2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Okadar çok faydalı olup da yemediğim şey varki mesela kırmızı et 🤢

kırmızı et nasıl yemezsin ya? yemeğin içinde bende et tavuk vs yemem ama kendi başına tüketirim yani.

olmayacak bir şey değil ihtimaller arasında :KK71:

eğer aşermek ise, 2 gün önce tahin ve pekmez koktu burnuma. ki zamanla tanıyınca öğreniceksiniz, ben tatlıdan nefret ederim, buldum ve yedim mecburen.

aç kalsam da yemem diyeceğim heralde ama büyük konuşasım yok, yarın bamya aşeriyomuşum :rolleyes:
Ben bamya dendigi zaman kasinirdim asla aldirtmazdim bi gun anneme habersiz gittim koku geliyor mis gibi anneme dedim bu yemek her neyse kim yaptiysa getir bana yicem kadin 8kati dolaştı bulmak için ne istediğimi yok😂 megerse evde ki bamyayi canim istemis kadinin aklina asla gelmemis şoka girmisti valla o gun bugündür yerim😂😂😂

kırmızı et nasıl yemezsin ya? yemeğin içinde bende et tavuk vs yemem ama kendi başına tüketirim yani.

eğer aşermek ise, 2 gün önce tahin ve pekmez koktu burnuma. ki zamanla tanıyınca öğreniceksiniz, ben tatlıdan nefret ederim, buldum ve yedim mecburen.
bende tatlıcı değilimdir ama senin hakkı geliyor demek ki :KK72::KK72::KK72: ben de dün acur turşusu var ya ondan nasıl canım çekti arkadaş aldı sağ olsun şapır şupur yedim yaaaa benimde ayşe geliyor herhallll:rolleyes::rolleyes:

Kokusuna bile tahammül edemiyorum canım hiç yemedim yiyemiyorum maalesef

bende tatlıcı değilimdir ama senin hakkı geliyor demek ki :KK72::KK72::KK72: ben de dün acur turşusu var ya ondan nasıl canım çekti arkadaş aldı sağ olsun şapır şupur yedim yaaaa benimde ayşe geliyor herhallll:rolleyes::rolleyes:
Ben oğlanda hep acı ekşi yedim 😌

X