• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık ayında transfer olacaklar

İkisi tutarsa maddi manevı yetısebılecek mısınız ıyı dusunmek lazım.

Maddi manevi zorlanırız. Her şey x2 alınacak düşünsenize. Çocuğumu belli bir standartta yetiştirmek isteyeceğim. E bunun 3 yaşından sonra okulu var, sosyalliği var. Çalışıyorum bakıcı tutsak bile 2 çocuğa bakacağını sanmıyorum. %20 ikiz olma ihtimali var dedi. Sanırım doktorla detaylıca konuşmak lazım neden böyle bir şey teklif ettiğini. Herkesin gönlüne göre olsun 🙏🏻
Bnm ilk transfermde iki transfer ikiside tutmadı ikinci transfermde ise yine iki transfer edildi bir bebek yani mutlaka ikiz olacak diye birşey belki doktor birşey gördüğü için iki transfer demiştir...evet ikiz çok zor ama doktorunuza bir sorun neden iki transfer etmek istiyor

Bnm ilk transfermde iki transfer ikiside tutmadı ikinci transfermde ise yine iki transfer edildi bir bebek yani mutlaka ikiz olacak diye birşey belki doktor birşey gördüğü için iki transfer demiştir...evet ikiz çok zor ama doktorunuza bir sorun neden iki transfer etmek istiyor
Evet haklısınız sormak lazım bir bildiği vardır. Şuan doktordayım sıra bekliyorum soracağım 🙏🏻

Herkese merhabalar. Aralık sonuna doğru transferim olacak sizlerden de fikir almak istedim. Ekim ayında ilk tüp bebek tedavime başladım. 1.5 yıldır istiyorduk. Eşimin sperm değerlerinde düşüklük vardı benim de ilk muayenede sağ yumurtalıkta sadece 1 yumurta vardı. Diğer tarafta 6-7 tane vardı. Tedavi sonucunda 11 yumurta toplandı. 9'u olgun çıktı 9'u da döllendi. 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Sonrasında dinlenmek istediğimiz için dondurduk.

Transfer için hazırlıklara başladık doktorum muayenede 2 tane koyalım istersen dedi kafam karıştı. 2 tane koymayı hiç düşünmemiştik ilk deneme olduğundan bir de. Ben ikiz olsun diye demiyorum şansını arttırmak için diyorum dedi. 2 en iyi embriyonun kalitesi 5ab. Transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılacak ekstra olarak. %10 şansını arttırır dedi. Açıkçası ikiz olması ihtimali beni çok korkutuyor. İlk transferinde 2 embriyo koyduran var mı? Embiryoların kalitesi çok mu iyi değil acaba doktor bu şekilde önerdi bir bildiği vardır diyorum ama korkuyorum da. Siz olsanız ne yapardınız böyle deneyiminiz var mı?
bende aralık sonu reglı ıle trasnfere gıdecegım..
benımde doktorum asla cıft trasnfer yapmıyor yasım 31. 32 olcam şubatta .
ınsallahh hayırlıısı olur hakkımızda

Tekrar merhaba :) Sizin transferiniz ne zamandı? Doktorunuz neden cift transfer demıstı sorabıldınız mı
Transferim bir terslik çıkmazsa 22 Aralık gibi gözüküyor. 17'sinde gideceğim o gün her şey uygunsa rahme gebelik aşısı yapılacak ve 5 gün sonra transfer olacak. Tamamen şansı arttırmak için dedi. Kararı bana bıraktı. Embriyo kaliteleri 5ab iyi yani bildiğim kadarıyla. Hemşire ile konuştum tek transferde şans %30-35 civarıyken 2 transferle %70'e çıkıyor dedi. İkiz ihtimali ise %20 civarı dendi. Tedaviye ilk başladığımda %1 ikiz ihtimali bile varsa asla yaptırmam diyordum :) Sonra dr söyleyince sanki bu olmalıymış gibi geldi içim ısındı. O sebeple çiftte karar kıldım. Her şeyin hayırlısı olsun bu aralar ağzımdan düşürmediğim tek cümle :)

Merhaba bb clinicten memnun kaldınız mı öldü mü bebeğiniz bende oraya başlamak istiyorum da karar veremedim

Back