Ben oğlanda hep acı ekşi yedim
Al benden de o kadar. bugüne kadar varliklarini hic bu kadar hissetmemistim. Sütyen taksam dert takmasam dert. Her türlü sızı varKızlar bu meme hassasiyeti hiç bitmicek mi9 ay ağrıyan memiş oy düşünemiyorum
aramızda 1 hafta var. kesin yaa %100 Allah nasip ederse, ultrason kağıdında da zaten 24nisan 2mayıs demişSenin erkenmis benim 28 temmuz. Tahmini dgumlar cok yakin görünüyo ayniyiz zannettim. Senin kesin nisan
aramızda 1 hafta var. kesin yaa %100 Allah nasip ederse, ultrason kağıdında da zaten 24nisan 2mayıs demiş
Fena çürütürüm
edd ne acaba oda bende yazmıyorbenim ultrason kağıdımda doktor utanmasa adımı bile yazmayacakmış he,dün muhabbet oldu ya gittim baktım bir zıkkım yazılı değil, hafta yazıyor bir de anlamadığım bir sürü şey EDD diye yazılı tarihte hep ön görülen doğum tarihleri var ama benim kağıtlarda o yok
Bidahaki kontrole merdaneyle git ozaman yazarbenim ultrason kağıdımda doktor utanmasa adımı bile yazmayacakmış he,dün muhabbet oldu ya gittim baktım bir zıkkım yazılı değil, hafta yazıyor bir de anlamadığım bir sürü şey EDD diye yazılı tarihte hep ön görülen doğum tarihleri var ama benim kağıtlarda o yok
Hayırlı sağlıklı olsunlar cinsiyet farketmez canıminan ilk olduğu için tercihim yok,her ikisine de ihtiyacım var, eşim kız bebek istiyor allah onun gönlüne göre versin diye dua ediyorum bendenasılsa 5 yıl sonra nasıl yapılacağını öğrendik, gene yaparız
edd ne acaba oda bende yazmıyor
ben de eşim de kız geçiyor içimizden ama his anlamında erkek diyoruminan ilk olduğu için tercihim yok,her ikisine de ihtiyacım var, eşim kız bebek istiyor allah onun gönlüne göre versin diye dua ediyorum bendenasılsa 5 yıl sonra nasıl yapılacağını öğrendik, gene yaparız
Bidahaki kontrole merdaneyle git ozaman yazar
hee evet bende de öyle yazılırmış bakar körön görülen doğum tarihi bebem
hee evet bende de öyle yazılırmış bakar kör24.04/02.05
Önceki hamileliğimde 15 Kasım dı ama 20 Ekimde pırtladı sıpam. Bi tez daha çürüttüm oleyyyyhee evet bende de öyle yazılırmış bakar kör24.04/02.05
Laf aramızda benimkinde de yazmıyor nasıl olsa kafasına göre doğuracak dedi heralde yazmaya gerek yokben nasıl bir şey taşıyorsa cihaz bile bir şey ön görememiş heralde
Ya benimkiler zaten büyüktü rahat yatamıyorum fazlalık hissediyorumAl benden de o kadar. bugüne kadar varliklarini hic bu kadar hissetmemistim. Sütyen taksam dert takmasam dert. Her türlü sızı var
Aynıyız sizinle bende 10 gün geçmesini bekliyorumKizlar bu arada benim de bugun ikinci randevum vardi. Kalp atisini gorduk cok sukur ama duymak icin 10 gun sonrasina tekrar randevu verdi ♥ 6+5 diye gittim 6+4 ciktim bir gun geriden geliyoruz. Allah hepimize kucagimiza almak nasip etsin, darisi kalp icin heyecanla bekleyenlere
anaaam baya önceden pırtlamış yavrucakÖnceki hamileliğimde 15 Kasım dı ama 20 Ekimde pırtladı sıpam. Bi tez daha çürüttüm oleyyyy