2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Işe baslayip bebeğine yarim gün baktiran arkadaslar var mi ?Varsa ne kadara baktryrsunuz?yalnizca bebege bakack bu arada kendi evinde

Merhabalar kızlar. Bebisler 8 aylık oldu bile ama benim hala sac dökülmem fena halde lavabolar tıkanıyor resmen. Sizlerde gectimi yada bisey bulan varmı acaba

Merhabalar kızlar. Bebisler 8 aylık oldu bile ama benim hala sac dökülmem fena halde lavabolar tıkanıyor resmen. Sizlerde gectimi yada bisey bulan varmı acaba
Benim ilk 6 ay çok döküldü 6 ay sonra azaldı şimdi 8.ay normale döndü

Benim ilk 6 ay çok döküldü 6 ay sonra azaldı şimdi 8.ay normale döndü
Benim gecmedi halasanki avucla dökülüyor. Kücükleri cıkmazsa kesin kel kalırdım ama yinede acılmalar basladı. Kan ilacı ve vinelac takviyesi kullanmama ragmen

Daha önce yazmıştım beşik sıkıntı oldu bizde durmuyor çünkü. Yerde yatırıyorum. İzmir e mi gideceksin benimkilerde orda yaşıyor. Merdiven çıksa fena olmazmış
Oooo İzmir’li çokmuş burada. İzmirli değilim ama İzmir’de yaşıyorum.

Benimkiler iki defa gördüler bebişi. Doğumdan sonra onlar geldi, bi de Eylül’de ben gittim yanlarına. Annem aşı olayım hemen geleceğim diyor. Bakalım inşallah... torunlarını ancak kamera arkasından sevebiliyorlar. Bol bol resim, video yolluyorum o yüzden.

İki aydır durdu dökülmesi çok şükür Banyo yapmaktan nefret eder hale gelmiştim. Saç teli toplamaktan yoruluyordum resmen

Kan tahlili yaptır istersen. Bi de forumda saç dökülmesi ile ilgili başlıklar var. Orda faydalı bilgiler var

Ne tatlı bit fotoğraf böyle. Babanın yüzündeki emoji süpermiş

Bizim babamız oyun oynatmayı pek sevmez, bol bol öpüp, mıncırıyor, hoplatıyor. Süre uzarsa hoooop hemen salıncağa koyup sallamaya başlıyor

O fotografi kocama gosterdim "keşke bizim eserikli de böyle uyusa "diye iç geçirdik:)

Bayagı sıkıntılı durum banyo isgence resmen kan tahlili yaptırdım degerler gayet iyi

Kızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Arada düzeni bozulsa da genelde 3 defa uyuyor. Bende acaba fazla mı diye düşünmüştüm ama uykusu geliyor uyutmasam kıyameti koparıyor. Sabah 7.30-8 arası kalkar. Kakasını yapar, emer Yatakta biraz da oyun oynar 1.5 saat sonra tekrar uyur. Bazen 45dk ile 1.5 saat arasında değişiyor. 12.5 gibi tekrar uyur 2 saat de öğle uykusu. İkindi 1.5-2 saat arası uyur. Akşam da en geç 9.30 ama çoğu zaman 9 da uyur. Geceleri 2, 3 defa uyanır ama uyanık kalmaz emer tekrar uyur. Çok nadir zamanlarda 4-5 defa uyanır kucağıma alırım sakinleşir tekrar uyur. Biraz uzun oldu

Benim saçımda aşırı dökülüyordu çareyi kestirmekte buldum. 12 numaraya vurdurdum yine de dökülüyor ama kısa olduğu için çok sıkıntı yaşamıyorum.

Aynen benimkinin rutini de böyle. Tek fark biz sabah 5,5 -6 gibi uyanıyoruz.gece uykusuna da 8 gibi yatiyor.
En fazla 3 saat uyanik kalabiliyor, sonrasinda uyumamissa kıyametler kopuyor. Neyse içim rahatladı çoğunluk 3 uyku uyuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…