2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bizde iki isim koyduk sonra da pişman oldum gibi. İlk ismini kullanıyoruz çoğu zaman diğer aile üyeleri de öyle. Ikinci ismini unutmasın diye arada söylüyorum.

Ay maşallah öğrenmiş odaları filan. O hallerini görmek ne güzel. Bizde sesleniyoruz da daha erkenmiş. Sanki daha çok sese bakıyor.

Ben de video açıp verdim eline bir baktım tvye dalmış dizi izliyor üstelemedim. Oğlumla uğraşmak daha kolay. Aile sofrasında değil de başka zamanda blw yapıyorum eşimin mutfakta olmadığı bir zamanda. Allahtan kayınvalidem yok yanımda. Eşimin 10 katı evham ve panikatağı var. Elleri kafaya vurup "eyvaaaah eyvaaaah boğulacak şimdi" deyip parmaklarını sokardı çocuğun ağzına.

Evet bizimki de babildama dönemine girdi ama daha çok dede diyor o da keyfi yerindeyse ama üzerini değiştirmek çok zor bir bağırış bir çığlık sanki onu dövuyorum sizin de öyle mi hiç sevmiyor üstünü değiştirmeyi

Bizde iki isim koyduk sonra da pişman oldum gibi. İlk ismini kullanıyoruz çoğu zaman diğer aile üyeleri de öyle. Ikinci ismini unutmasın diye arada söylüyorum.
Benim oğlumun da iki ismi var. Eşimle anlaştık tek isim asla kullanmayacağız, çevremizdekiler de kullanırsa uyarıcaz diye. Ben hamilelikte hep iki ismiyle konuştum bebeğimle. Watsappta ne yapıyor "Eymen" diyenlere bile iki ismini de kullanarak "Eymen Doruk" yazdım. Kayınvalidem, kayınpederim ve bir iki kişi haricinde herkes iki ismini de kullanıyor. İlk ismiyle soranlara ben iki ismini de kullanarak cevap veriyorum.

Peki kızım i tripli okudum acelesi yok zaten omurlerince yiyecekler ama anlatılmıyor işte. O bebeklerin anneler biziz biz ne dersek o
Dün hele bak ne oldu eşim koku ve tat aşmıyor. Kesin coronadır dedik. Sevmediği kereviz ve pırasa yemeği yedi afiyetle. Ordan belliydi virüs kaptığı diye annesine dedim. Cevap şöyle, kız gelin oğluma sevmediği yemekleri yapma yaw senin oğlun fastfood yiyor tek, demedim. Kocam bu yaşta kolesterol yüksekliği ile kalp krizi geçirsin istemiyorum,dedim

Hahahahaha ben şuan tuvalet iletişimi videosunu izletiyorum hayırlısı

Dün doktor bebegimi çok cadi buldu ya (Daha şimdiden insan ayırıyor genelde 1 yas civarı böyle olurlar seninki biraz cadi şimdiden yandınız diyor(
Bu ️ Burcu bebikler ciddi olurlarmış. Benim oğlum da öyle, oh dedesine çekti çok şükür,diyorum. Bizim evde zaten herkes şebek maşallah. Ev değil, komedi dükkanı. Bir ciddi kişilik şart yani

Boyu normal kilosuda iyi canim.bence oglen corba tarzi bisey yedir,ikindi gibi meyve seklinde olsa daha iyi olur sanki.

ay bende kiza miroş diyorum ama miray dedigimde de bakiyor ismiyle sesleneyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…