ben de sizleri görünce özenesim geliyor ne güzel sağlıkla bir tane doğurmuşlar ikinciye hamileler rahat rahat takmadan diyeSş
Sizleri okudukça ilk gebeliğim geliyor aklıma ☺ ne güzel günlerdi heyecanlı, diken üstünde ama mutlu. Şimdi arada kendimi dürtesim geliyor kalk hamilesin oturma öyle kös kös
Bosa hayal kurmayim o zamanGeli
Gelişim ileri olsa bile sata göre geliyorlar cnm oğlum 3 hafta önde oluyordu 40+0 da başladı doğumum.
Sen nerden görüyosun onuvalla onu bunu anlamam mart nisan iyi gezintilerdesin, korkarım daha geride ki analarlıda takip etmençocuğum anan bizi aldatıyor başka ay analarıyla
Bana kendi gösterdi doktor bası asagida popo havada bende sasirdimçocuğumun dün ki görüntüsüne bakıyorum da gülüyorum. eğer doğru görüyosam baş aşağı bu
Sen nerden görüyosun onusende geziyosun demekki
Bana kendi gösterdi doktor bası asagida popo havada bende sasirdim
Yook yahu o sıra profiline baktım orda konuya bakıyor kısmında yazıyordu gezdiği topik ne işim var mart analarında benimSen nerden görüyosun onusende geziyosun demekki
Az önce çıktım dr. dan. Bugün 5+3üm. Karından baktı kese iyi, yolk sac oluşmuş dedi. Bikaç gün sonra geldiğinde görürüz kalp atışını sanırım dedi. Sonra bebeği görmeye çalıştı pek göremiyorum gibi dedi, vajinal bakalım dedi vajinal baktığında da kesenin köşesini gösterip fetus var gibimi tarzında bişeyler dedi, 5+3ten büyük bu kese dedi 11mm dedi. Sonuç; dr ne dedi ben ne anladım durumum ne bilmiyorum kafam allak bullak içime acı çöktükesenin yanında küçük bi kanama alanıda var dedi. Haftaya pazartesi gidicem tekrar. Bu arada kanda progesteron hormonuna bakalım, eğer sonuç 25 üstüyse %98 sağlıklı gebelik, sonuç 5 in altındaysa sağlıksız gebelik, sonuç 5-25 arasıysa yorum yapamayız dedi. Şimdi sabırsızlıkla tahlil sonucumu bekliyorum.
Zaten tedirgin etmekte birebireler aslında 7 +haftaya kadar normal geç döllemede de geç gözükebiliyor,bana hep 1 hafta bazen 3 gün geriden geliyor derdi dr.yani henüz erken ben 40.gün canlandığı söylenir,ona inanıyrm,rahat olun erken
adaletmişİşteeee adalettama ben başka bir yere mesaj yazmadım vallahi
Aldım aldımİyi haberler alısınız inşallah
Evvet sonunda bitmek bilmeyen tatil bitti de öğrendim her şeyi. O tatilin bana eziyet olacağını kim söyleyebilirdi kiUZATMALI TATİL BİTTİ Mİ NİHAYET. HADİ BAKALIM BİZE DE HABER VER. GÜZEL HABERLER AL İNŞALLAH.
Haydiiiii anlattttEvvet sonunda bitmek bilmeyen tatil bitti de öğrendim her şeyi. O tatilin bana eziyet olacağını kim söyleyebilirdi ki
adaletmişsen ihaneti yap yap yap sonra ıdılııııtttttt
Ahshshahahahahaha çok güldümmm
6 haftalık civarı görünüyor ama en iyi sonraki gelişinde anlayacağız, hem de kalp atışını duyacağız dedi. Kese gayet iyi durumdaymış. Her şey yolundaymış. Ama maalesef tam tarih belli değil ühühü. Regl tarihim 18ağustos bu arada.Paylaş bakalım
Aynıymış tarihlerimiz. Her şeyin yolunda olmasına sevindim.6 haftalık civarı görünüyor ama en iyi sonraki gelişinde anlayacağız, hem de kalp atışını duyacağız dedi. Kese gayet iyi durumdaymış. Her şey yolundaymış. Ama maalesef tam tarih belli değil ühühü. Regl tarihim 18ağustos bu arada.