- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende henüz yapmadım ama sanırım öyle yada buzluk poşetleri var onların içine doldurup buzluğa atabiliyorsun
Gecen ayakadar bizde de vardi o hatta epilepsiden korktuk 3 aylikken azaldi meger yogun gaz sancisindanmis nerdeyse hic yapmiyor artik ama.hala uykusundan aglayarak bagirarak kalkmaha devam agri geliyor cunkuKizlar bebeğimde uyurken aniden uyanıp gözü bir noktaya dikip uyanma ve kasılma var böyle birşey yaşadınız mı acaba gazdan olabilir mi, haziran annesiym
Benim kız da almıyor biberon . Çok zorlandım doğum kilosu da az kilo alımı da az . Ben çareyi kaşık biberon alıp kendi sütümü sağıp günde 1 kez vermeyle buldum . Öyle böyle büyüyorlar işteBenim kizim biberon ve mama almiyor sut ile de doymuyor malesef 4 ay dolup 5 aydan gun alinca baslayacagim azar azar yogurt tarhana denedim test amacli sorun olmadi domates salca cilek bal direkt olarak zaten 1 yasina kadar alerjen oldugu icin vermiyorum 1. Ve 2. Kizimda da 5 aylikken basladim cok sukur genetik olarak gida alerjimiz olmadi hic yoksa baslamazdim
Evet donduruyorum. Buzlukta baya süt var. Olmazsa onları ek gıdaya geçtiğinde yoğurt tutturcam.Emzirme oncesi sagdıklarını nabıyorsunuz,donduruyomusunuz
Bende kaşık biberon aldım ama çoğunu içerken diliyle yandan döküyor. Dilinin altına doğru veriyorum ama çoğu boşa gidiyor sütlerin. Sizi emdikten sonra mı kaşık biberon veriyorsunuzBenim kız da almıyor biberon . Çok zorlandım doğum kilosu da az kilo alımı da az . Ben çareyi kaşık biberon alıp kendi sütümü sağıp günde 1 kez vermeyle buldum . Öyle böyle büyüyorlar işte
Gece yatmadan önce açken önce veriyorum . Çoğunlukta bizimki kaşık biberonda çıkarıyor ama yavaş yavaş sabırla yediyorum bazen içmemek için çok ağlıyor o zaman zorlamıyorum . Üstüne iki göğsümü emzirip yatıyorum yoksa gece saat başı uyanıyor emiyor uyuyorBende kaşık biberon aldım ama çoğunu içerken diliyle yandan döküyor. Dilinin altına doğru veriyorum ama çoğu boşa gidiyor sütlerin. Sizi emdikten sonra mı kaşık biberon veriyorsunuz
Kizlar bebeğimde uyurken aniden uyanıp gözü bir noktaya dikip uyanma ve kasılma var böyle birşey yaşadınız mı acaba gazdan olabilir mi, haziran annesiym
Aaa anne sutunden yogurt oluomuEvet donduruyorum. Buzlukta baya süt var. Olmazsa onları ek gıdaya geçtiğinde yoğurt tutturcam.
İncir ve armutta bu şekilde yapılır mı ?ben hic su katmadim,kendi suyu yetiyor
İncir ve armutta bu şekilde yapılır mı ?
Bu sabah kalktığımda ekstra yorgun ve uykusuzdum. Öğlen bebeği eşime emanet ettim yatak odasına geçtim, kapattım kapıyı uyudum iki saat uyumuşum. Gündüzleri hiç bu kadar uzun uyumamıştım doğumdan beri. En fazla 15-20 dakika uyumuşumdur. Çok iyi geldi
sizde durumlar nasıl? Gündüz bebiş uyuyunca uyuyabiliyor msnz? Veya babaya emanet ediyor msnz?
İncir ve armutta bu şekilde yapılır mı ?
AA portakal limonda konulmaz demiş koyup daha sonra limonata yapıyordum :/bilgi olması açısından,koyan da var koymayan da tercihe bagli tabii
Derin dondurucuya konulmaması gereken yiyecekler
Evde çoğu yiyeceklerimizi daha uzun süre muhafaza edebilmek için derin dondurucuda saklıyoruz. Peki, derin dondurucuda doğru gıdaları sakladığınızdan emin misiniz?www.milliyet.com.tr
Armutu annem kaynatti blenderda geçirip küçük kavonazlara koydu ama daha sonradan bozulur mu bilemem :/İncir ve armutta bu şekilde yapılır mı ?
Yani kasilma gozu dikme bizde de vardi ama asiri gaz sancisindan oluyormus fakat gozlemlemek lazim goz dikmeden dolayi biz epilepsiden korkmustuk dr gozlemleyelim.4 aya kadar gecmezse beyin filmi cekilecekti cok sukir gecti fakat o goz dikme.esnasinda epilepsi nobetide gecirebiliyorlarmis beraberinde diger motor hareketlerinide incelemek lazimmerhaba nasıl bir kasılmadan bahsediyoruz? yani gaz sancısı esnasinda kıvranıyor bebekler ama gözünü bir noktaya dikip kasılmak pek gazla ilgili gibi gelmedi bana.
tam bahsettiginiz anda bebeginizi kameraya çekin ve çocuk doktoruna izlettirin,
bu aylarda böyle garip huylar edilebiliyor bebekler ama buna doktorun karar vermesi gerekir.
Ben seftaliyi dilimleyip dogrudan buzluga attim porsiyon olarak cikarip.biskuvi ile ezerek vericemincirle ilgili bir fikrim yok.
armutu ve elmayi da dondurucuya kesinlikle atılmaması gereken meyveler listesinde gördüm bu sabah
ama mor erik,seftali, kayısı yaptım hepsi kendi sularında oldu.elma almıştım organik,onlari dilimleyip buzluga attim büyük kiza elma suyu yaparim diye,ama atnamak lazimmis bilmiyodum
incirle ilgili fikir edinirseniz bana da yazın olur mu? bu sene incir bol buralarda, süt yapiyor diye, ziyan olmasin diye sacmasacma muhallebiler yapiyorum incirli
en azindan buzluga atarim püre gibi
Aaa anne sutunden yogurt oluomu