Canim ben 6+4 haftadayim daha belirtim yokKizlar mrb benim de 5. Hafta suan. Beta hcg 24 binde buhaftalarda gebelik belirtisi olmaz degilmi. Degerde baya yuksek. Sebebi ne olabilir.
Sorma ya ögrendigim günden beri kiyafet besik araba bakiyorumay bide esim gıcık hevesimi kırıyo erken daha diye. bende almiyorum zaten bakiyorum deyip kiziyorum. Halbuki al dese alivercem
Şu saatte neler var bu sene bilmiyorum en iyisi sen müzik kanalı aç hem söyle hem oynaAy bak bide begenmiyosen ne isterdin tatlim onu söyle
Bende anladigimdan degil ya bakiyorum öyle. Araba besik falan cok daha ama kiyafetler cok cici. Ay hesaplamaya calisiyorum kışlık yazlik falan diyeanlıyorsan da bakıyorsan ne ala,ben hiçbir özelliği fonksiyonu bilmem, millet şunu önermiş bunu önermiş dinlemem. çamaşır sepetiyle gezdiririm herhalde, o derece habersizim bu konulardan. ben sanırım doğduktan sonra alırım oda araba bilmem ne. kendisine bir kaç gün yetecek kıyafet bez olsun, gerisini alırız. önce doğsun
Az önce çıktım dr. dan. Bugün 5+3üm. Karından baktı kese iyi, yolk sac oluşmuş dedi. Bikaç gün sonra geldiğinde görürüz kalp atışını sanırım dedi. Sonra bebeği görmeye çalıştı pek göremiyorum gibi dedi, vajinal bakalım dedi vajinal baktığında da kesenin köşesini gösterip fetus var gibimi tarzında bişeyler dedi, 5+3ten büyük bu kese dedi 11mm dedi. Sonuç; dr ne dedi ben ne anladım durumum ne bilmiyorum kafam allak bullak içime acı çöktükesenin yanında küçük bi kanama alanıda var dedi. Haftaya pazartesi gidicem tekrar. Bu arada kanda progesteron hormonuna bakalım, eğer sonuç 25 üstüyse %98 sağlıklı gebelik, sonuç 5 in altındaysa sağlıksız gebelik, sonuç 5-25 arasıysa yorum yapamayız dedi. Şimdi sabırsızlıkla tahlil sonucumu bekliyorum.
Kizlar icime durup dururken korku kusku girdi. Bebegimin kalbi atmaya devam ediyo mu acaba diye. Hicbir belirtim yoktu ama sanki goguslerim sondu gibi geliyo ki goguslerim sanki sismemisti ve hassasiyet yoktu bile normalde. Bi de sanki kalbime bi bosluk geldi. Vesvese midir
2 gündür özellikle sabahları mide bulantılarım başladı halsizlik bazen uykumdan uyanıyorum bulantidan bide çalışıyorum markette erken geliyorum ise
Yer Gök dua ile dönüyor derler ya hakikaten öyle yarabbim duaları boşa çevirmiyor. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin amin
Gelişim ileri olsa bile sata göre geliyorlar cnm oğlum 3 hafta önde oluyordu 40+0 da başladı doğumum.Dün gittim iste kanama olunca tam 8 haftalik dedi. Aslinda 8+1 di. Su an beklenen tarih 4 mayis görünüyo bakalim nisana zorluycam her gidisimde iki gün öne geliyo
kocaelinin neresi kuzum bende kocaeli 13 aylık kızım var 8 haftalık hamileyimmerhabalar sat:14ağustos tahmimi doğum 20 mayıs kocaeli 2.gebeliğim 18 aylık oğlum var
Sizleri okudukça ilk gebeliğim geliyor aklımaEndişeli deli bir insan oldum son bir haftadır..
Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
Azcık karın krampından sonra helaya koşanlar burda mı????
valla onu bunu anlamam mart nisan iyi gezintilerdesin, korkarım daha geride ki analarlıda takip etmenbir yanlış anlaşılma var sayın müge anlı,nisan analarını okuyom ama orayla ilgim yok, teknolojiye uyup beni yargılamayın doğururum bak
İlk gebeligim 5+4 de kendilinden kanama ile gitti, bu ikinci gebeliğim ve 5+4 deyim ve çok gerginim :/ şükür ağrım sızım yok ama en ufak birşey tehlike geliyor bugün atlatilirsa herşey güzel olacakmos gibi geliyorSş
Sizleri okudukça ilk gebeliğim geliyor aklıma ☺ ne güzel günlerdi heyecanlı, diken üstünde ama mutlu. Şimdi arada kendimi dürtesim geliyor kalk hamilesin oturma öyle kös kös
valla onu bunu anlamam mart nisan iyi gezintilerdesin, korkarım daha geride ki analarlıda takip etmençocuğum anan bizi aldatıyor başka ay analarıyla