2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlaaar rapor verdi doktor iki gün evde oturuyorum kadin programlari izlemekten bi hal oldum ya. Tabi agzimda bos durmuyo bu arada 🤪 evde olsam kesin daha hizli kilo alirım ben

Endişeli deli bir insan oldum son bir haftadır..
Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
Azcık karın krampından sonra helaya koşanlar burda mı????
Beni anlatmışsın sorma aynı hallerdeyim arkadaş tuvalete gitmekten yoruldum.peçeteyle tahriş edecem artık o derece silmek bişey varmı diye

Baş dönmesi yaşıyorum bugün ben bir de çok ya.filmlerdeki gibi yığılıp kalıcam okulda 🤣

Canım merhaba bende aynı senin durumundayım daha önce bir kayıp yaşadığım için şimdiki hamileliğime de vesvese yapıp duruyorum bugün 6hafta +0 günlük 7. Haftaya giriyoruz ama herhangi bir belirti yok bu yüzden her gün acaba kalbi atıyotmu acaba bir sıkıntı oldumu diye düşünmeden edemiyorum resmen sevincimi yaşıyamıyprum ve doktor kontrolüm cumartesi nasıl aşacağım bilmiyorum

Canim bugun saglik ocagina idrar tahlili vermeye gittim. Ebeyle konustum. Hissetmiyo gibiyim vesvese mi yapiyorum doktora gitsem mi acaba dedim. Dusunme boyle seyler. Hem sagliksiz engelli bebek tutunamaz duser ya da hamilelik devam etmez dedi. Sen dusunme rahat ol bi sorun varsa cikar zaten dedi

Keşke ben de şuan evimde olsam önümde meyve salatam biraz karbonhidrat olmazsa olmazım ayaklarımı uzatıp kumanda elimde kafa dağıtmalık kadın programları izlesem arada içim geçse kalksam tolete 2618191kere peçete ile bakışsam oh çok şükür deyip koltuğuma tekrar geçsem kocama sarsam gelene kadar gelince surat assak 😂

BUNUN İÇİN DE EN GÜZEL ÇÖZÜMÜM ÇIBIKK MAKARNAA :rolleyes: FAKAT GÜNLERDİR İSTEYİP PİŞİRMİYORUM, SANIRIM BU AKŞAM KENDİME YENİLİCEM.. :KK62: ÇOK İSTİYORUM.
her türlü MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Domates sosu da yap üstüne tam napolitan tadında ALLLLAAAAAAAAHHH :KK37::mad::KK62::KK47:

Canim bugun saglik ocagina idrar tahlili vermeye gittim. Ebeyle konustum. Hissetmiyo gibiyim vesvese mi yapiyorum doktora gitsem mi acaba dedim. Dusunme boyle seyler. Hem sagliksiz engelli bebek tutunamaz duser ya da hamilelik devam etmez dedi. Sen dusunme rahat ol bi sorun varsa cikar zaten dedi
Ben de yarın kan tahlili vericem sağlık ocağına doktorum istedi. Kendimizi sakinleştirmeyi öğrenmemiz lazım sağlıksız olsa şuan herhangi bir belirti olurdu sonuçta destek olalım birbirimize 🙏🏻

Kızlar bir kilo almışım ama kotlarımın düğmesi kapanmıyor bir kilo bu kadar fark eder mi ya :KK43:

X