- 8 Mayıs 2018
- 253
- 212
- 35
Ya hayranım böyle tüp yaptıracakken hop süpriz hamile kalanlaraMerhaba kızlarrr
Kasım Aralık ayı gibi tüp bebek yaptıralım derken bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbimin resmen hediyesi oldu bize eşimin dostumun bizim dualarımız kabul oldu.
Sat 21 Ağustos
20.09.2019 bhcg 65.3
22.09.2019 bhcg 276.6
24.09.2019 bhcg 679.5
Benide alın aranızabende hamişim
Yer Gök dua ile dönüyor derler ya hakikaten öyle yarabbim duaları boşa çevirmiyor. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin aminYa hayranım böyle tüp yaptıracakken hop süpriz hamile kalanlaramaşallah maşallah
Gözüm üstüne ☠
bende de var keyfimi kaçırıyo. ama doktor bişey demedi tahlile nedense idrar kültürü temiz çıktı diye belki desanırım ki idrar yolu enfeksiyonum var, tahlil sonuçlarıma baktım şimdi anladığım kadarıyla mikroplanmışım. doktora gönderdim bakalım ne dicek
bende de var keyfimi kaçırıyo. ama doktor bişey demedi tahlile nedense idrar kültürü temiz çıktı diye belki de
Endişeli deli bir insan oldum son bir haftadır..
Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
Azcık karın krampından sonra helaya koşanlar burda mı????
+1Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
benden bahsettinizzzzEndişeli deli bir insan oldum son bir haftadır..
Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
Azcık karın krampından sonra helaya koşanlar burda mı????
bi tane süt iç kendine gelacayip uykum geldi şuandaoysaki yarına çok ciddi bir dosya hazırlamam lazım,elim mouse ta gözüm gidiyii
bi tane süt iç kendine gel
AŞKIM O BENİM AŞKIIMMMo köpekle tanışmak istiyorum.
AŞKIM O BENİM AŞKIIMMMGEL SEVMEYE TEYZESİ
İnşallah canım herşey gönlünce olur. Benimde yarın randevum var inşallah bı sorun çıkmaz.Rabbim herkese nasip etsin. Olanlarda sağlıkla kucağına alır inşallahBizimde yarın doktor kontrolümüz var inşallah kalp atışlarını duyabiliriz ve inşallah sağlıklıdır herşey yolundadir
Hepimiz sağlıcakla minnoşlarimizi kucağımiza alalım insallah
Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsinMerhaba
sat 29 temmuz
doğum tarihi 04.05.2020
kalp atışı duyuldu
ilk çocuk
istanbul
Hizli büyüyo demekki bizimkilerbenimde öyle ilk gittiğimde 5 mayıstı sonra 2 mayıs en son gittiğimde 26 nisan oldu
Bende aynıyım hiç bı şeyim yok sadece arada kasik ağrısı ilk gebeliğim ve muane yarın bı zaman geçseCanım merhaba bende aynı senin durumundayım daha önce bir kayıp yaşadığım için şimdiki hamileliğime de vesvese yapıp duruyorum bugün 6hafta +0 günlük 7. Haftaya giriyoruz ama herhangi bir belirti yok bu yüzden her gün acaba kalbi atıyotmu acaba bir sıkıntı oldumu diye düşünmeden edemiyorum resmen sevincimi yaşıyamıyprum ve doktor kontrolüm cumartesi nasıl aşacağım bilmiyorum