Ağlamaktan gözüm şişti..
Bin bir emekle, son damlasına kadar sağdığım sütüm yanlışlıkla döküldü, elimden kaydı biberon..
Nasipten ötesi yok
O kadar üzüldüm ki hala yazarken gözlerim doluyor..
Allah'ım sen daha fazlasını nasip et
Tabii ki ederiz. Namaz sonrası dualarıma ekleyeceğim inşallah...İyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.
Allahım safi ismiyle şifa versinİyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.
Canım emziremiyordun sen değil mi? Onun bir sinir boşalması olmuş galiba. Ama sıkma canını teknoloji sayesinde sağıp sağıp verebiliyorsun sütünü, üstelik sütün sınırı yok. Bir şişe dökülür ama yüz şişe daha sağacaksın inşallah. Allahım bol bol rızık versin bebeğine. Sıkma canını
Rabbım kolaylık versin bende ilk kızımda 8 ay sagmistim sürekli gece gündüz 3 saatte bir çift başlıklı pompayla sonra hamile kaldığımı ogrenince bırakmıştım stokladigim sutlerle 15 ay verebildim anne sütü, size de Rabbım bol süt ve kolaylık versinEvet canım 3 aydır pes etmeden sagarak besliyorum.Allah gücünü kuvvetini veriyor çok şükür..
Haklısın ağlayınca çok rahatladım, doluymuş içim farketmemisim..
cok isterdim emzireyim, böyle çok yıpratıcı o uyurken ben sagiyorum,o uyanınca onu doyuruyorum ben hep ayaktayım..
bazen 1 / 2 biberon stoklayabilirsem annem ya da esim doyuruyor o ara uyuyorum..
ben razıyım,buna da bin şükür herkes nasibini yiyor..Amin cnm Allah hepimize bol bol süt, evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin
Rabbım kolaylık versin bende ilk kızımda 8 ay sagmistim sürekli gece gündüz 3 saatte bir çift başlıklı pompayla sonra hamile kaldığımı ogrenince bırakmıştım stokladigim sutlerle 15 ay verebildim anne sütü, size de Rabbım bol süt ve kolaylık versin
Allahim şifa versin hemen okudum Ayetel kürsülerimi...kıyamam kuzuyaİyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.
Allah sifa versin cnm.yigit alp insallah ameliyata gerek kalmadan duzelir duamdasinizİyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.
Benimde kirmizi mor arasi biseySezaryen yerinde morarma olan var mı
❤❤❤❤Dua eden herkese çok çok teşekkür ederim iyi ki bu foruma üye olup sizlerle birlikte olmuşum
Evet canım 3 aydır pes etmeden sagarak besliyorum.Allah gücünü kuvvetini veriyor çok şükür..
Haklısın ağlayınca çok rahatladım, doluymuş içim farketmemisim..
cok isterdim emzireyim, böyle çok yıpratıcı o uyurken ben sagiyorum,o uyanınca onu doyuruyorum ben hep ayaktayım..
bazen 1 / 2 biberon stoklayabilirsem annem ya da esim doyuruyor o ara uyuyorum..
ben razıyım,buna da bin şükür herkes nasibini yiyor..Amin cnm Allah hepimize bol bol süt, evlatlarımıza da sağlık sıhhat versin
Amin.Ağlamaktan gözüm şişti..
Bin bir emekle, son damlasına kadar sağdığım sütüm yanlışlıkla döküldü, elimden kaydı biberon..
Nasipten ötesi yok
O kadar üzüldüm ki hala yazarken gözlerim doluyor..
Allah'ım sen daha fazlasını nasip et
Elbette. Allah şifa versin.İyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.