2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sorma ya ögrendigim günden beri kiyafet besik araba bakiyorum ay bide esim gıcık hevesimi kırıyo erken daha diye. bende almiyorum zaten bakiyorum deyip kiziyorum. Halbuki al dese alivercem

anlıyorsan da bakıyorsan ne ala,ben hiçbir özelliği fonksiyonu bilmem, millet şunu önermiş bunu önermiş dinlemem. çamaşır sepetiyle gezdiririm herhalde, o derece habersizim bu konulardan. ben sanırım doğduktan sonra alırım oda araba bilmem ne. kendisine bir kaç gün yetecek kıyafet bez olsun, gerisini alırız. önce doğsun

Az önce çıktım dr. dan. Bugün 5+3üm. Karından baktı kese iyi, yolk sac oluşmuş dedi. Bikaç gün sonra geldiğinde görürüz kalp atışını sanırım dedi. Sonra bebeği görmeye çalıştı pek göremiyorum gibi dedi, vajinal bakalım dedi vajinal baktığında da kesenin köşesini gösterip fetus var gibimi tarzında bişeyler dedi, 5+3ten büyük bu kese dedi 11mm dedi. Sonuç; dr ne dedi ben ne anladım durumum ne bilmiyorum kafam allak bullak içime acı çöktü kesenin yanında küçük bi kanama alanıda var dedi. Haftaya pazartesi gidicem tekrar. Bu arada kanda progesteron hormonuna bakalım, eğer sonuç 25 üstüyse %98 sağlıklı gebelik, sonuç 5 in altındaysa sağlıksız gebelik, sonuç 5-25 arasıysa yorum yapamayız dedi. Şimdi sabırsızlıkla tahlil sonucumu bekliyorum.

Bende anladigimdan degil ya bakiyorum öyle. Araba besik falan cok daha ama kiyafetler cok cici. Ay hesaplamaya calisiyorum kışlık yazlik falan diye genel olarak yaz bebegi bizimki Allah nasip ederse zıbınla falan dolanir bisey olmaz

allah aşkına parası neyse ben vereyim başka doktora git bu nedir böyle, kem küm laflar.. üfff .. kadın doğumculara acayip ayar olmaya başladım..

2 gündür özellikle sabahları mide bulantılarım başladı halsizlik bazen uykumdan uyanıyorum bulantidan bide çalışıyorum markette erken geliyorum ise

Korkma canim. Arada bir kasik batmasi yapar. Boyle damar cekiliyor mus gibi. Sana orda oldugunu hissettirir. Cok sicak dus almamaya bak.

2 gündür özellikle sabahları mide bulantılarım başladı halsizlik bazen uykumdan uyanıyorum bulantidan bide çalışıyorum markette erken geliyorum ise

Mideni bos birakma sabahlari ozellikle tuzlu cubuk kraker yemeni tavsiye ederim iyi geliyor. Ama 5. Aydan sonra tuzu tamamen birakmaliyiz. Badem ceviz doldur cebine calisirken bir bir at agzina

Geli
Dün gittim iste kanama olunca tam 8 haftalik dedi. Aslinda 8+1 di. Su an beklenen tarih 4 mayis görünüyo bakalim nisana zorluycam her gidisimde iki gün öne geliyo
Gelişim ileri olsa bile sata göre geliyorlar cnm oğlum 3 hafta önde oluyordu 40+0 da başladı doğumum.

Endişeli deli bir insan oldum son bir haftadır..
Her tuvalete gittiğinizde önce yaptığınıza sonrada peçeteye bakanlardan mısınız??
Azcık karın krampından sonra helaya koşanlar burda mı????
Sizleri okudukça ilk gebeliğim geliyor aklıma ne güzel günlerdi heyecanlı, diken üstünde ama mutlu. Şimdi arada kendimi dürtesim geliyor kalk hamilesin oturma öyle kös kös

bir yanlış anlaşılma var sayın müge anlı,nisan analarını okuyom ama orayla ilgim yok, teknolojiye uyup beni yargılamayın doğururum bak
valla onu bunu anlamam mart nisan iyi gezintilerdesin, korkarım daha geride ki analarlıda takip etmen çocuğum anan bizi aldatıyor başka ay analarıyla

Sizleri okudukça ilk gebeliğim geliyor aklıma ☺ ne güzel günlerdi heyecanlı, diken üstünde ama mutlu. Şimdi arada kendimi dürtesim geliyor kalk hamilesin oturma öyle kös kös
İlk gebeligim 5+4 de kendilinden kanama ile gitti, bu ikinci gebeliğim ve 5+4 deyim ve çok gerginim :/ şükür ağrım sızım yok ama en ufak birşey tehlike geliyor bugün atlatilirsa herşey güzel olacakmos gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…