- 23 Ocak 2014
- 1.256
- 1.731
Bence bebisleri de kendinizi de üzmeyin bu kadar. Koynunu istiyorsa koynunda uyusun demek ki ona ihtiyaci var. Emerek uyumak istiyorsa iyice mayistiktan sonra ya da iste nasil sakinlesiyorsa hala uyanıkken yatağına yatırabilirsin. Bir düzeni varsa ne guzel ama illa da kendisi uyusun diye zorlamamak lazım. Zira 2 ay sonra dişler gelecek ve her sey alt üst olacak. Ama hepsi geçiyor her sey düzene oturuyor tecrübeyle sabitDün yine denedim olmuyorkıyamıyorum onun hakkı benim koynummus gibi geliyro biliyorum pisman olucam ama yapamıyorum :/
Akşam önce emzirdim baktım uyumuyor aldım gazını çıkardım çıktım odadan sonra gittim elini tutum sevdim yok olmuyor en son eşim ayağında sallıyordu
Gündüz ilk uykusunu oyun halisinda kendi kendine yapıyor gibi donerek uyuyor sıpa
İkinci uyku bebek arabasında parkta
Üçüncü uykusu hamakta baba uyutuyor
Sonra duş masaj kitap emisme uyku ama son günlerde gece uykusu için direniyor yada 40 dk sonra ağlayarak uyanıyor :/
Birde yanlız evde düzen önemliymiş bugün arkadaşım geldi çocuğun tüm düzeni şaştı uyku gozunden akıyor uykuya direniyor
Aynen bnde merak ediorm aynı durumdaymIdari izin nasil oldu? Ben de kamudayım ama yıllık iznimi kullaniyorum simdi
Kamu personeli olman yeterli, bakanlıkta çalışıyorsan yararlanabilmelisin. Allah Allah... her il ve kurum kendince yorum yapıyor demek ki... Ben de bakanlığa bağlı bir birimde görevliyim.Dönüşümlü çalışma var su anda ama ben bakanlikta calistigim icin valiliğin çıkardığı genelge bizi bağlamıyor malesefPandeminin ilk zamanlarında hamile ve sut izninde olanlar da idari izinli sayılıyordu ama sonra kaldirdilar onu
Merhaba, ben de kamu personeliyim bulunduğum ilin valiliği de yazı yayınladı ama valilik yazısı bakanlıkta geçerli olmadı malesef, dönüşümlü çalışıyoruz. Beni de özelden bilgilendirir misinizCanım özelden mesaj yazdım sana. Bakarsın.
Merhaba hanımlar demir damlası kabızlık yapar mı ?
Of ya o sıkıntı çekince bende sıkıntıya giriyorum. Dişleri söylediğiniz iyi oldu bilmiyordum Teşekkürlermaalesef yapar canım, ayrica dişler pırtlamaya başlayınca damladan sonra dişlerini temizlemezsen ön yuzeylerini simsiyah leke yapıyor
en büyük sıkıntı kabızlık ama ..
Bakanlığın merkez teşkilatı bakana bağlı il müdürlükleri valiliğe bağlı olduğu icin vali farklı bakan farklı uygulama yapabiliyor. Malesef izin ve rapora devam...Kamu personeli olman yeterli, bakanlıkta çalışıyorsan yararlanabilmelisin. Allah Allah... her il ve kurum kendince yorum yapıyor demek ki... Ben de bakanlığa bağlı bir birimde görevliyim.
Bizde yapmadi cnmMerhaba hanımlar demir damlası kabızlık yapar mı ?
2 gündür kullanıyorum çocuk ikiniyor ama yapamıyor. Biraz önce fitil verdim az bir şeyler yaptı. Zeytin yağı da icirmistim çok işe yaramadı.Bizde yapmadi cnm
460 gr ile 500 gr arasında çok mu bir fark varmış sanki bu hemşireleride anlamıyorumMerhaba benim kızımda 460gr almış ebe az almış dedi.moralim bozuldu anne sütüyle en az yarım kilo almalı dedi.15-20 gündür neredeyse iki günde bir kaka yapiyor.onceden günde 3-4defa yapardı.ama çok emzirincede kusuyor.ne yapsam bilemedim artık üzgünüm.
6.100 du.6.560 olmuş.gelisim olarak da iyi dedi.kafa kaldırması hareketli olması iyi dedi.
Benim doktorum ayda 400-800 gram arası normal dedi . Benim kızım 4 aylık 5690 gram . 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olabilir En az demişti .Merhaba benim kızımda 460gr almış ebe az almış dedi.moralim bozuldu anne sütüyle en az yarım kilo almalı dedi.15-20 gündür neredeyse iki günde bir kaka yapiyor.onceden günde 3-4defa yapardı.ama çok emzirincede kusuyor.ne yapsam bilemedim artık üzgünüm.
6.100 du.6.560 olmuş.gelisim olarak da iyi dedi.kafa kaldırması hareketli olması iyi dedi.