- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #8.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan bi benim doktor demedi 15 hafta biticek daha belli dglKızlar selam 11+4 reyiz bugün ense burun ölçümü yapıldı çok şükür her şey yolundaymış ve doktor büyük ihtimalle kız dedi çok sevindim ama çok da şaşırdım daha çok erken değil mi yanılma payı olur mu sizce
Clamydia bakterisine bakmışlar ve sonuç negatif yani yok demek oluyorKızlar kültür sonucum cokmıs sankı sokıntılı anlayan varmı dr daha cvp vermedı
Sonrada hemsıre yazdı sıkıntı yokmus bıkac farklı seylerede bakmıslarClamydia bakterisine bakmışlar ve sonuç negatif yani yok demek oluyor
kan sulandırıcı mı? ben sordum bugün. eczacı dedıkı oda sıcaklıgında güneş görmeeyen bır yere koyunBı soruyu evzacılara mı sorsak acaba haklsn bnde baya ıgne bat bıde nasıl yapcm
Garanti olsun diye beklemiştir o Ya şimdi ben de kıza odaklandım inşallah yanılma olmaz sonra şaşırırımUlan bi benim doktor demedi 15 hafta biticek daha belli dgl
hakkında hayırlısı olsun canım bence değişmez benim de bacak arasında 3 çizgi var demişti 11 haftalık Ken kızım olduGaranti olsun diye beklemiştir o Ya şimdi ben de kıza odaklandım inşallah yanılma olmaz sonra şaşırırım
Ben de de var parlak akıntı siz öğrendiniz mi nedenmiş?Iyı cnm senın nasıl gıdıyor gecelerı 3 kere en az wc kalkıyorum 2 gundur parlak akıntım oluyo cnm ılk kez boyle akıntım oldu anlamadım sende varmı bısey goguslermden emın dglm sankı dolgun gıbı onu saymıyorum
Anladm buzdolabında olmaz dıye düşünüyorum oda gazla gelır ozamankan sulandırıcı mı? ben sordum bugün. eczacı dedıkı oda sıcaklıgında güneş görmeeyen bır yere koyun
Ogrenemedım kultur testm suan temız dedıler vücut yapıyo sanırımBen de de var parlak akıntı siz öğrendiniz mi nedenmiş?
Yaa sevindim hadi inşallahh hayırlısıylahakkında hayırlısı olsun canım bence değişmez benim de bacak arasında 3 çizgi var demişti 11 haftalık Ken kızım oldu
Bende ilaçlar şişkinlik yaptığı için karnım şiş. Dar bişey giydiğim zaman 5 aylık göbeğim var bol şeyler giymeye çalışıyorum, biri sorduğu zaman 12 haftalık demeye utanıyorum çünkü göbeğim beni yalancı çıkartıyor. salı günü ilaçlarını tamamen bırakıyorum, şişliğim 2 haftaya geçmeye başlar sonra ayva göbeğine dönerim. Kızımda 8 kilo aldım, öyle çok büyük göbeğim yoktu, sanırım iç karnım geniş. Ve hiç yırtığım olmadı, kremde kullanmadım. Bakalım bu gebeliğimde neler olacakKızlar karnınız cıktımı ıkız anneleı de yazsın benım hafıf coktı kılo almamama rahmen bol gelen pantolonlar tam oluyo suan bıde agrılar devam edıyormu benım gunde 1 2 kere karnımın altı kasıklarda oluyo
Ikıncı gebelıkte daha erken karn cokarmıs bende kılo almadm en cok 1 kulo tabı arada gazda oluyo ama karnmdan bol pantolonlar tam olmaya basladı bıkac haftaya olmaz sanırım valla daha 4 e yenı gelıyoz ama sankı bes kılo almıs gıbı hıssedıyorum bnde krem kullanmadım daha belkı yenı baslarmBende ilaçlar şişkinlik yaptığı için karnım şiş. Dar bişey giydiğim zaman 5 aylık göbeğim var bol şeyler giymeye çalışıyorum, biri sorduğu zaman 12 haftalık demeye utanıyorum çünkü göbeğim beni yalancı çıkartıyor. salı günü ilaçlarını tamamen bırakıyorum, şişliğim 2 haftaya geçmeye başlar sonra ayva göbeğine dönerim. Kızımda 8 kilo aldım, öyle çok büyük göbeğim yoktu, sanırım iç karnım geniş. Ve hiç yırtığım olmadı, kremde kullanmadım. Bakalım bu gebeliğimde neler olacak
Guzel cnm bnmde ılcları kestıker senle aynı zamanda gıdıyoruz tam oksapar devam tabıkı bnde pıhtılaşma var tek bebkte test oluyo benım bebeklerı sırf ınceledı sadeceMerhaba arkadaşlar şimdi Dr geldik. Çok şükür ense kalınlığımız iyi ve burun kemiği de oluşmuş. Ölçüde 12+3 günlük çıktı. Kanda verdim 2 li tarama testi için sonuç 1 haftaya kadar çıkar dediler. Ve %70 ihtimale kız görünüyor dedi. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inş bebeklerimizi. Yalnız Dr diğer ilaçları kesti ama kan sulandırıcı 36 haftaya kadar devam dedi. Kan pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen başlanmış artık sonuna kadar devam dedi.
Kızımdada iilk aylarda karnım çok şişti canım, ilaçları bıraktıktan sonra şişliğim inmeye başladı. Şuana kadar 1 kilo aldım. Bu gebeliğim düşmeli yuvarlanmalı devam ediyor. Dün parkta kozumın arkasında dolaşırken çimende ayağım kaydı top gibi yuvarlanarak tepeden indim. Arkadaş kaldırdı. Dr aradım kanama ağrı var mı diye sordular. Allaha şükür bişey olmadı. Transferimin ilk haftalarındada merdivenlerden yuvarlanmıştım. Bakalım daha neler yaşıcam.Ikıncı gebelıkte daha erken karn cokarmıs bende kılo almadm en cok 1 kulo tabı arada gazda oluyo ama karnmdan bol pantolonlar tam olmaya basladı bıkac haftaya olmaz sanırım valla daha 4 e yenı gelıyoz ama sankı bes kılo almıs gıbı hıssedıyorum bnde krem kullanmadım daha belkı yenı baslarm
Gözünüz aydın olsun. Sağlıkla kucağınızada alırsınız İnşaAllahMerhaba arkadaşlar şimdi Dr geldik. Çok şükür ense kalınlığımız iyi ve burun kemiği de oluşmuş. Ölçüde 12+3 günlük çıktı. Kanda verdim 2 li tarama testi için sonuç 1 haftaya kadar çıkar dediler. Ve %70 ihtimale kız görünüyor dedi. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inş bebeklerimizi. Yalnız Dr diğer ilaçları kesti ama kan sulandırıcı 36 haftaya kadar devam dedi. Kan pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen başlanmış artık sonuna kadar devam dedi.
Ay aman allah korusun cnm dıkkat et yoktur bısey ya korkma valla benm gebelıkte wc bıle korkarak gıdıyorum dıkıs gunune kdr maalwsef yatıs sonra 28 kere kdr tabıkı maalesef boyle korkarak yasamk cok zor kayıp olmasında razıyım ben.1 kılo aynen aşdım almadım cok emın dglm ama gazdan da gobek kendını saldı bıde tuflenme basladı bundaKızımdada iilk aylarda karnım çok şişti canım, ilaçları bıraktıktan sonra şişliğim inmeye başladı. Şuana kadar 1 kilo aldım. Bu gebeliğim düşmeli yuvarlanmalı devam ediyor. Dün parkta kozumın arkasında dolaşırken çimende ayağım kaydı top gibi yuvarlanarak tepeden indim. Arkadaş kaldırdı. Dr aradım kanama ağrı var mı diye sordular. Allaha şükür bişey olmadı. Transferimin ilk haftalarındada merdivenlerden yuvarlanmıştım. Bakalım daha neler yaşıcam.