- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #8.581
Öyle deyıp arkadan farklı seyler soyleyen de oluyo cnm zaten hafıf kahvelık geldı bnden korkuyrm ztn bısey olcak dıye 28 e gelırsem bılırler bosber bnm dusuncem de buHaklisin ama insanların allah analı babalı büyütmek nasip etsin demesi sağlıkla kucağına al demesi ıyi birşey kimin duası kabul olur bilinmez ıyi düşün iyi olsun inşallah sağlıkla kulaklarımıza alalım evlatlarımızı
Merhaba bende çok gaz oluyordu haz giderici GAVıSCON verdi, dün akşam içtim baha rahatladımMiden için hangi şurubu verdi acaba ? Ben de cok cekiyorum midemden hep yaniyo sonrasında kusuyorum
Rabbimin en güzel mucizesi çok şükür bin şükürGözün aydın canım aynen nasıl hızlı büyüyorlar değil mi nasıl bir mucize gerçekten inanılmaz
Korkma allahın iznıyle birsey olmaz kuzenımde aynı şekılde gitti serum iğne verdiler, 1ay boyunca da haftada bir proluton iğne kullandı düşük önleyici, ve ben o iğneyi trasferden düne kdr 3gnde bir yaptırdm çok etkilı benceMerhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu. Acile gittim çok şükür kalp atışı var. İğne yaptılar. Şu an azaldı kanama ama çok korkuyorum.
İnşallah birşey olmaz, uyku uyuyamıyorum. Çok sağolun biraz rahatladımKorkma allahın iznıyle birsey olmaz kuzenımde aynı şekılde gitti serum iğne verdiler, 1ay boyunca da haftada bir proluton iğne kullandı düşük önleyici, ve ben o iğneyi trasferden düne kdr 3gnde bir yaptırdm çok etkilı bence
Gecmıs olsun cnm uzan dınlen bende cok korkuyorum kanamadan ılk bebegımde asırı kanamam olmustu o bende korku kaldı sındı dkkt et kendıne ıs yaomaMerhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu. Acile gittim çok şükür kalp atışı var. İğne yaptılar. Şu an azaldı kanama ama çok korkuyorum.
Çok sağol, iş falan yapmam artık, çok korktum gerçekten, kontrole gideceğim inşallah birşey çıkmazGecmıs olsun cnm uzan dınlen bende cok korkuyorum kanamadan ılk bebegımde asırı kanamam olmustu o bende korku kaldı sındı dkkt et kendıne ıs yaoma
Benimde raporlu ilacım, eczacı tanıdığımız depolarda yok demişti ben bı eczaneden bulmuştum 6 kutu aldım ama bitince ne olur bilmiyorumKızlar bu oksapar iğneler yokmuş kimse bulamıyor bende iki aylık vardı şuan eczaneye gönderdim annemi sordurmaya yok diyolar çünkü benim gibi sürekli kullancak olan varmı bir de bu çıktı başımıza
Benımde kahbe gıbı akıntı oluyo bazen tuhaf sarıya donuyo dr baktı testte aldı ama bısey cokmadı korkuyorum rahım agzım da kısa cok kotu psikolojik olarak bitik durumdayımm heran kanama olcak yada bebeklere bısey olcak dıye Allah yardımcımız olsunÇok sağol, iş falan yapmam artık, çok korktum gerçekten, kontrole gideceğim inşallah birşey çıkmaz
Bende bır ark ma sordurdum bakalım bulcakmı yok dedı ama atastırıcak valla artık bılmıyorum bıde bu coktı basımızaUn
Benimde raporlu ilacım, eczacı tanıdığımız depolarda yok demişti ben bı eczaneden bulmuştum 6 kutu aldım ama bitince ne olur bilmiyorum
Doğrudur insanlar çok acımasız malesefÖyle deyıp arkadan farklı seyler soyleyen de oluyo cnm zaten hafıf kahvelık geldı bnden korkuyrm ztn bısey olcak dıye 28 e gelırsem bılırler bosber bnm dusuncem de bu
Aynen cnm babamın ruh halı ıyı olmadıgı ıcın ona bıle demedım cunku soyler oyuzden dıyorum ya dogunca en kotu herkes gorır ınsanların acıyarak bakmasından yorkdmDoğrudur insanlar çok acımasız malesef
Inşallah sağ salim kucağımiza alalım zor günler geride kalsınAynen cnm babamın ruh halı ıyı olmadıgı ıcın ona bıle demedım cunku soyler oyuzden dıyorum ya dogunca en kotu herkes gorır ınsanların acıyarak bakmasından yorkdm
Evet cnm inşallah ogünleri görürüz Allahın izniyle çok zor günler geçirdik inş karsılıgını alırızInşallah sağ salim kucağımiza alalım zor günler geride kalsın
Evet cnm inşallah ogünleri görürüz Allahın izniyle çok zor günler geçirdik inş karsılıgını alırız
Doktor bana biraktirdi 12.hafta da siz hala kullanıyormusunuz oksapar ıKızlar Twitter a #oksapar #kansulandırıcı ismiyle ilaçları bulamadıgımızı yazdık sızde destek olun belkı sesımızı duyarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?