Aynen canim her sey olacagina varir nasip. Gereksiz bi vesvese geldi bir daha olmaz insallahBen de yarın kan tahlili vericem sağlık ocağına doktorum istedi. Kendimizi sakinleştirmeyi öğrenmemiz lazım sağlıksız olsa şuan herhangi bir belirti olurdu sonuçta destek olalım birbirimize
Yeni mi ogrendinizMerhaba benimde...
Evet ben bunu şeye bağlıyorum. Hani regl öncesi vücut bi şişer hantallaşır ya. Şu an onu yaşıyoruz işte tartıda 1-2 kilo ödem farkı oluşur. Çünkü benim reglim bitince tartıda -2 kilo olurdu rahat.Kızlar bir kilo almışım ama kotlarımın düğmesi kapanmıyor bir kilo bu kadar fark eder mi ya
Senin icin hepsini yapayim benKeşke ben de şuan evimde olsam önümde meyve salatam biraz karbonhidrat olmazsa olmazım ayaklarımı uzatıp kumanda elimde kafa dağıtmalık kadın programları izlesem arada içim geçse kalksam tolete 2618191kere peçete ile bakışsam oh çok şükür deyip koltuğuma tekrar geçsem kocama sarsam gelene kadar gelince surat assak
şuan benim için lütfen abur cubur ye kafanı dinle sakin sakin göbüşünü okşa konuş bebişinleSenin icin hepsini yapayim benbi an neden sikayet ediyorum dedim valla okuyunca cok tatli geldi
Ay ben cok bosum buralardayim hep siteler arasi geziyorum. elimde tel, karsimda tw, ici bos mutfaga gitmeyi bekleyen tabaklar sehpada takiliyoruz öylegene biz nöbetçiyiz tüm avratlar kayıp
Tamam senin icinde yiycem biseylerşuan benim için lütfen abur cubur ye kafanı dinle sakin sakin göbüşünü okşa konuş bebişinle
Tamam senin icinde yiycem biseylerşuan benim için lütfen abur cubur ye kafanı dinle sakin sakin göbüşünü okşa konuş bebişinle
yok sevmiyorum o kadını başka bir şey açıver benim yerimeTamam senin icinde yiycem biseylerüzerine bide Zuhal Topal acarim
MerhabaKizlar mrb benim de 5. Hafta suan. Beta hcg 24 binde buhaftalarda gebelik belirtisi olmaz degilmi. Degerde baya yuksek. Sebebi ne olabilir.
yok sevmiyorum o kadını başka bişey açıver benim yerimeTamam senin icinde yiycem biseylerüzerine bide Zuhal Topal acarim
MerhabaKizlar mrb benim de 5. Hafta suan. Beta hcg 24 binde buhaftalarda gebelik belirtisi olmaz degilmi. Degerde baya yuksek. Sebebi ne olabilir.
Ay ben cok bosum buralardayim hep siteler arasi geziyorum. elimde tel, karsimda tw, ici bos mutfaga gitmeyi bekleyen tabaklar sehpada takiliyoruz öyle
Ay bak bide begenmiyoyok sevmiyorum o kadını başka bişey açıver benim yerime
Eşim diyor ki sen şimdiden böyleysen 9 ayın sonunda yuvarlanarak gezeceksin ahahahhEvet ben bunu şeye bağlıyorum. Hani regl öncesi vücut bi şişer hantallaşır ya. Şu an onu yaşıyoruz işte tartıda 1-2 kilo ödem farkı oluşur. Çünkü benim reglim bitince tartıda -2 kilo olurdu rahat.
Sorma ya ögrendigim günden beri kiyafet besik araba bakiyorumitiraf et türlü türlü hamilelik hikayeleri,bebek kıyafetleri,beslenme yerlerine bakıyosun dimi