benimde öyle ilk gittiğimde 5 mayıstı sonra 2 mayıs en son gittiğimde 26 nisan oldu
Nisan beni çağırıyor nisan beni istiyorr halk beni istiyor
tebrik ediyorumMerhaba bende gün çift çizgiyi gördüm.henüz dr gitmedim.ikinci hamileliyim olucak inşallah.6 yaşında bir oğlum var
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaMerhaba bende gün çift çizgiyi gördüm.henüz dr gitmedim.ikinci hamileliyim olucak inşallah.6 yaşında bir oğlum var
Teşekkürler hepimizinkini inşallahtebrik ediyorumAllah bağışlasın
sağda isminizin üzerine tıklayın hesap detaylarına basın orda Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi kısmına tarih belirleyin çıkacak sizindeTeşekkürler hepimizinkini inşallah
Alttaki haftalık gebelik resmi nereden yapıyorsunuz acaba?
Hepimiz hayırlı olsun inşallah. HoşbuldukHayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
Teşekkürlersağda isminizin üzerine tıklayın hesap detaylarına basın orda Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi kısmına tarih belirleyin çıkacak sizinde
Ay gidin siz de bir an önce. Buna yürek dayanmaz. Dilerim iyi haberler alırız drlardan. Of çok heyecanlıyım. Karnıma kramplar giriyor.Merhaba bende gün çift çizgiyi gördüm.henüz dr gitmedim.ikinci hamileliyim olucak inşallah.6 yaşında bir oğlum var
dualarım sizinle, çok mutlu haberlerle gelinBen bugün ilk kez dra gideceğim kızlar. Test çubuğunda iki çizgi görmenin ve birtakım hamilelik belirtilerinin dışında kimse hamileliğimi onaylamadı henüz. Dr kötü bir şey söyleyecek diye aklım çıkıyor. Şans dileyin olur mu
Çok teşekkürler. İnşallahdualarım sizinle, çok mutlu haberlerle gelin
İyi haberler alısınız inşallahBen bugün ilk kez dra gideceğim kızlar. Test çubuğunda iki çizgi görmenin ve birtakım hamilelik belirtilerinin dışında kimse hamileliğimi onaylamadı henüz. Dr kötü bir şey söyleyecek diye aklım çıkıyor. Şans dileyin olur mu
Ben bugün ilk kez dra gideceğim kızlar. Test çubuğunda iki çizgi görmenin ve birtakım hamilelik belirtilerinin dışında kimse hamileliğimi onaylamadı henüz. Dr kötü bir şey söyleyecek diye aklım çıkıyor. Şans dileyin olur mu
ahahahahahahbeni gördüğüne göre sen de gezintilerdesin sennnniiii gibi senniiiiiiiii karda yürürüm izimi belli etmem diyosun yanii
Gözüm üstüneevet ben ilk oraya bakıyordum ama baktım ki mayısa aitim, buradayım. diğer yerdeki insanları da tanıdım artık o sebeple okuyorum fırsat buldukça,kimin neyi var öğrendim artık :)