2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Canım emziremiyordun sen değil mi? Onun bir sinir boşalması olmuş galiba. Ama sıkma canını teknoloji sayesinde sağıp sağıp verebiliyorsun sütünü, üstelik sütün sınırı yok. Bir şişe dökülür ama yüz şişe daha sağacaksın inşallah. Allahım bol bol rızık versin bebeğine. Sıkma canını

Tabii ki ederiz. Namaz sonrası dualarıma ekleyeceğim inşallah...

Allahım safi ismiyle şifa versin

Evet canım 3 aydır pes etmeden sagarak besliyorum.Allah gücünü kuvvetini veriyor çok şükür..
Haklısın ağlayınca çok rahatladım, doluymuş içim farketmemisim..
cok isterdim emzireyim, böyle çok yıpratıcı o uyurken ben sagiyorum,o uyanınca onu doyuruyorum ben hep ayaktayım..
bazen 1 / 2 biberon stoklayabilirsem annem ya da esim doyuruyor o ara uyuyorum..
ben razıyım,buna da bin şükür herkes nasibini yiyor..Amin cnm Allah hepimize bol bol süt, evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin

Rabbım kolaylık versin bende ilk kızımda 8 ay sagmistim sürekli gece gündüz 3 saatte bir çift başlıklı pompayla sonra hamile kaldığımı ogrenince bırakmıştım stokladigim sutlerle 15 ay verebildim anne sütü, size de Rabbım bol süt ve kolaylık versin

inşallah bana da nasip olur , şimdilik hedefim 6 ay ..en azindan 6 ay versem bile mutlu olucam..
8 aylık olduğunda işe baslicam mecbur , bankaciyim 3 saatte 1 sağmam imkansız olucak.. günde 1 kez öğlen arası sadece.
hep dediğim gibi buna da şükür..
güzel duan icin teşekkür ederim canım

Allahim şifa versin hemen okudum Ayetel kürsülerimi...kıyamam kuzuya

Allah sifa versin cnm.yigit alp insallah ameliyata gerek kalmadan duzelir duamdasiniz

Canım merhaba, forumda gezerken tesadüfen yazdıklarını okudum, üzüldüm. Ben emzirme danışmanlığı veriyorum, istersen bana @birannesenmisin instagram hesabımdan ulaşabilirsin. Sana ücretsiz destek vermeye hazırım. Sanırım bebişinde meme reddi var, belki de çözeriz ha :)

Canım merhaba, forumda gezerken yazılanları tesdüfen okudum. Üzülmene çok üzüldüm. Sanırım bebişinde meme reddi var. Ben emzirme danışmanlığı veriyorum, dilersen bana @birannesenmisin instagram hesabımdan ulaş, sana ücretsiz destek vermeye hazırım. Belki çözeriz ha :)

Amin.

Elbette. Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…