Benim ilk 6 ay çok döküldü 6 ay sonra azaldı şimdi 8.ay normale döndüMerhabalar kızlar. Bebisler 8 aylık oldu bile ama benim hala sac dökülmem fena halde lavabolar tıkanıyor resmen. Sizlerde gectimi yada bisey bulan varmı acaba
Benim gecmedi halaBenim ilk 6 ay çok döküldü 6 ay sonra azaldı şimdi 8.ay normale döndü
Benim gecmedi halasanki avucla dökülüyor. Kücükleri cıkmazsa kesin kel kalırdım ama yinede acılmalar basladı. Kan ilacı ve vinelac takviyesi kullanmama ragmen
Oooo İzmir’li çokmuş burada. İzmirli değilim ama İzmir’de yaşıyorum.Daha önce yazmıştım beşik sıkıntı oldu bizde durmuyor çünkü. Yerde yatırıyorum. İzmir e mi gideceksin benimkilerde orda yaşıyor. Merdiven çıksa fena olmazmış
İki aydır durdu dökülmesi çok şükürMerhabalar kızlar. Bebisler 8 aylık oldu bile ama benim hala sac dökülmem fena halde lavabolar tıkanıyor resmen. Sizlerde gectimi yada bisey bulan varmı acaba
Ne tatlı bit fotoğraf böyle. Babanın yüzündeki emoji süpermişArtık verirken lütfen çocuğu uyutma diyorum o da özel bi çaba harcamıyorum diyobu sefer ben mutfakta işimi bitirip geliyorum çocuk enerjik ve bana kalıyor çünkü beyefendi bakmış (uyutmus) oluyo hatta akşam yemeklerinden sonra bebisi üzerine yatırıyor kendi de yatıyor o şekilde uyuyolar☺
Kan degerlerinizd baktirin bence belki demir eksikligindendirBenim gecmedi halasanki avucla dökülüyor. Kücükleri cıkmazsa kesin kel kalırdım ama yinede acılmalar basladı. Kan ilacı ve vinelac takviyesi kullanmama ragmen
O fotografi kocama gosterdim "keşke bizim eserikli de böyle uyusa "diye iç geçirdik:)Ne tatlı bit fotoğraf böyle. Babanın yüzündeki emoji süpermiş
Bizim babamız oyun oynatmayı pek sevmez, bol bol öpüp, mıncırıyor, hoplatıyor. Süre uzarsa hoooop hemen salıncağa koyup sallamaya başlıyor
Ne yazıkki hic sorun görünmüyor tahlildeKan degerlerinizd baktirin bence belki demir eksikligindendir
Bayagı sıkıntılı durum banyo isgence resmenİki aydır durdu dökülmesi çok şükürBanyo yapmaktan nefret eder hale gelmiştim. Saç teli toplamaktan yoruluyordum resmen
Kan tahlili yaptır istersen. Bi de forumda saç dökülmesi ile ilgili başlıklar var. Orda faydalı bilgiler var
Aaa...peki herhangi bir doktora sorsaniz nedeni be olabilir diye. Benim de dökülüyor ama dökülmesi eskiye göre cok azaldiNe yazıkki hic sorun görünmüyor tahlilde
Benim demekki bir sıkıntı var herkesin 6 aydan sonra düzelmiş gibi. Bitsin artık bu dökülme korkusuAaa...peki herhangi bir doktora sorsaniz nedeni be olabilir diye. Benim de dökülüyor ama dökülmesi eskiye göre
Babalar ne kadar baksa karNe tatlı bit fotoğraf böyle. Babanın yüzündeki emoji süpermiş
Bizim babamız oyun oynatmayı pek sevmez, bol bol öpüp, mıncırıyor, hoplatıyor. Süre uzarsa hoooop hemen salıncağa koyup sallamaya başlıyor
EserikliO fotografi kocama gosterdim "keşke bizim eserikli de böyle uyusa "diye iç geçirdik:)
Arada düzeni bozulsa da genelde 3 defa uyuyor. Bende acaba fazla mı diye düşünmüştüm ama uykusu geliyor uyutmasam kıyameti koparıyor. Sabah 7.30-8 arası kalkar. Kakasını yapar, emer Yatakta biraz da oyun oynar 1.5 saat sonra tekrar uyur. Bazen 45dk ile 1.5 saat arasında değişiyor. 12.5 gibi tekrar uyur 2 saat de öğle uykusu. İkindi 1.5-2 saat arası uyur. Akşam da en geç 9.30 ama çoğu zaman 9 da uyur. Geceleri 2, 3 defa uyanır ama uyanık kalmaz emer tekrar uyur. Çok nadir zamanlarda 4-5 defa uyanır kucağıma alırım sakinleşir tekrar uyur. Biraz uzun olduKızlar sizin bebisler gündüz kac uyku yapıyor?benimki hala 3 uyku uyuyor acaba fazla mi uyuyor? Bu arada akşam da 7 ya da en gec 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanıyor.
Benim saçımda aşırı dökülüyordu çareyi kestirmekte buldum. 12 numaraya vurdurdum yine de dökülüyor ama kısa olduğu için çok sıkıntı yaşamıyorum.Merhabalar kızlar. Bebisler 8 aylık oldu bile ama benim hala sac dökülmem fena halde lavabolar tıkanıyor resmen. Sizlerde gectimi yada bisey bulan varmı acaba
Aynen benimkinin rutini de böyle. Tek fark biz sabah 5,5 -6 gibi uyanıyoruz.gece uykusuna da 8 gibi yatiyor.Arada düzeni bozulsa da genelde 3 defa uyuyor. Bende acaba fazla mı diye düşünmüştüm ama uykusu geliyor uyutmasam kıyameti koparıyor. Sabah 7.30-8 arası kalkar. Kakasını yapar, emer Yatakta biraz da oyun oynar 1.5 saat sonra tekrar uyur. Bazen 45dk ile 1.5 saat arasında değişiyor. 12.5 gibi tekrar uyur 2 saat de öğle uykusu. İkindi 1.5-2 saat arası uyur. Akşam da en geç 9.30 ama çoğu zaman 9 da uyur. Geceleri 2, 3 defa uyanır ama uyanık kalmaz emer tekrar uyur. Çok nadir zamanlarda 4-5 defa uyanır kucağıma alırım sakinleşir tekrar uyur. Biraz uzun oldu