalkıyor gece 3-4 kez uyanmaya başladı 6.aydan sonra 6aya kadar kalkmadığı zamanlar çoktu. Öğlen uykusu var 12-12:30 arası yaklaşık 2buçuk saat uyuyor sonra da akşam 6gibi 1 saat uyuyor.Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Benim de aynı hala avuç avuç dökülüyor.Zaten dökülme problemim vardı iyice açılmalar başladıBenim demekki bir sıkıntı var herkesin 6 aydan sonra düzelmiş gibi. Bitsin artık bu dökülme korkusu
Hic kalkmadan beslenmeden nasıl o kadar saat uyuyormus...Erken kalktığı için normal 3 uyku ve toplam 4saat uyuması. Benim oğlum öyleydi ama kızım şimdi akşam 11 gibi gece uykusuna geçip sabah 9 da kalkıyor gece 3-4 kez uyanmaya başladı 6.aydan sonra 6aya kadar kalkmadığı zamanlar çoktu. Öğlen uykusu var 12-12:30 arası yaklaşık 2buçuk saat uyuyor sonra da akşam 6gibi 1 saat uyuyor.
Pazartesiye kadar izmirdeyiz. Bir haladan öbürüne atlayıp duruyorDaha önce yazmıştım beşik sıkıntı oldu bizde durmuyor çünkü. Yerde yatırıyorum. İzmir e mi gideceksin benimkilerde orda yaşıyor. Merdiven çıksa fena olmazmış
Allah yardımcımız olsun insallah gecer artıkBenim de aynı hala avuç avuç dökülüyor.Zaten dökülme problemim vardı iyice açılmalar başladı
Ne güzel biraz dinleniyorsunPazartesiye kadar izmirdeyiz. Bir haladan öbürüne atlayıp duruyoraz dinleniyorum.
Biz ayın 16 sinda gidecegiz, yemek listesi verirse paylaşırımArkadaşlar bu ay kontrole gidip doktorundan 8 AY,yemek listesi alan var mı?Kahvaltı,öğle,akşam öğünü için.
Uyku düzeni diye birşey kalmadı bizde de. Gece eziyet ediyor. Gündüz Allahtan kalabalığız, çocuğu oyalayacak insan çok. İstanbula dönünce yandım amaNe güzel biraz dinleniyorsunben yaza götüreceğim herhalde yaza kadar uyku yok
Maşallah güzel kilo almış yaUyku düzeni diye birşey kalmadı bizde de. Gece eziyet ediyor. Gündüz Allahtan kalabalığız, çocuğu oyalayacak insan çok. İstanbula dönünce yandım ama10 kilo olmuş oğlum, kollar pert
Biz de haftaya İstanbul’a ablama gideceğiz. Ters istikamet olacak seninleUyku düzeni diye birşey kalmadı bizde de. Gece eziyet ediyor. Gündüz Allahtan kalabalığız, çocuğu oyalayacak insan çok. İstanbula dönünce yandım ama10 kilo olmuş oğlum, kollar pert
İlaca karşı değilsen parasetamol içeren şurup verebilirsin. Hem bebiş rahatlar hem sen.Hanımlar diş ağrısı için bir öneriniz var mı. Kazım Kaç gündür Gece uyumuyor anca memem agzindaysa dalıyor. artık göğüslerim dokununca acıyor ne yapsam alt disi gelecek gibi
Hiç ilaç vermedim ben ama çaresiz kalmaya başladım. Bir araştırayım sen verdin miİlaca karşı değilsen parasetamol içeren şurup verebilirsin. Hem bebiş rahatlar hem sen.
benim kızımda çok huysuzlanıyor bazen dün akşam o kadar ağladı ki sebepsiz elini ağzına götüre götüre verdim mecburen yazık dilleri de yok ki söylesinler bence verin yatmadan bir çay kaşığı calpol biz de ağrımız olunca alıyoruz sonuçta gebelikte bile arada parol kullandım ben ... eskiler ilaç vermiyormuş ama onun yerine ayına uygun olmayan bir sürü şey veriyorlarmış sütünüz de ağrı kesici etki yapan maddeler vardır ama yine de o kadar huysuzlanıyorsa sağlıklı huzurlu olması için uykuya da ihtiyacı var çok ağladığında verilebilirHiç ilaç vermedim ben ama çaresiz kalmaya başladım. Bir araştırayım sen verdin mi
ben de tam bunu sormak için girdimOğlum 7 ay 20 günlük desteksiz oturamıyor ve emeklemiyor bir sorun olabilir mi sizce? Sizin bebişler ne alemde? Yuvarlanarak odayı turluyor ama sürünme çabası yok. Şınav pozisyonu alıyor, popoyu ileri geri oynatıyor, hatta geri geri gitmeye başladı ama ileriye doğru ne emekleme ne de sürünme var. Desteksiz 10 saniye kadar oturuyor sonra kendini arkaya doğru atıyor normal mi acaba yoksa geriden mi geliyor
Benimki 8 aylık ne sürünüyor ne de emekliyor. Sinav pozisyonu falan da yok.Oğlum 7 ay 20 günlük desteksiz oturamıyor ve emeklemiyor bir sorun olabilir mi sizce? Sizin bebişler ne alemde? Yuvarlanarak odayı turluyor ama sürünme çabası yok. Şınav pozisyonu alıyor, popoyu ileri geri oynatıyor, hatta geri geri gitmeye başladı ama ileriye doğru ne emekleme ne de sürünme var. Desteksiz 10 saniye kadar oturuyor sonra kendini arkaya doğru atıyor normal mi acaba yoksa geriden mi geliyor
Calpol verdim ben de gunde 2-3 kez 1 cay kaşığı şeklinde verebilirsin dedi doktor. Tabi cok huysuzlasinca ve hafif ateşi cikinca verdim.bence verin zarari olsa doktor onermezdi. Iki doz arası en az 4 saat gecmeli bu aradaHiç ilaç vermedim ben ama çaresiz kalmaya başladım. Bir araştırayım sen verdin mi