- 14 Nisan 2019
- 68
- 81
- 34
Canım merhaba bende aynı senin durumundayım daha önce bir kayıp yaşadığım için şimdiki hamileliğime de vesvese yapıp duruyorum bugün 6hafta +0 günlük 7. Haftaya giriyoruz ama herhangi bir belirti yok bu yüzden her gün acaba kalbi atıyotmu acaba bir sıkıntı oldumu diye düşünmeden edemiyorum resmen sevincimi yaşıyamıyprum ve doktor kontrolüm cumartesi nasıl aşacağım bilmiyorumKizlar icime durup dururken korku kusku girdi. Bebegimin kalbi atmaya devam ediyo mu acaba diye. Hicbir belirtim yoktu ama sanki goguslerim sondu gibi geliyo ki goguslerim sanki sismemisti ve hassasiyet yoktu bile normalde. Bi de sanki kalbime bi bosluk geldi. Vesvese midir
Evet makinayla ilgili bencede. Bende bugun 8+2 oldum ayniyizyada cihaz ile ilgili çünkü ben 8+2 yim daha dün doktordaydım, elhamdulillah büyüdü epey, ama öyle bir ifade yok. amaaaaaannn sağlıkla doğsunlar da günü fark etmez, nasılsa her türlü kuduruk bir Boğa doğurucaz..
GÜÜNNAAAYYDDDIIINNNNNNNNN KIZLAAARRRRR
Evet makinayla ilgili bencede. Bende bugun 8+2 oldum ayniyizilk gittigimde bile var yazi 5. Haftada
hissettim ben deeeeee, Allah beterinden korusun. geçmiş olsunGunaydin kizlarr. Biz gune depremle basladik. Hepimize gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun diyelim
yazmıyor ya makine farkı mı bilmiyorum kiUltrason kagidinda yaziyo doktorun ne kadarlik gördügü. Tahmini dogum tarihi falan oraya bi baksana canim. Gec döllenmedir belki dedigin gibi 6+4 görünebilirdi benim 7+1de bebekte kalpte vardi
Gunaydin kizlarr. Biz gune depremle basladik. Hepimize gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun diyelim
hissettim ben deeeeee, Allah beterinden korusun. geçmiş olsun
sanırım geç döllenme benim, bi hafta geriden geliyoruz galiba.Bende cumartesi kontrole gittim 8 mm dedi sat a göre 5+2 deydim :) sadece kese gördük kalp atışı ve bebek için 10 gün sonra gel dedi
Kızlar doktordan çıktım durum güncellemesi yapayım dedim. Doktor zaten Konya’da bilinen bi Prof. Sağolsun bizi biraz rahatlattı. İlk gebelik olunca cahillik +korku bizi mahvetti bugün. Evet düşük riskin var ama %50 den fazla düşmeme ihtimali de var. Devletteki doktor ilaç bile vermemişti. Resmen düşür gel der gibi. Bu ilaç verdi. Pazartesi günü gel kalp atışı duymamız lazım dedi. Senin için Pazartesi gününe kadar kritik dedi. Evden çıkma bi hafta çok yorulma dedi. İnşallah Pazartesi günü bizim için çok güzel bi gün olur. Merak eden herkese çok teşekkürler
Dün gittim iste kanama olunca tam 8 haftalik dedi. Aslinda 8+1 di. Su an beklenen tarih 4 mayis görünüyo bakalim nisana zorluycam her gidisimde iki gün öne geliyoAAA NE YAZIYOR PEKİ?
11de oldu canımmm 4.7 şiddetti sağ olNE DİYORSUNUZ YAHU.. BEN DİBİNİZDEYİM BEN NEDEN HİSSETMEDİM.. NEDİR ŞİDDETİ FALAN GEÇMİŞ OLSUN.
benimde öyle ilk gittiğimde 5 mayıstı sonra 2 mayıs en son gittiğimde 26 nisan olduDün gittim iste kanama olunca tam 8 haftalik dedi. Aslinda 8+1 di. Su an beklenen tarih 4 mayis görünüyo bakalim nisana zorluycam her gidisimde iki gün öne geliyo