Sağol cnm ya bende ilkkez denedim hep kaynanamı çağırıyordum gelsin yapsın diye bu sefer kendim yaptım. olsun cnm yaparsın biraz büyüsünler inşallah bende 3 çocuk olunca en azından biri oyalıyor kardeşini o arada koştur koştur iş yapıyorum valla .zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.bir bakıyrum akşam olmuş,Hamarat anne.. maşallahben daha bir kek bile yapmadım doğumdan sonra
Afiyet olsun, bol bol süt yapsın...
Arkadaşlar beşik korumasi alacağım mobilya beşik için kafasını carpmasin diye onerebilecegiz bir yer var mı nette tam bulamadım
ben de elma sirkesi vardı doğal onunla ağzını siliyorum karbonatla göğüslerimi ama düzenli yapmadım belki sürekli yaparsam geçerKarbonatlı su ile ağzını da temizle
Dili içinde doktor karbonatlı su demişti
evet ya oyuncaklarını falan götürüyor ağzına en iyisi onları da kaynatayım zormuş pamukçuk olayıBir
Bir çay bardağına bir çay kaşığı karbonat at karıştır gazlı bezi bu şu ile ıslat ve bebeğin ağzını temizle böyle yapınca geçti. Göğsünü ve çocuğun ağzına attığı şeyleri temiz tutmaya çalış. Bu aralar benimki de bulduğu herşeyi ağzına götürüyor.
Bir bakayim onaben LCW home almistim büyük kızıma cok memnunum.hala sapasağlam onu kullanicam yine
Eline oyuncak verince duruyor mu biz sürekli konuşuyoruz gezdiriyoruz uyursa uyuyor. Ya günler de çok uzun 5:30 6 gibi uyanıyor sonra akşam olmuyorAnneler bebeklerinizi gündüz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz. Ben eline oyuncak veriyorum yerde yatıyor sıkılınca 5 dk kitap okuyorum biraz müzik dinletiyorum ama başka ne yapabilirim ki ikimizde çok sıkılıyoruz ☺
Benimki tam 3 aylikken 62 cm 4770 gr idi. Kız bebek. Doktor normal dedi ama uzun ince yapılı olacak, hicbir zaman tombul bir cocuk olmasını beklemeyin dedi.
Ben de öyleydim babasi da uzun ince, çocuğun yapısı bu zayıf diye üzülmüyorum hem anne sütü hem mama aliyor bu arada
Kizim son günlerde ayrı bir huzursuz gündüz uykularina yatırırken direniyor uyumamak için kendini zorluyor ve en fazla 45 dk uyuyor uzun uyumasını nasıl sagliyabilirim ? Gun içinde kaç kere uyuyor bebisleriniz?
Sizde gündüz uykuları nasıl?
Ben ikea dan almistim.Arkadaşlar beşik korumasi alacağım mobilya beşik için kafasını carpmasin diye onerebilecegiz bir yer var mı nette tam bulamadım
Ben mutfakta anakucagi var is yaparken onda oturuyor eline oyuncak veriyorum biraz oyalaniyor oturma odasinda oyun halisi var ona koyuyorum biraz orda arada abimiz canli ders aralari geliyo seviyo.calisma odasinda hamak var orda salliyoz kucakta geziuoz muzik aciyoruz dans ediyoruz diger abiyi okuldan almays gid iyoruz bol muhabbet tabi abisine diyorum buyuk resimli hikaye kitabi oku yanina uza niyor okuyor resimlere bakiyor .tabi oda gezmelerini seviyorAnneler bebeklerinizi gündüz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz. Ben eline oyuncak veriyorum yerde yatıyor sıkılınca 5 dk kitap okuyorum biraz müzik dinletiyorum ama başka ne yapabilirim ki ikimizde çok sıkılıyoruz ☺
Mutfakta ana kucağı çok işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim hiç sesİ çıkmıyor izlemekten birde hosuna gidiyor biraz dik pozisyonda olursa ana kucağıBen mutfakta anakucagi var is yaparken onda oturuyor eline oyuncak veriyorum biraz oyalaniyor oturma odasinda oyun halisi var ona koyuyorum biraz orda arada abimiz canli ders aralari geliyo seviyo.calisma odasinda hamak var orda salliyoz kucakta geziuoz muzik aciyoruz dans ediyoruz diger abiyi okuldan almays gid iyoruz bol muhabbet tabi abisine diyorum buyuk resimli hikaye kitabi oku yanina uza niyor okuyor resimlere bakiyor .tabi oda gezmelerini seviyor
ben de mutfakta pusete koyuyorum ana kucağı almamıştım, salonda da oyun halısına yatırıyorum bir haftadır onda vakit geçirmeyi çok seviyor rahat 20 dk oyalanıyor onda :)Anneler bebeklerinizi gündüz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz. Ben eline oyuncak veriyorum yerde yatıyor sıkılınca 5 dk kitap okuyorum biraz müzik dinletiyorum ama başka ne yapabilirim ki ikimizde çok sıkılıyoruz ☺
Bu ay ayın 14 unde doktora gideceğiz yani daha bakılmadı. Cisli bez 7 tane çıkıyor hergün. Kaka da hergün yapıyor. Benimkinin doğum kg si de düşük 2650 doğdu.Canim bizimki de oyle bir sey sanirim. 2. Ayda 4250ydi. Boy da 60di. bu ay da çok alamadi sanki. Seninki kac gr aldi son ay? Bir de gunde kac cisli bez cikiyor?
Maşallah canım ne güzel başarmışsın 3 cocukla. Benimkinin uykusu hafif hep pispisliyorum başında maalesef pek is yapamıyorumSağol cnm ya bende ilkkez denedim hep kaynanamı çağırıyordum gelsin yapsın diye bu sefer kendim yaptım. olsun cnm yaparsın biraz büyüsünler inşallah bende 3 çocuk olunca en azından biri oyalıyor kardeşini o arada koştur koştur iş yapıyorum valla .zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.bir bakıyrum akşam olmuş,
Oyun halısına koyuyorum cok mutlu oluyor bir de dönencesi var beşiğinde donenceye bakıyor. Besigin yanlarını 'da kapatip o bakinirken 3 iş yapıyorum mutfakta. Bir de arada balkona çıkıp bakınıyoruz orda da sıkılmıyorAnneler bebeklerinizi gündüz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz. Ben eline oyuncak veriyorum yerde yatıyor sıkılınca 5 dk kitap okuyorum biraz müzik dinletiyorum ama başka ne yapabilirim ki ikimizde çok sıkılıyoruz ☺
Ben 2. Kez kestirdim eşim kesti makineyle cok da rahat oldu bence kesinKızlar bebeğinin saçını kestiren var mı? Oğlumun saçı baya uzun havalar çok sıcak ve saçları hem çok dökülüyor hem de kendi eliyle yoluyor sonra da elini ağzına götürüyor dikkat ediyorum ama her saniye başında olamıyorum. Çevremdekiler kestirme diyor ama bilemedim ne yapsam?
Anneler bebeklerinizi gündüz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz. Ben eline oyuncak veriyorum yerde yatıyor sıkılınca 5 dk kitap okuyorum biraz müzik dinletiyorum ama başka ne yapabilirim ki ikimizde çok sıkılıyoruz ☺
Ben mutfakta anakucagi var is yaparken onda oturuyor eline oyuncak veriyorum biraz oyalaniyor oturma odasinda oyun halisi var ona koyuyorum biraz orda arada abimiz canli ders aralari geliyo seviyo.calisma odasinda hamak var orda salliyoz kucakta geziuoz muzik aciyoruz dans ediyoruz diger abiyi okuldan almays gid iyoruz bol muhabbet tabi abisine diyorum buyuk resimli hikaye kitabi oku yanina uza niyor okuyor resimlere bakiyor .tabi oda gezmelerini seviyor
Mutfakta ana kucağı çok işe yarıyor gerçekten tavsiye ederim hiç sesİ çıkmıyor izlemekten birde hosuna gidiyor biraz dik pozisyonda olursa ana kucağı
ben de mutfakta pusete koyuyorum ana kucağı almamıştım, salonda da oyun halısına yatırıyorum bir haftadır onda vakit geçirmeyi çok seviyor rahat 20 dk oyalanıyor onda :)
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyormuşuz. Mutfakta pusetine koyuyorum beni izliyor, oyun halısında 15-20 dakika kendi kendine oyalanıyor, ablası ilgileniyor, (bazen oyuncak bebek gibi oynuyorOyun halısına koyuyorum cok mutlu oluyor bir de dönencesi var beşiğinde donenceye bakıyor. Besigin yanlarını 'da kapatip o bakinirken 3 iş yapıyorum mutfakta. Bir de arada balkona çıkıp bakınıyoruz orda da sıkılmıyor
Ben de gündüz uykusunda hep başında bekliyorum yoksa uykusunu almadan uyanıyor.Maşallah canım ne güzel başarmışsın 3 cocukla. Benimkinin uykusu hafif hep pispisliyorum başında maalesef pek is yapamıyorum
Benim oğlanın da üç haftadır gazı pis kokuyor. Afedersiniz büyük adam pırt yapmış sankikızlar ben yine bir soruyla geldim :) bebişimin gazi (popodan) bir haftadır kokulu olmaya başladı normalde kokusu yoktu sizce neden olabilir? sadece anne sütü alıyor. bir de kaka düzeni bozuldu her sabah yapardı artık bir gün yapıyor bir gün yapmıyor yaparsa da saati belli olmuyor. bundan mı oldu acaba yoksa üşütüyor muyum ben kuzucuğu çözemedim