2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de yarın kan tahlili vericem sağlık ocağına doktorum istedi. Kendimizi sakinleştirmeyi öğrenmemiz lazım sağlıksız olsa şuan herhangi bir belirti olurdu sonuçta destek olalım birbirimize
Aynen canim her sey olacagina varir nasip. Gereksiz bi vesvese geldi bir daha olmaz insallah

Kızlar bir kilo almışım ama kotlarımın düğmesi kapanmıyor bir kilo bu kadar fark eder mi ya
Evet ben bunu şeye bağlıyorum. Hani regl öncesi vücut bi şişer hantallaşır ya. Şu an onu yaşıyoruz işte tartıda 1-2 kilo ödem farkı oluşur. Çünkü benim reglim bitince tartıda -2 kilo olurdu rahat.

Senin icin hepsini yapayim ben bi an neden sikayet ediyorum dedim valla okuyunca cok tatli geldi

Kizlar mrb benim de 5. Hafta suan. Beta hcg 24 binde buhaftalarda gebelik belirtisi olmaz degilmi. Degerde baya yuksek. Sebebi ne olabilir.

Ay ben cok bosum buralardayim hep siteler arasi geziyorum. elimde tel, karsimda tw, ici bos mutfaga gitmeyi bekleyen tabaklar sehpada takiliyoruz öyle

itiraf et türlü türlü hamilelik hikayeleri,bebek kıyafetleri,beslenme yerlerine bakıyosun dimi

Eşim diyor ki sen şimdiden böyleysen 9 ayın sonunda yuvarlanarak gezeceksin ahahahh

itiraf et türlü türlü hamilelik hikayeleri,bebek kıyafetleri,beslenme yerlerine bakıyosun dimi
Sorma ya ögrendigim günden beri kiyafet besik araba bakiyorum ay bide esim gıcık hevesimi kırıyo erken daha diye. bende almiyorum zaten bakiyorum deyip kiziyorum. Halbuki al dese alivercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…