2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Mrb bayanlar bizim de diş yok 7 aylık olduk ama oğlum da epey geç çıkarmıştı ilk dışı 1 yaş gibi. Neyse o sorun değil de bu gece uyanmalar beni mahfetti artık sayamaz oldum bazen saat başı uyaniyo bazen agliyo2bazen emiyo bazen sade emzik veriyorum çünkü ben de pert. Zaten aramızda yatıyor beşiğe bile koyamaz oldum artık böyle durumda olan var mı ne yapmalıyım 😐😑😐😑
Bir de profesyonel uyku eğitimi alaniniz oldu mu . Kimden ? Önerir misiniz .

Mrb bayanlar bizim de diş yok 7 aylık olduk ama oğlum da epey geç çıkarmıştı ilk dışı 1 yaş gibi. Neyse o sorun değil de bu gece uyanmalar beni mahfetti artık sayamaz oldum bazen saat başı uyaniyo bazen agliyo2bazen emiyo bazen sade emzik veriyorum çünkü ben de pert. Zaten aramızda yatıyor beşiğe bile koyamaz oldum artık böyle durumda olan var mı ne yapmalıyım 😐😑😐😑
Aynı durumdayız demek ki bu dönemde normal daha hiç dışı yok oğluşumun ona yorduk bana daha da düşkün oldu emeklemeye başladı kapı açık olsun hop mutfakta 🤭bakalım nasıl olacak uyku eğitimi araştırdım ama pek içime sinmedi şu an aglatarak uyutamam geçici bir süreç diye düşünüyorum yani ins öyledir 😊

Bizde de gece emmeleri çok. Öyle iki çekip bırakmıyor. Bol bol emiyor. Bol bol çiş yapıyor, her gece üst değiştiriyorum 😩 Bikaç gün azaltıyorum, pışpışlayıp geri uyutuyorum. Sonra geri başa dönüyor. Sıkıysa verme o memeyi 😂 ortalık yıkılıyor. Geçen gece yine emzirmeyim dedim, nasıl ağladı nasıl! Eşim de yan taraftan diyor ki “niye ağlatıyorsun, ağlamayan bebeği ağlatmayı başardın.” 👿 Yahu çocuk gece neden ağlamıyor acaba? Çünkü hep emiyor paşam!!!

Dördüncü diş patlamak üzere, çok şişti ama bi türlü patlamıyor. Bi de atak haftalarında galiba. Aman öyle böyle idare ediyorum. Kahvaltı şuan hala masada, üstüne öğle yemeğini kuracağım 😜

Bizmki İyice hareketlendi. Bu hafta maalesef ilk kazamız gerçekleşti. Sandalyeyi sallayarak başına düşürdü. Döşeme kısmı geldiği halde alnı şişti. Babası da ben de yanındaydık. Kaşla göz arasında oldu. Artık salonun heryerini karıştırıyor. Robot süpürgeyi rahat bırakmıyor, saksılara ulaşıp elini toprağa atıyor, çekmeceleri açıyor. Heryere sünger döşeklerle barikat kurduk, salon Perşembe pazarına döndü 🥺

Bizmki İyice hareketlendi. Bu hafta maalesef ilk kazamız gerçekleşti. Sandalyeyi sallayarak başına düşürdü. Döşeme kısmı geldiği halde alnı şişti. Babası da ben de yanındaydık. Kaşla göz arasında oldu. Artık salonun heryerini karıştırıyor. Robot süpürgeyi rahat bırakmıyor, saksılara ulaşıp elini toprağa atıyor, çekmeceleri açıyor. Heryere sünger döşeklerle barikat kurduk, salon Perşembe pazarına döndü 🥺
Maşallah çok hareketliymis benimki yerde surunmuyor bile

Bir de profesyonel uyku eğitimi alaniniz oldu mu . Kimden ? Önerir misiniz .
Instagram'da 100 liraya eğtim videoları 15 günlük danışmanlık aldım 5 buçuk aylıkken iyiki almışım 🙏
Normalde memede uyurdu gece çok uyanmaya baslamisti gündüzde benden başka kimse uyutamiyordu ilk akşam 45 dk ağladı oldukça zordu ama 3 akşamda düzene girdi smdi döne döne uyuyor. 🙏 Oturmaya başlayınca hatta smdi ayağa kalkmaya başladı daha zor olurdu iyiki erkenden alistirmisiz.
Yanında oturuyorum okşayıp seviyorum istersen ayrıntıları paylaşırım 😊

Instagram'da 100 liraya eğtim videoları 15 günlük danışmanlık aldım 5 buçuk aylıkken iyiki almışım 🙏
Normalde memede uyurdu gece çok uyanmaya baslamisti gündüzde benden başka kimse uyutamiyordu ilk akşam 45 dk ağladı oldukça zordu ama 3 akşamda düzene girdi smdi döne döne uyuyor. 🙏 Oturmaya başlayınca hatta smdi ayağa kalkmaya başladı daha zor olurdu iyiki erkenden alistirmisiz.
Yanında oturuyorum okşayıp seviyorum istersen ayrıntıları paylaşırım 😊
👏Çok sevinirim canim

Aynı durumdayız demek ki bu dönemde normal daha hiç dışı yok oğluşumun ona yorduk bana daha da düşkün oldu emeklemeye başladı kapı açık olsun hop mutfakta 🤭bakalım nasıl olacak uyku eğitimi araştırdım ama pek içime sinmedi şu an aglatarak uyutamam geçici bir süreç diye düşünüyorum yani ins öyledir 😊
Instagramda lesli hanım diye birinden çok çok memnun kalindigini okudum ama bilemedim yine de

Bende ocakta evden ise başlıyorum işimi seviyorum ama içsel cekismem çok fazla 😔 beslenmeyi nasil yapıyorsunuz?

vanilya86 vanilya86 bebiş annemde kaç saat kalıyor? Bende gün içi 2 saat anneme bırakmaya başladım ama durmuyormus annen nasil oyalıyor duruyor mu?

Sabah 08:30 da bırakıp akşam 16:30 da alıyorum.Annemi biraz zorluyor bizim sıpa da ama idare ediyor şimdilik.buyuk kizdan kalan eğitici kopekcigin aktivite masası vardı annemde onda bayagi vakit geciriyormus.onun dışında yere yorgan atmış salonu sürünup dönüyormuş..iste biraz mutfakta mama sandalyesinde, hava guzelse balkonda falan takiliyorlarmis.Kadincagiz da napsin 🥺 Allah başımızdan eksik etmesin onlari 🤲

Aynen çekmece çok sıkıntı bı de tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor benim yatak dolabı da çok keskin alt tarafları sürekli o taraflarda yastık koyuyorum şimdilik artık yaramazlık zamanları bı de mutfağa giderken kimse yoksa arkasına bakıyor ben arkasindaysam bana bakıp devam ediyor koridorda ben ya da babası yoksa geri dönüyor ağlayarak çok tatlılar ama bazen çok korkuyorum kafasını çok çarpıyor çünkü 😩

Maşallah çok hareketliymis benimki yerde surunmuyor bile
Benimki de hiç surunmedi hatta hep ayağa kalkmaya çalışırdı yapamayınca ağlardı emeklemeden yürüyecek diye bekledik hatta çünkü ben oyleymisim ama bir hafta on gün once oyuncaklarına yetişmek için bildiğin kurbağa gibi kendini öne attı sonra da emeklemeye başladı yakında sizinki de başlar bizim hiç disimiz çıkmadı iki aydır bekliyoruz yok daha bakalım ne zaman gelecek 🤷‍♀️🤗sağlıkla buyusunler 🤗

Babası dört aylık çıkarmış ilk dişi ona çekti sanırım 😂 Allah’ım evde küçük bir komando var. Kedinin huzuru kalmadı peşinden koşturuyor da yetişemiyor henüz. Beşikte dikilmeye çalışıyor, çekmece açmaya çalışıyor, halının püsküllerinin çektiğini görseniz ağlarsınız. Bu folik asit bebeleri böyle dur durak bilmez oluyor galiba...

Kızlar bebeğimn sırtında bu şekilde şeyler çıktı başına gelen var mı nedir bu alerjimi egzama mı😕

Eklentiler

• F73871A7-46F0-42B5-BD77-BD72C326CA60.jpeg
    F73871A7-46F0-42B5-BD77-BD72C326CA60.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bebeğimn sırtında bu şekilde şeyler çıktı başına gelen var mı nedir bu alerjimi egzama mı😕
geçmiş olsun 🥺
egzamaya benzettim ama alerji de olabilir, yün yelek falan giydirdin mi bu ara ? tenine temas eden değişik kumaş vs?doktoruna fotoyu mesaj at bence, yazık kaşınıyor olabilir bıdık 🧿

Bizim süt ve süt ürünlerine alerjimiz var, doktorumuz boyun,göğüs ve vücudun üst kısmı direkt alerji belirtisidir demişti. Tabii popoda da pişik gibi belli edebiliyor kendini. Sık yıkayıp bol nemlendirme işe yarıyor. Bir de alerjikse neyin dokunduğunu bulmanız lazım.

Benimki de hiç surunmedi hatta hep ayağa kalkmaya çalışırdı yapamayınca ağlardı emeklemeden yürüyecek diye bekledik hatta çünkü ben oyleymisim ama bir hafta on gün once oyuncaklarına yetişmek için bildiğin kurbağa gibi kendini öne attı sonra da emeklemeye başladı yakında sizinki de başlar bizim hiç disimiz çıkmadı iki aydır bekliyoruz yok daha bakalım ne zaman gelecek 🤷‍♀️🤗sağlıkla buyusunler 🤗
İnşallah öyle olur, evet benim ki de kurbaga gibi one atilmaya calisiyor belki öyle başlayacak emeklemeye

X