- 5 Aralık 2018
- 870
- 1.057
- 36
ohooooo kim yapacak onu be canım hele şu sıralar üşengeçlikte zirvedeyimGetirme aklına geldiyse de yap ve ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohooooo kim yapacak onu be canım hele şu sıralar üşengeçlikte zirvedeyimGetirme aklına geldiyse de yap ve ye
Benim sevmediğim bişeybamya nedir arkadaşşş yaaaa...
bamya sümüklü diye tabir edilen ve kimsenin sevmediği benim de çorbasını çok sevdiğim minnoş bir sebzemizbamya nedir arkadaşşş yaaaa...
ama çok faydalı bişeyBenim sevmediğim bişey
bamya sümüklü diye tabir edilen ve kimsenin sevmediği benim de çorbasını çok sevdiğim minnoş bir sebzemiz
Okadar çok faydalı olup da yemediğim şey varki mesela kırmızı etama çok faydalı bişey
olmayacak bir şey değil ihtimaller arasındaaç kalsam da yemem diyeceğim heralde ama büyük konuşasım yok, yarın bamya aşeriyomuşum
vejeteryan mısınOkadar çok faydalı olup da yemediğim şey varki mesela kırmızı et
Okadar çok faydalı olup da yemediğim şey varki mesela kırmızı et
olmayacak bir şey değil ihtimaller arasında
Balık ve beyaz et bi lokma yerim de kırmızı hiççvejeteryan mısın
Ben bamya dendigi zaman kasinirdim asla aldirtmazdim bi gun anneme habersiz gittim koku geliyor mis gibi anneme dedim bu yemek her neyse kim yaptiysa getir bana yicem kadin 8kati dolaştı bulmak için ne istediğimi yok megerse evde ki bamyayi canim istemis kadinin aklina asla gelmemis şoka girmisti valla o gun bugündür yerimaç kalsam da yemem diyeceğim heralde ama büyük konuşasım yok, yarın bamya aşeriyomuşum
bende tatlıcı değilimdir ama senin hakkı geliyor demek ki ben de dün acur turşusu var ya ondan nasıl canım çekti arkadaş aldı sağ olsun şapır şupur yedim yaaaa benimde ayşe geliyor herhallllkırmızı et nasıl yemezsin ya? yemeğin içinde bende et tavuk vs yemem ama kendi başına tüketirim yani.
eğer aşermek ise, 2 gün önce tahin ve pekmez koktu burnuma. ki zamanla tanıyınca öğreniceksiniz, ben tatlıdan nefret ederim, buldum ve yedim mecburen.
ahh o da benim en büyük şansım
Kokusuna bile tahammül edemiyorum canım hiç yemedim yiyemiyorum maalesefkırmızı et nasıl yemezsin ya? yemeğin içinde bende et tavuk vs yemem ama kendi başına tüketirim yani.
eğer aşermek ise, 2 gün önce tahin ve pekmez koktu burnuma. ki zamanla tanıyınca öğreniceksiniz, ben tatlıdan nefret ederim, buldum ve yedim mecburen.
Ben oğlanda hep acı ekşi yedimbende tatlıcı değilimdir ama senin hakkı geliyor demek ki ben de dün acur turşusu var ya ondan nasıl canım çekti arkadaş aldı sağ olsun şapır şupur yedim yaaaa benimde ayşe geliyor herhallll
bamya sümüklü diye tabir edilen ve kimsenin sevmediği benim de çorbasını çok sevdiğim minnoş bir sebzemiz
öyleymiş evet benim arkadaşım da öyleydi erkek doğurdu ama öyle derler ya geneldeBen oğlanda hep acı ekşi yedim
hadi yaaaa bu kötü oldu pardon o zaman aman kusmayasınÖykkk midem bulandı
Senin erkenmis benim 28 temmuz. Tahmini dgumlar cok yakin görünüyo ayniyiz zannettim. Senin kesin nisan20 temmuzdu benim senin :) nisan bende istiyorum neden bilmiyorum