2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence bebisleri de kendinizi de üzmeyin bu kadar. Koynunu istiyorsa koynunda uyusun demek ki ona ihtiyaci var. Emerek uyumak istiyorsa iyice mayistiktan sonra ya da iste nasil sakinlesiyorsa hala uyanıkken yatağına yatırabilirsin. Bir düzeni varsa ne guzel ama illa da kendisi uyusun diye zorlamamak lazım. Zira 2 ay sonra dişler gelecek ve her sey alt üst olacak. Ama hepsi geçiyor her sey düzene oturuyor tecrübeyle sabit

Ben de kamuda çalışıyorum hanımlar ama en son sadece gebelere idari izin verildi süt izninde olanlar normal çalışmaya dönmüştü. Umarım bizlere de idari izin verilir. Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Hepinize iyi geceler dilerim

Kızlar bugün 3. Günüm oluyor gibi beşikte 4 saat aralıksız uyudu gece ..simdide 1 sattr uyuyo gunduzleri meme ile uyumak için çok yirtiyo kendini ama yatır kaldır yaptıkça uykusu dağıldı gecede dayanamayıp uyudu bugünde öyle olur büyük ihtimalle ama alışıcak gibi

Son düzenleme:
Kamu personeli olman yeterli, bakanlıkta çalışıyorsan yararlanabilmelisin. Allah Allah... her il ve kurum kendince yorum yapıyor demek ki... Ben de bakanlığa bağlı bir birimde görevliyim.

Merhaba anneler. Yaklaşık 1 ayda 350 gram almış oğlum. Hemşire mamaya başlayın küçük miktarda ve 15 gün sonra da ek gıdaya geçin yavaş yavaş dedi. Promalt iyiymiş diye duydum süt arttırmak için kullanan var mı?

maalesef yapar canım, ayrica dişler pırtlamaya başlayınca damladan sonra dişlerini temizlemezsen ön yuzeylerini simsiyah leke yapıyor
en büyük sıkıntı kabızlık ama ..
Of ya o sıkıntı çekince bende sıkıntıya giriyorum. Dişleri söylediğiniz iyi oldu bilmiyordum Teşekkürler

Kamu personeli olman yeterli, bakanlıkta çalışıyorsan yararlanabilmelisin. Allah Allah... her il ve kurum kendince yorum yapıyor demek ki... Ben de bakanlığa bağlı bir birimde görevliyim.
Bakanlığın merkez teşkilatı bakana bağlı il müdürlükleri valiliğe bağlı olduğu icin vali farklı bakan farklı uygulama yapabiliyor. Malesef izin ve rapora devam...

Merhaba benim kızımda 460gr almış ebe az almış dedi.moralim bozuldu anne sütüyle en az yarım kilo almalı dedi.15-20 gündür neredeyse iki günde bir kaka yapiyor.onceden günde 3-4defa yapardı.ama çok emzirincede kusuyor.ne yapsam bilemedim artık üzgünüm .
6.100 du.6.560 olmuş.gelisim olarak da iyi dedi.kafa kaldırması hareketli olması iyi dedi.

460 gr ile 500 gr arasında çok mu bir fark varmış sanki bu hemşireleride anlamıyorum

Benim doktorum ayda 400-800 gram arası normal dedi . Benim kızım 4 aylık 5690 gram . 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olabilir En az demişti .

Kızın online eğitimi başladı
Kendimi şuraya atmak istiyorum..
Ev bildiğin tımarhane

4.ay aşılarımızı yaptırdık bu sabah...şu ana kadar aşırı mızmız olmasi dışında bir sıkıntı yok sanırım halsizlik yapti fazladan fazladan uyuyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…