2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hamarat anne.. maşallah ben daha bir kek bile yapmadım doğumdan sonra
Afiyet olsun, bol bol süt yapsın...
Sağol cnm ya bende ilkkez denedim hep kaynanamı çağırıyordum gelsin yapsın diye bu sefer kendim yaptım. olsun cnm yaparsın biraz büyüsünler inşallah bende 3 çocuk olunca en azından biri oyalıyor kardeşini o arada koştur koştur iş yapıyorum valla .zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.bir bakıyrum akşam olmuş,

Karbonatlı su ile ağzını da temizle
Dili içinde doktor karbonatlı su demişti
ben de elma sirkesi vardı doğal onunla ağzını siliyorum karbonatla göğüslerimi ama düzenli yapmadım belki sürekli yaparsam geçer
evet ya oyuncaklarını falan götürüyor ağzına en iyisi onları da kaynatayım zormuş pamukçuk olayı

Eline oyuncak verince duruyor mu biz sürekli konuşuyoruz gezdiriyoruz uyursa uyuyor. Ya günler de çok uzun 5:30 6 gibi uyanıyor sonra akşam olmuyor

Canim bizimki de oyle bir sey sanirim. 2. Ayda 4250ydi. Boy da 60di. bu ay da çok alamadi sanki. Seninki kac gr aldi son ay? Bir de gunde kac cisli bez cikiyor?

Benimki kundaklamazsam 20 dk uyuyor. Sonra uykusuzluktan agliyor. Sadece kollarini ince müslin bezle kundakliyorum oyle uzun uyuyor. Kundaklanmak.istemezse eger uyuyunca kundakliyorim

Ben mutfakta anakucagi var is yaparken onda oturuyor eline oyuncak veriyorum biraz oyalaniyor oturma odasinda oyun halisi var ona koyuyorum biraz orda arada abimiz canli ders aralari geliyo seviyo.calisma odasinda hamak var orda salliyoz kucakta geziuoz muzik aciyoruz dans ediyoruz diger abiyi okuldan almays gid iyoruz bol muhabbet tabi abisine diyorum buyuk resimli hikaye kitabi oku yanina uza niyor okuyor resimlere bakiyor .tabi oda gezmelerini seviyor

Mutfakta ana kucağı çok işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim hiç sesİ çıkmıyor izlemekten birde hosuna gidiyor biraz dik pozisyonda olursa ana kucağı

ben de mutfakta pusete koyuyorum ana kucağı almamıştım, salonda da oyun halısına yatırıyorum bir haftadır onda vakit geçirmeyi çok seviyor rahat 20 dk oyalanıyor onda :)

kızlar ben yine bir soruyla geldim :) bebişimin gazi (popodan) bir haftadır kokulu olmaya başladı normalde kokusu yoktu sizce neden olabilir? sadece anne sütü alıyor. bir de kaka düzeni bozuldu her sabah yapardı artık bir gün yapıyor bir gün yapmıyor yaparsa da saati belli olmuyor. bundan mı oldu acaba yoksa üşütüyor muyum ben kuzucuğu çözemedim

Canim bizimki de oyle bir sey sanirim. 2. Ayda 4250ydi. Boy da 60di. bu ay da çok alamadi sanki. Seninki kac gr aldi son ay? Bir de gunde kac cisli bez cikiyor?
Bu ay ayın 14 unde doktora gideceğiz yani daha bakılmadı. Cisli bez 7 tane çıkıyor hergün. Kaka da hergün yapıyor. Benimkinin doğum kg si de düşük 2650 doğdu.
Benle ablam da düşük kiloluymusuz .Çocuğun genetiği böyle diyip kafaya takmıyorum artık

Maşallah canım ne güzel başarmışsın 3 cocukla. Benimkinin uykusu hafif hep pispisliyorum başında maalesef pek is yapamıyorum

Oyun halısına koyuyorum cok mutlu oluyor bir de dönencesi var beşiğinde donenceye bakıyor. Besigin yanlarını 'da kapatip o bakinirken 3 iş yapıyorum mutfakta. Bir de arada balkona çıkıp bakınıyoruz orda da sıkılmıyor

Ben 2. Kez kestirdim eşim kesti makineyle cok da rahat oldu bence kesin

Mutfakta ana kucağı çok işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim hiç sesİ çıkmıyor izlemekten birde hosuna gidiyor biraz dik pozisyonda olursa ana kucağı
ben de mutfakta pusete koyuyorum ana kucağı almamıştım, salonda da oyun halısına yatırıyorum bir haftadır onda vakit geçirmeyi çok seviyor rahat 20 dk oyalanıyor onda :)
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyormuşuz. Mutfakta pusetine koyuyorum beni izliyor, oyun halısında 15-20 dakika kendi kendine oyalanıyor, ablası ilgileniyor, (bazen oyuncak bebek gibi oynuyor , karışmıyorum.) balkona çıkmaya başladık, görsel uyarım kartı almıştım onları yanına koyuyorum onlara bakıyor, bazen öylece kanepeye koyuyorum boş boş bakıyor veya elini emip duruyor babası hafiften hoplatmaya başladı ama erken bence.

Ayrıca tek başına vakit geçirmeye alışsın diye sürekli ilgilenmiyorum. Odada yalnız bıraktığım çok oluyor. Uyanık olduğu her an bir aktivite yapmıyorum. Çevremden gözlemlediğim kadarıyla bebekle sürekli aktivite yapan anneler var, aman şarkı söyleyim aman oynatayım hoplatayım diye bebeği veya çocuğu beş dakika boş bırakmıyorlar. Sonra çocuk büyüyünce kendi kendine vakit geçiremez oluyor, hep yanında annesini oyun arkadaşı olarak istiyor. Anne bu sefer yetişemiyor. Çocuklarımıza biraz özgürlük alanı tanıyıp, kendilerini oyalamayı öğretmeliyiz diye düşünüyorum

Benim oğlanın da üç haftadır gazı pis kokuyor. Afedersiniz büyük adam pırt yapmış sanki doktor bir arkadaşıma sordum huzursuz değilse sorun etme, bağırsakları gelişiyor olabilir dedi. Pırt bu kokar dedi
Kakası bizimkinin zaten hep düzensiz, ne saati belli ne günü belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…