2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım merhaba bende aynı senin durumundayım daha önce bir kayıp yaşadığım için şimdiki hamileliğime de vesvese yapıp duruyorum bugün 6hafta +0 günlük 7. Haftaya giriyoruz ama herhangi bir belirti yok bu yüzden her gün acaba kalbi atıyotmu acaba bir sıkıntı oldumu diye düşünmeden edemiyorum resmen sevincimi yaşıyamıyprum ve doktor kontrolüm cumartesi nasıl aşacağım bilmiyorum

Evet makinayla ilgili bencede. Bende bugun 8+2 oldum ayniyiz ilk gittigimde bile var yazi 5. Haftada

Günaydın,
Bugün 5+1de doktora gittim. Kese göründü çok şükür. Kalp atışı için iki hafta sonraya gel dedi. Toksoplazma için kan verdim. Bu aralar çok sık karşılaştık kontrol etmek istiyorum dedi. Folik asiti kalp atışı duyana kadar kullanıp sonra diğer demir ilacıma başlayacakmışım. İlk gebeliğimde geç gidip hemen kalp atışı duymuştuk şimdi beklemek zor geliyor

Ultrason kagidinda yaziyo doktorun ne kadarlik gördügü. Tahmini dogum tarihi falan oraya bi baksana canim. Gec döllenmedir belki dedigin gibi 6+4 görünebilirdi benim 7+1de bebekte kalpte vardi
yazmıyor ya makine farkı mı bilmiyorum ki

Bende cumartesi kontrole gittim 8 mm dedi sat a göre 5+2 deydim :) sadece kese gördük kalp atışı ve bebek için 10 gün sonra gel dedi
sanırım geç döllenme benim, bi hafta geriden geliyoruz galiba.
Sağlıkla kavuşun bebişinize

ne güzel haber :) dinlenin iyi düşünmeye çabalayın güzel şeyler olsun inşallah

Merhaba kızlarrr
Kasım Aralık ayı gibi tüp bebek yaptıralım derken bu ay hamile olduğumu öğrendim.
Rabbimin resmen hediyesi oldu bize eşimin dostumun bizim dualarımız kabul oldu.
Sat 21 Ağustos

20.09.2019 bhcg 65.3
22.09.2019 bhcg 276.6
24.09.2019 bhcg 679.5

Benide alın aranıza bende hamişim

Dün gittim iste kanama olunca tam 8 haftalik dedi. Aslinda 8+1 di. Su an beklenen tarih 4 mayis görünüyo bakalim nisana zorluycam her gidisimde iki gün öne geliyo
benimde öyle ilk gittiğimde 5 mayıstı sonra 2 mayıs en son gittiğimde 26 nisan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…