Ateş olursa ne ver dedi doktor? Bana carpol verme 38.5 üstüne çıkarsa bir fitil ver dedi yada aşırı aşırı huzursuz olursa4.ay aşılarımızı yaptırdık bu sabah...şu ana kadar aşırı mızmız olmasi dışında bir sıkıntı yok sanırım halsizlik yapti fazladan fazladan uyuyor bugün
Ben kullanıyorum ilk oğlumda hemşire hanım meyve püresine katabilirsin demişti eğer direk verirsen bol su içir diş etlerine bulaşmasın demişti kararma olmadıMerhabalar, sağlık ocağının verdiği Demir ilacını kullanıyor musunuz?
Kullananlardan yan etki görenler var mi? Bir de önceki çocuklarında kullanan anneler çocuklarınızda dişlerle ilgili bir sorun yaşadınız mi, kararma gibi.
Ben kullanıyorum kakasını yapamıyor.Merhabalar, sağlık ocağının verdiği Demir ilacını kullanıyor musunuz?
Kullananlardan yan etki görenler var mi? Bir de önceki çocuklarında kullanan anneler çocuklarınızda dişlerle ilgili bir sorun yaşadınız mi, kararma gibi.
Henüz ek gıda vermiyorum. Sanırım ek gıdaya başlayınca vermek mantıklı. TeşekkürlerBen kullanıyorum ilk oğlumda hemşire hanım meyve püresine katabilirsin demişti eğer direk verirsen bol su içir diş etlerine bulaşmasın demişti kararma olmadı
Su veriyor musunuz?Henüz ek gıda vermiyorum. Sanırım ek gıdaya başlayınca vermek mantıklı. Teşekkürler
1 çay kaşığı Calpol dedi 38 olursa.dusmezse 6 saatte bir ver dediAteş olursa ne ver dedi doktor? Bana carpol verme 38.5 üstüne çıkarsa bir fitil ver dedi yada aşırı aşırı huzursuz olursa
Vermiyorum daha. Sadece anne sütü alıyor. Ama Demir damlasını verirsem su vermem de gerekli sanırım, degil mi?Su veriyor musunuz?
Oldu mu atesiniz?1 çay kaşığı Calpol dedi 38 olursa.dusmezse 6 saatte bir ver dedi
Ben veriyorum su 5ay bitti bizimVermiyorum daha. Sadece anne sütü alıyor. Ama Demir damlasını verirsem su vermem de gerekli sanırım, degil mi?
Anladımm, benimkinin 4. ayı yeni bitti daha. Bi ay daha beklerim sanırım.Ben veriyorum su 5ay bitti bizim
İlk 6 ay su vermeyin diyorlar ama ben demir ilacına başladığım zaman verdim 4.ay kontrole gittiğimizde vermişlerdi hemşire hanıma sordum genelde veriyolar su dedi tam net bilgi vermediAnladımm, benimkinin 4. ayı yeni bitti daha. Bi ay daha beklerim sanırım.
37.7 yı görünce verdim ilacıOldu mu atesiniz?
iyi almis kilo benimkide 500 gr aliyor saglikli olsunlarda bos gerisi cnmMerhaba benim kızımda 460gr almış ebe az almış dedi.moralim bozuldu anne sütüyle en az yarım kilo almalı dedi.15-20 gündür neredeyse iki günde bir kaka yapiyor.onceden günde 3-4defa yapardı.ama çok emzirincede kusuyor.ne yapsam bilemedim artık üzgünüm.
6.100 du.6.560 olmuş.gelisim olarak da iyi dedi.kafa kaldırması hareketli olması iyi dedi.
Sorma gitsin evde ders zor yaKızın online eğitimi başladı
Kendimi 🕳 şuraya atmak istiyorum..
Ev bildiğin tımarhane
Gecmis olsun aşi olmussunuz.nasil simdi kuzucuk37.7 yı görünce verdim ilacı
Sağolun. Huysuzluk oldu ateşi de ilac verdikten sonra tekrar ölçemedim şu an uyuyor. Bir yarim saate uyanır tekrar ölçeceğim o zaman...gece de kalkıp ateş ölçeceğimGecmis olsun aşi olmussunuz.nasil simdi kuzucuk
Asmde 2 ayda Ayşe hanıma gittik dr.elaya göre daha iyiydi ama hastane olduğu için içime çok sinmedi Mustafa aydın diye bir doktor buldum kliniği var biraz bize uzak ama ilaç yaklaşımı suanlik içime sindi 3 ve 4 ayda ona gittik :)nuriye54 çocuk doktoru Gebze ASM de mi devam ediyorsun? farklı bir hastaneye mi geçtiniz?