2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
4.ay aşılarımızı yaptırdık bu sabah...şu ana kadar aşırı mızmız olmasi dışında bir sıkıntı yok sanırım halsizlik yapti fazladan fazladan uyuyor bugün
Ateş olursa ne ver dedi doktor? Bana carpol verme 38.5 üstüne çıkarsa bir fitil ver dedi yada aşırı aşırı huzursuz olursa

Merhabalar, sağlık ocağının verdiği Demir ilacını kullanıyor musunuz?
Kullananlardan yan etki görenler var mi? Bir de önceki çocuklarında kullanan anneler çocuklarınızda dişlerle ilgili bir sorun yaşadınız mi, kararma gibi.

4 ay kontrolümuzu yaptırdık yavaştan oturt dedi kucakta ve gün içi yastık destekli ama uzun süreler değil tabi.
Bolbol dışarı çıkar algısı açılıyor farklı şeyler ilgisini çeker dedi.
Demir ilacı yarın sağlık ocağı verir ama kullanma 6 aydan sonra ihtiyaç halinde kullanırsınız dedi.
D vitamini için öğle vakti dışarı çıktığıniz günler gerek yok.
Kilo alımı iyi boyu uzamış bıngıldagi az bir açıklık kalmış .
Yere bıraktığında sende onla uzan dedi aynı hizada kalın dedi.
Dişleri yavaştan kaşınmaya başlamış dedi
Blw destekliyorum çocuğun mizacı uyarsa sende istersen öle 6. Ayda geçeriz dedi smdiden önlük tabak al dedi.
Uyku eğitimi için daha erken sana ihtiyacı var 6 aydan sonra başlanır dedi ama sende sürekli destek verme dedi ağladığı gibi müdahale etme dedi.
Biogai isterseniz memnunsaniz devam dedi.

Ben kullanıyorum ilk oğlumda hemşire hanım meyve püresine katabilirsin demişti eğer direk verirsen bol su içir diş etlerine bulaşmasın demişti kararma olmadı

Ben kullanıyorum kakasını yapamıyor.

iyi almis kilo benimkide 500 gr aliyor saglikli olsunlarda bos gerisi cnm
Kızın online eğitimi başladı
Kendimi 🕳 şuraya atmak istiyorum..
Ev bildiğin tımarhane
Sorma gitsin evde ders zor ya

Ben saglik ocaginin damlasini kullaniyorum verincede azicik su veriyorum agzinda kalmiyor damla.

nuriye54 çocuk doktoru Gebze ASM de mi devam ediyorsun? farklı bir hastaneye mi geçtiniz?

nuriye54 çocuk doktoru Gebze ASM de mi devam ediyorsun? farklı bir hastaneye mi geçtiniz?
Asmde 2 ayda Ayşe hanıma gittik dr.elaya göre daha iyiydi ama hastane olduğu için içime çok sinmedi Mustafa aydın diye bir doktor buldum kliniği var biraz bize uzak ama ilaç yaklaşımı suanlik içime sindi 3 ve 4 ayda ona gittik :)
Rota yaptırmadık çok arada kalmıştık doktor Afrika'da değilsiniz birşey olursa serumla düzelir dedi.
Menenjit aşıları içinde 6 aydan sonra konuşalım ağır aşılar kaldırmaları daha kolay olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…