6 ay falan ideal di miallah aşkına 40 nedir ya 40 nedirr..
hangi kuruma başvurulacaksa halledelim imza toplayalım, doğurma süresi kısalsın.
allah aşkına 40 nedir ya 40 nedirr..
hangi kuruma başvurulacaksa halledelim imza toplayalım, doğurma süresi kısalsın.
maşallllaaaahhhhValla ben 39+5te doğurdum. Hatta doğuramadım sezeryanla aldılar4 kilo olmuş sıpa gelmeye de niyeti yoktu.
6 ay falan ideal di mi
Valla ben 39+5te doğurdum. Hatta doğuramadım sezeryanla aldılar4 kilo olmuş sıpa gelmeye de niyeti yoktu.
Maşallah ben 36 haftada 2040gr benimde sezeryandıValla ben 39+5te doğurdum. Hatta doğuramadım sezeryanla aldılar4 kilo olmuş sıpa gelmeye de niyeti yoktu.
ohhhhhhhhhhh bu da iyimişne 6 ayı akşam öğren sabah doğur en temizi
Ertesi gün geç değilmi öğren doğur daha iyine 6 ayı akşam öğren sabah doğur en temizi
vajinal göründü benimde kese, karnından 8.hafta görebildik bebeğiKizlar yarin 4+5 oluyorum. Doktora gidicemya. Kese gorunurmu sizce. Oglanlarda vajinal muayenede gozukmustu 4+4 te. Varmi erken gören keseyi karın ultrasonunda ?
gözünüz aydınDoktordan çıktım. Kalp atımı görüldü. Ben kesenin icinde göremedim resmen. Boş sandım. Doktor kalp atımı olusmus dedi bana kese bos görünmüştü dedim. Kalp atimini gosterdi. Haftaya adet tarihi ve muhtemel dogum tarihi hesabı icin cagirdi. Birde kalp atışı netligiicin. 5+4 dedi.
Kizlar yarin 4+5 oluyorum. Doktora gidicemya. Kese gorunurmu sizce. Oglanlarda vajinal muayenede gozukmustu 4+4 te. Varmi erken gören keseyi karın ultrasonunda ?
Karından görünmez ama vajinal görünür canım hayırlı olsunKizlar yarin 4+5 oluyorum. Doktora gidicemya. Kese gorunurmu sizce. Oglanlarda vajinal muayenede gozukmustu 4+4 te. Varmi erken gören keseyi karın ultrasonunda ?
Hayırlı olsun darısı başımızaDoktordan çıktım. Kalp atımı görüldü. Ben kesenin icinde göremedim resmen. Boş sandım. Doktor kalp atımı olusmus dedi bana kese bos görünmüştü dedim. Kalp atimini gosterdi. Haftaya adet tarihi ve muhtemel dogum tarihi hesabı icin cagirdi. Birde kalp atışı netligiicin. 5+4 dedi.
Tesekkurler canim. Benimde oyle olacak muhtemelenvajinal göründü benimde kese, karnından 8.hafta görebildik bebeği
Çok tesekkur ederim hepimize hayirli olsun :)Karından görünmez ama vajinal görünür canım hayırlı olsun
Ay benimkiler kücücük büyüyecekler insallahYa benimkiler zaten büyüktü rahat yatamıyorum fazlalık hissediyorum
Çıkış kaçta 6 mıakreple yelkovana kıran girdi anasını satayım. her 10 dakikada bir tuvaletim geliyor, zaman geçsin diye deli gibi çalışıyorum ama yok. evime gitmek istiyorum yaa..